transfer işlemi antestezi altında mı yapılıyor yoksa bayıltmadan mı?
tüp bebeğe başlamadan önce yenen bişey var mı diye sormuştum. tedavi sırasında kür yapılıyor mu bende bilmiyorum. herhalde yapılmaz ilaçlarla bir etkileşimi olurmu bilmiyorum. benim sorunum yumurta rezervim az, tek yumurtalığım var, yumurtamda fazla oluşmuyor. kaliteli olmuyor. bazı yerlerde çörekotu bal tarçın okumuştum yapan faydasını gören var mı?
tüp bebeğe başlamadan önce yenen bişey var mı diye sormuştum. tedavi sırasında kür yapılıyor mu bende bilmiyorum. herhalde yapılmaz ilaçlarla bir etkileşimi olurmu bilmiyorum. benim sorunum yumurta rezervim az, tek yumurtalığım var, yumurtamda fazla oluşmuyor. kaliteli olmuyor. bazı yerlerde çörekotu bal tarçın okumuştum yapan faydasını gören var mı?
Hımm duymamıştımm ismini.. Ama Şahin bey'in methi çoktu, ilk deneme olduğu için şansımızı yükseltmek istedik, neticede pahalı bir tedavi süreci... Umarım ilk seferde Allah nasip eder...
valla ne yalan sölim bende bişi yapmıyorum :)
saol canım, arkamdan bekliyorumsenin eczane senden evlilik cüzdanı ve sgk prim gün istedilermi benimki istediler:44:
yav arkadaşlar msj yazıyorum da acaba yanlış mı oluyor. bi yerde hatamı yapıyorum . okuyabiliyor musunuz? mesajlarımı lütfen cevaaaap. yeni katıldım bilemiyorum.
Slm kizlar bende araniza yeni katildim 12 senikileride evliyim 5 tupbebek tedavisi sonuc négatif insallh hepimizin bebisleri olur
arkadaşlar siz hangi ilaçları hangi dozlarda kulllandınız acaba?
canım ilaçlar uzun protokol ve kısa protokole göre değişiyor ...
kızlar bu çıktığımız süreç evet gerçekten çok zor biliyorum size diyeceğim bu sürçte inanın dua çok önemli transfer olan yada olacak olan bacılarım transferden sonra eşiniz abdest alıp günde birkere karnınıza işaret parmağını koyarak 20 defa ya mübdi okusun ve sizde günde elinizi karnınıza koyarak 7 ayetel kürsü okuyun yer gök dua üzerine biz elimizden geleni yapalım takdir allahın yüce rabbim yar ve yardımcımız olsun bu süreçte ben bildiklerimi ve yaptıklarımı sizinle paylaşmak istedim ben duaların faydasına çok inanıyorum ve inş rabbimin izniyle bende yavrumu kucağıma alırım sizlerinde güzel haberini duyarız inş
peki benim bir sorum daha olacak, daha önce tüp bebek denemiş arkadaşlar kilonuzda bir artış gözlemlediniz mi??
Aynı zamanda hipotirodit hastasıyım,, bir de bu ilaçlar da eklenince açıkçası telaş yaptım sonum ne olacak diye .. :)
Canım yediklerine dıkkat etcen spor yapçan..
başka çaresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?