2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bu çıktığımız süreç evet gerçekten çok zor biliyorum size diyeceğim bu sürçte inanın dua çok önemli transfer olan yada olacak olan bacılarım transferden sonra eşiniz abdest alıp günde birkere karnınıza işaret parmağını koyarak 20 defa ya mübdi okusun ve sizde günde elinizi karnınıza koyarak 7 ayetel kürsü okuyun yer gök dua üzerine biz elimizden geleni yapalım takdir allahın yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte ben bildiklerimi ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak istedim ben duaların faydasına çok inanıyorum ve inş rabbimin izniyle bende yavrumu kucağıma alırım sizlerinde güzel haberini duyarız inş

Son düzenleme:
tüp bebeğe başlamadan önce yenen bişey var mı diye sormuştum. tedavi sırasında kür yapılıyor mu bende bilmiyorum. herhalde yapılmaz ilaçlarla bir etkileşimi olurmu bilmiyorum. benim sorunum yumurta rezervim az, tek yumurtalığım var, yumurtamda fazla oluşmuyor. kaliteli olmuyor. bazı yerlerde çörekotu bal tarçın okumuştum yapan faydasını gören var mı?

ben hiç bişey yapmadım yemedim öncesinde soğan kürü yapmıştım kist olduğu için ama tedavi sırasında hiç bişey yapmadım bu konuda yardımcı olamıycam

Canım bir yerde Koenzim Q10'in yumurta kalitesini arttırdığını okudum bu ay ben kullanacağım bakalım nasıl sonuç verecek sipariş verdim bugün yarın gelir tablet şeklinde bir destek

Hımm duymamıştımm ismini.. Ama Şahin bey'in methi çoktu, ilk deneme olduğu için şansımızı yükseltmek istedik, neticede pahalı bir tedavi süreci... Umarım ilk seferde Allah nasip eder...

valla ne yalan sölim bende bişi yapmıyorum :)

hakkımızda hayırlısı artık canım..

saol canım, arkamdan bekliyorum senin eczane senden evlilik cüzdanı ve sgk prim gün istedilermi benimki istediler:44:

TATlım geç gördümm k.bakma
benden tüp bebek merkezi istemişti o evrakları eczane istemedi

yav arkadaşlar msj yazıyorum da acaba yanlış mı oluyor. bi yerde hatamı yapıyorum . okuyabiliyor musunuz? mesajlarımı lütfen cevaaaap. yeni katıldım bilemiyorum.

canımm okuyoruz daaa hemen cevap veremıyoruzzzzzzzzzzz..

Slm kizlar bende araniza yeni katildim 12 senikileride evliyim 5 tupbebek tedavisi sonuc négatif insallh hepimizin bebisleri olur

canımm hoşgeldınnnnnnnn..
demek 5 kere denedın ve olmadıı..
hakkımızda hayırlısı ne dıyeyım

canım bende sana bu konuda katılyıroummm
bız elımızden gelenı yapıcazz duamızı edicezz ALLAHIN taktiri gerisi

peki benim bir sorum daha olacak, daha önce tüp bebek denemiş arkadaşlar kilonuzda bir artış gözlemlediniz mi??

benim kilom arttı ama tedaviden olduğunu sanmıyorum. galiba biraz fazla hamuişi makarna beslendim . gerçi troid ilacınada tedavi aşamasında başladım ve ondan sonra kilo aldım. 3, 5 klio aldım

Aynı zamanda hipotirodit hastasıyım,, bir de bu ilaçlar da eklenince açıkçası telaş yaptım sonum ne olacak diye .. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…