- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
AY ARKADAŞIMMMMMMM paylaşımın çok güzell çok anlamlı ALLAH RAZI OLSUN
Sağol canım ne kdar karamsar olsakta rabbimz yanımzda "DERT ETME DUA ET"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY ARKADAŞIMMMMMMM paylaşımın çok güzell çok anlamlı ALLAH RAZI OLSUN
Cokkk guzell....
Herkese Günaydın, çok güzel ve umut dolu bir gün olsun.
Ayşen, inşallah yavrun sımsıkı tutunur sana, aklım sende dualarım seninle.
yıldız, ben de seni merak ediyordum. Cuma transferin varmış çok sevindim. Bir tane mi koyacaklar iki tane mi? Senden güzel haberler almayı çok istiyorum arkadaşım, bebeğini seveceğim inşallah... Allah yardımcın olsun.
ben perşembe günü testi tekrarlayıp bu sefer inşallah öğreneceğim hamile miyim değil miyim... Tam 16 günlük bir bekleyiş olacak. Zaman bana hiç geçmiyor, tadım hiç yok. İnşallah bir mucize olur.
Öpüyorum hepinizi.
Sağol canım ne kdar karamsar olsakta rabbimz yanımzda "DERT ETME DUA ET"
hayırlısı canım ne diyeyim ama cok olumsuzsunuz mutsuzsunuz yaa böyle olmazki
Çok şükür cnm iyiyim siz olmasaydınız pek toparlanamazdım :)
günaydın kızlar nabersiniz
ben bugün daha iyiyim
hatta yarıfinal maçına gidecem kızlarımı yalnız bırakamam
11.30da maç çıkarım birazdan
güzell sonuçlar alıcaksın canımm ınanıyorum ben..
hamileliğin kanıtlanacak
lütfen karamsar olma arkadaşım ALLAH BÜYÜKK
Amin canım amin rabbim büyük napalım buda bizim sınavımız insanoğlu nakördür işte ne hüzüne gelir ne sevincehayırlısı yeni yıl inş iyi gelir
Eki Görüntüle 906872 Elimde Birseyim Yok Deme: Yüzündeki Tebessüm En Büyük Sadakadir. Diyecek Sözüm Yok Deyipte Susma: Allahin Selami En Büyük Kelamdir. Kimseye Yardim Edemiyorum Deyip Ümidini Kesme: Ettigin Dua Büyük Yardimdir. Ümidim Yok Deyipte Gaflete Dalma: RABBiMIN Kapisi Her Zaman Aciktir...
canım aslına bakarsaan benm eşimde cocuk konusudna öyle paylaşmaz benmle bişey herşeyle ben ugrasırım cabalarım yorulunca sitem ederim ilgilenir gibi olur sonra yine tınlamaz ama bilirimki içinde fırtınalar kopar o yüzden alıstım artık bu haline ve ona sadece su gün suraya gidilecek bugün buraya derim benle gelirAynen canım aynen ama ben konuşmaktan iyi olup alttan alıp susmaktan yorgunum hani evlilikte destk ararsın ya o bizde yok eşim bambaşka dünyada sadece aklına gelirse burdaymışsın der alllaha havale ettim napim bizi bu hale getirenler allhından bulsun benim mutsuzlugumla huzursuzluğımla göz yaşlarımla mutlu olmaya çalışmasınlar boşuna çünküo bnden uzak bi yabıncı gbi çocuk olsun diyor ama sözde hiç çabalamıyorum napim bnde yoruldum artıkSustum ve sana havaIe ettim rabbim, biIirim ki sen her şeyin en iyisini biIensin, karşıIıkIarını ben değiI sen verirsin.
canım bak benım daha ılk denemem dıye heycanlıyım belkı umudum bundan dolayı ama lütfen sende pes etme.
maddi gücün varsa eğer tekrar dene..
Kötünün kötüsü var..
ben mesela tedaviye başlıcam ama bakalım eşimden transfer için sperm buluncak mı?
inan düşünmüyorummm ya bulunmazsa diye hayırlısı ile besmele çekip iğnelerime başlıcam ALLAH büyük elbet
canım bak benım daha ılk denemem dıye heycanlıyım belkı umudum bundan dolayı ama lütfen sende pes etme.
maddi gücün varsa eğer tekrar dene..
Kötünün kötüsü var..
ben mesela tedaviye başlıcam ama bakalım eşimden transfer için sperm buluncak mı?
inan düşünmüyorummm ya bulunmazsa diye hayırlısı ile besmele çekip iğnelerime başlıcam ALLAH büyük elbet
canım aslına bakarsaan benm eşimde cocuk konusudna öyle paylaşmaz benmle bişey herşeyle ben ugrasırım cabalarım yorulunca sitem ederim ilgilenir gibi olur sonra yine tınlamaz ama bilirimki içinde fırtınalar kopar o yüzden alıstım artık bu haline ve ona sadece su gün suraya gidilecek bugün buraya derim benle gelir
Kızlarrrrr bugün transferimin 2. Günü kasıklarımda cok ağrı var Regli gibi cok korkuyorum bişeymi oldu Geçmezse yarın Dr arayacağım 1. Denemede hiç böyle birşey yoktu ondan korktum :18:Başına böyle bişey gelen varmı:26:
mrb msj tesadüfen gördüm bende geçen hafta histeroskopi oldumda benimde ağrım oldu sonrasında ne yapmayı düşünüyosun benimkindede Allaha şükür bişi çıkmadı eşimde biraz bekleyelim belki kendiliğinden tutar diyo yoksa hemen aşılamamı yaptırsam bilemedim sen ne düşünüyosun
bak canım ne güzel söyledin malesefki bazen cennete cevirmek için kendimizden ödünler vermemiz gerekiyor ama dediğin gibi herkes bir olmuyor ben evlilik ile ilgili taviz verirsem eşimde benm ile ilgili tavz veriyor bu karsılıklı anlaşmaya bağlı..Bende alıştım canım ama bazen yetrrr deyipalıyorum karşıma ama bigün sürmüyor onun dışını çözemedimki içini bileyim canım beni ittiği için bilmiyorum ama ona öyle bir ders versinki rabbim anlasın insanoğlu elindekinin kıymetini bilmez miş hep şikayet edr dert yanarmış taaaki elinden gidene kadar elindekinin kıymetini bilmezsen bir güna ararsın rabbim bugunlerime şükür bugunumu aratma diyorum "YAŞADIĞIN YERİ CENNET YAPAMIYORSAN KAÇTIĞIN HER YER CEHENNEMDİR"
bak canım ne güzel söyledin malesefki bazen cennete cevirmek için kendimizden ödünler vermemiz gerekiyor ama dediğin gibi herkes bir olmuyor ben evlilik ile ilgili taviz verirsem eşimde benm ile ilgili tavz veriyor bu karsılıklı anlaşmaya bağlı..
umarım herşey bi an önce düzelir canım