• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Herkese Günaydın, çok güzel ve umut dolu bir gün olsun.

Ayşen, inşallah yavrun sımsıkı tutunur sana, aklım sende dualarım seninle.
yıldız, ben de seni merak ediyordum. Cuma transferin varmış çok sevindim. Bir tane mi koyacaklar iki tane mi? Senden güzel haberler almayı çok istiyorum arkadaşım, bebeğini seveceğim inşallah... Allah yardımcın olsun.

ben perşembe günü testi tekrarlayıp bu sefer inşallah öğreneceğim hamile miyim değil miyim... Tam 16 günlük bir bekleyiş olacak. Zaman bana hiç geçmiyor, tadım hiç yok. İnşallah bir mucize olur.

Öpüyorum hepinizi.:16::16::16:

güzell sonuçlar alıcaksın canımm ınanıyorum ben..
hamileliğin kanıtlanacak ;)

Sağol canım ne kdar karamsar olsakta rabbimz yanımzda "DERT ETME DUA ET":40:

lütfen karamsar olma arkadaşım ALLAH BÜYÜKK

hayırlısı canım ne diyeyim ama cok olumsuzsunuz mutsuzsunuz yaa böyle olmazki

Aynen canım aynen :19:ama ben konuşmaktan iyi olup alttan alıp susmaktan yorgunum hani evlilikte destk ararsın ya o bizde yok eşim bambaşka dünyada sadece aklına gelirse burdaymışsın der alllaha havale ettim napim bizi bu hale getirenler allhından bulsun benim mutsuzlugumla huzursuzluğımla göz yaşlarımla mutlu olmaya çalışmasınlar boşuna çünkü:43:o bnden uzak bi yabıncı gbi çocuk olsun diyor ama sözde hiç çabalamıyorum napim bnde yoruldum artık:ssz:Sustum ve sana havaIe ettim rabbim, biIirim ki sen her şeyin en iyisini biIensin, karşıIıkIarını ben değiI sen verirsin.:40:

Çok şükür cnm iyiyim siz olmasaydınız pek toparlanamazdım :)

iyi olmana sevindim bu zorlu yolda zorlu savaşta hepimiz birbirimizin desteğiyle galip çıkacaz i,nşallah bugünleri gülümseyerek hatırlayıp ne günlerdi beeee diyecez :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

günaydın kızlar nabersiniz
ben bugün daha iyiyim
hatta yarıfinal maçına gidecem kızlarımı yalnız bırakamam
11.30da maç çıkarım birazdan

maçda başarılar dilerim inşallah kazanan siz olursunuz

güzell sonuçlar alıcaksın canımm ınanıyorum ben..
hamileliğin kanıtlanacak ;)

lütfen karamsar olma arkadaşım ALLAH BÜYÜKK

Amin canım amin rabbim büyük napalım buda bizim sınavımız insanoğlu nakördür işte ne hüzüne gelir ne sevince:40:hayırlısı yeni yıl inş iyi gelir

Amin canım amin rabbim büyük napalım buda bizim sınavımız insanoğlu nakördür işte ne hüzüne gelir ne sevince:40:hayırlısı yeni yıl inş iyi gelir

canım bak benım daha ılk denemem dıye heycanlıyım belkı umudum bundan dolayı ama lütfen sende pes etme.
maddi gücün varsa eğer tekrar dene..
Kötünün kötüsü var..
ben mesela tedaviye başlıcam ama bakalım eşimden transfer için sperm buluncak mı?
inan düşünmüyorummm ya bulunmazsa diye hayırlısı ile besmele çekip iğnelerime başlıcam ALLAH büyük elbet

günaydın hepinize haftasonu yoğun bir ev temizliğinin ardından dünkü paralı günüm ve akşamına gelen misafirin ardından yorgun ve bitkinim fırsat buldukça sadece birkaç sayfa okuyabildim ama şimdi hepsini okudum sayfaların güzel haberler var çok şükür
didem_ada ve eylemm tebrik ederim didemin değeri yükselmiş eylemmm hamileymişsin ikinizin adına da çok sevindim
Egunal tebrikler editör olmuşsun :21::21::21::21::21:
Aysen79 canım almışsın bebişini inşallah anneciğine tutunur dualarım seninle çok sevindim sen koşturdun biz burda senin için dualar ettik inşallah mucizen seninle kalır.
Yanlı:4::4::4:z kızlar maşallahınız var heeeee çeneniz bir açılmış ki ohhhhhh yane peşinizden koşturup duruyorum sayfaları okuyacağm diye

Aynen canım aynen :19:ama ben konuşmaktan iyi olup alttan alıp susmaktan yorgunum hani evlilikte destk ararsın ya o bizde yok eşim bambaşka dünyada sadece aklına gelirse burdaymışsın der alllaha havale ettim napim bizi bu hale getirenler allhından bulsun benim mutsuzlugumla huzursuzluğımla göz yaşlarımla mutlu olmaya çalışmasınlar boşuna çünkü:43:o bnden uzak bi yabıncı gbi çocuk olsun diyor ama sözde hiç çabalamıyorum napim bnde yoruldum artık:ssz:Sustum ve sana havaIe ettim rabbim, biIirim ki sen her şeyin en iyisini biIensin, karşıIıkIarını ben değiI sen verirsin.:40:
canım aslına bakarsaan benm eşimde cocuk konusudna öyle paylaşmaz benmle bişey herşeyle ben ugrasırım cabalarım yorulunca sitem ederim ilgilenir gibi olur sonra yine tınlamaz ama bilirimki içinde fırtınalar kopar o yüzden alıstım artık bu haline ve ona sadece su gün suraya gidilecek bugün buraya derim benle gelir:31:

canım bak benım daha ılk denemem dıye heycanlıyım belkı umudum bundan dolayı ama lütfen sende pes etme.
Kötünün kötüsü var..
ben mesela tedaviye başlıcam ama bakalım eşimden transfer için sperm buluncak mı?
inan düşünmüyorummm ya bulunmazsa diye hayırlısı ile besmele çekip iğnelerime başlıcam ALLAH büyük elbet

İnş olur canım rabbim eşine ve sana yardımcı oslun dualrım hepimize ama benim sorunlarım sıkıntılarım bambaşka onun için bu kadar yıpranıp umutsuzum benim eşim destk değil umursamz ailesine ve çevresine düşkün işne iş arkadaşlarına işte bunlarla beraber bize yapılanlarda var ama o hiç bi zman çabalmadı ne olursa olsun bende 7 senedir çabalıyorum her yönden beni istememelrine yuvamı yıkmya çalışmalarına rağmen burdayım yanımda allhımdan başka kimse yok:ssz:16 ocakta 8 yıl olcak yıllar önmli değilde bi kerede gülebilseydım ama dedim ya buda benim sınavım eşimn ikinci eşiyim ben daha diyim canım olumsuzluklar sıkıntılar sorunlar bide bebek daha yaşım 23 ama öyle görünmüyor işte oooo benden kötüleri var diyip allahıma binlerce şükürler ediyorum ama hala ağlıyorum diye kızıyorum işte rabbim bize güç versin hayırlısı olsun:40:

Kötünün kötüsü var..

Cnm benim bu korkunun ne oldugunu biliyorum.... allaha emanet .... insallah bulunur...acisini biliyorum... rabbim dusmanima tattirmasin...

canım aslına bakarsaan benm eşimde cocuk konusudna öyle paylaşmaz benmle bişey herşeyle ben ugrasırım cabalarım yorulunca sitem ederim ilgilenir gibi olur sonra yine tınlamaz ama bilirimki içinde fırtınalar kopar o yüzden alıstım artık bu haline ve ona sadece su gün suraya gidilecek bugün buraya derim benle gelir:31:

Bende alıştım canım ama bazen yetrrr deyip:20:alıyorum karşıma ama :22:bigün sürmüyor onun dışını çözemedimki içini bileyim canım beni ittiği için bilmiyorum :ssz:ama ona öyle bir ders versinki rabbim anlasın insanoğlu elindekinin kıymetini bilmez miş hep şikayet edr dert yanarmış taaaki elinden gidene kadar elindekinin kıymetini bilmezsen bir güna ararsın rabbim bugunlerime şükür bugunumu aratma diyorum "YAŞADIĞIN YERİ CENNET YAPAMIYORSAN KAÇTIĞIN HER YER CEHENNEMDİR":40:

Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi oldu :43:Geçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:

mrb msj tesadüfen gördüm bende geçen hafta histeroskopi oldumda benimde ağrım oldu sonrasında ne yapmayı düşünüyosun benimkindede Allaha şükür bişi çıkmadı eşimde biraz bekleyelim belki kendiliğinden tutar diyo yoksa hemen aşılamamı yaptırsam bilemedim sen ne düşünüyosun

Canım benim kanamam da oldu 18 aralıkta histeroskopi oldum bugün ayın 24 ü ve sanırım kanamam bugün bitecek adet gibi kanamam oldu ama herkeste olmuyor galiba. Benim doğal yollarla hamile kalma şansın yok canım tüplerim tıkalı çünkü ama sen deneyebilirsin inşallah kendiliğinden hamile kalırsın

Bende alıştım canım ama bazen yetrrr deyip:20:alıyorum karşıma ama :22:bigün sürmüyor onun dışını çözemedimki içini bileyim canım beni ittiği için bilmiyorum :ssz:ama ona öyle bir ders versinki rabbim anlasın insanoğlu elindekinin kıymetini bilmez miş hep şikayet edr dert yanarmış taaaki elinden gidene kadar elindekinin kıymetini bilmezsen bir güna ararsın rabbim bugunlerime şükür bugunumu aratma diyorum "YAŞADIĞIN YERİ CENNET YAPAMIYORSAN KAÇTIĞIN HER YER CEHENNEMDİR":40:
bak canım ne güzel söyledin malesefki bazen cennete cevirmek için kendimizden ödünler vermemiz gerekiyor ama dediğin gibi herkes bir olmuyor ben evlilik ile ilgili taviz verirsem eşimde benm ile ilgili tavz veriyor bu karsılıklı anlaşmaya bağlı..
umarım herşey bi an önce düzelir canım

bak canım ne güzel söyledin malesefki bazen cennete cevirmek için kendimizden ödünler vermemiz gerekiyor ama dediğin gibi herkes bir olmuyor ben evlilik ile ilgili taviz verirsem eşimde benm ile ilgili tavz veriyor bu karsılıklı anlaşmaya bağlı..
umarım herşey bi an önce düzelir canım

Amin canım amin evet ömrümüzü yiyolar üstünede su içiyolar allhım büyük sabırlıyımki rabbim güç versin herşeye dayanamak kolay olmasada o oyle kudretliki onun rahmeti okadr büyükki kurban olduğum yaradan hakımızda en hayırlısını versin rabbime sıgındım güvendim o benim tek çarem elbet bi gün güldürecek ne demişler emek olmdan yemek olmz cefa cekmeden sefa sürülmez elbet birgun canım sabır:38:tskler beni dinleiyp destk oldugunuz için rabbim hepimizin muradını versin inş:16:

Ayyy teşekkür ederim canım beni sevindirdin Allah'ta seni sevindirsin inşallah:62:

Back