Eweettt bak mesela.... ben de tek tasimi aldim geldim....
Saol canim . Ya ne bitmez telasimiz var bizim yaw :) 2014 ugurlu gelecek hepimize insallah .
kızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:
canım benm hadi şimdiden hayırlı olsun tedavinkızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:
evettttt...
ne güzel sen meleğini aldın şimdi sıra bizde
kızlar ilaçlarım 900 tl. tuttu, bi kaç güne regli olucam nasipse başlıycaz tedaviye.:100:
merhaba,
bugün kontrole gittim. yumurtaların büyümesi iyi durumdaymış. çatlamaması için 3. iğneye başladık. Cumartesi yumurta alıcaklar sanırım. Salı günü tranferi yapabiliriz dedi.
transfer yapılmadan kaç gün beklemedi gerekiyor ki?4 gün olacak benim ki. normal mi ki?
Ewett cnm sizde.... rabbim hepimize nasip eder insallah
hadi hayırlısı olsun inş canım rabbim yar ve yardımcın olsun
canım benm hadi şimdiden hayırlı olsun tedavin
bende alabildim sonunda bugün barıs beye randev
canım bende bugün oldum yarın gidicem nasipse başlayacağım tedaviye hemen hemen beraber ilerlicez anlaşılan hayırlı haberler alalım inşallah
Merhaba arkadaşlar bende gezinirken sizlerin yazdıklarını okudum ve neden ben de dahil olmuyorum ki dedim :)
Bende ilk tüp bebek denemem için dün iğnelerime başladım... Sebebimiz erkek kaynaklı... Umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz. Dualarım sizlerle, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :26:
konu sahibi liste yapıyor galiba. bende bilgilerimi vereyim. yaş 33, ankara başkent üniv. hastanesinde 2013 yılında 2 tüp bebek tedavisi oldum tutmadı. inşallah hayırlısıyla 2014 te devam. tarih belli değil. yine aynı hastanede mi yaptırsam bilemiyorum. doktorumdan memnundum. 3. kez de ona mı gitsem.
canım çok saol inşlh hayırlısıyla güzel sonuçlanır...
saol tatlım inşlh hayırlı olur. ee hadi sanada hayırlı olsun diyim ozamn
inşlh canım hayırlısıyla başlarız ve güzel sonuçlanır,Rabbim sanada yardım etsin inşlh
Merhaba arkadaşlar bende gezinirken sizlerin yazdıklarını okudum ve neden ben de dahil olmuyorum ki dedim :)
Bende ilk tüp bebek denemem için dün iğnelerime başladım... Sebebimiz erkek kaynaklı... Umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz. Dualarım sizlerle, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. :26:
tedavin sana yavrunu getirsin canımmmmmmmm...
hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun..
demek ılaçlarımız aynı benımde 900 tutuyor
arkandan gelcem bende ınsallah...
inşallah ayşenimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?