ayy can yoldaşım benim en son cumartesi 9 a düştü.adeti bekliyorum.2 ay ara derken bi bu ay adet..sonraki adetin 2.günümü nasıl oluyo :)))
insallah cnm 2014 annelerinden oluruzbundada bi hayır vardır canım inş tez zamnda güzel haberlerini alırız
[rıght][/rıght]
simdi adet olucam bekliyorum en son ekim 24 te adet oldum 5haftalikken dusuk oldu bu gun en sonunda degerim dustu yaniii subat mart gibi dusunuyorum doktor bidahaki adetinde gel dedi ama ben dedigim gibi subat mart gibi dusunuyorum bakalim insallah fazla uzamadanda kanamam gelir.
oyle cnm kismet degilmis .bidahakine insallahHerseyin hayirlisi ozsen . Kismet degilmisyilmak yok yola devam :)) allah umudumuzu almasin elimizden .
Evet kızlar bende negatif alıp 2014 e kalanlardanım... Daha yeni sonuçlandığı için 2 ay bekleme süresi olacakmış .. Şubat ve mart Bizim için hayırlı olur inş.
Evet kızlar bende negatif alıp 2014 e kalanlardanım... Daha yeni sonuçlandığı için 2 ay bekleme süresi olacakmış .. Şubat ve mart Bizim için hayırlı olur inş.
Yok kaybetmeyelim tabi rabbim nasip ederse kucağımıza bizde alalım bebişlerimizi..sonunda pozitifi göreceğimize çocuklarımızı kucağımıza alacağımız günün geleceğine inancımızı hiç kaybetmeyelim.
hoşgeldin tatlım
e o zaman ne diyelim 2014 de gelsin bebişler....
bilgilerini yaz listeye ekleyim senide..
canımmmm beraber gidiyoruz deseneşubat ve martta devam aynen
Bende bunalımdamıyım ne evden dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşasım yok geçer inşallah :)
Düşünüyormusun tekrar tedavi olmayı ben 2 ay sonra yine dondurulmuşları denicem o zamana kadarda güldenciğimin tavsiyesi üzerine ovulasyon testi aldım birde o yöntemi deneyim diyorum belki normal yollarda kalırım hamile :)
kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse
ses ver canımmmmmmmmm neler oldu ya ????
6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı
seni cok iyi anliyorum hayatim bende bu son tedavimden sonra cok bunaldim evden disari bile cikmak icimden gelmiyor 13 yildir calistigim isyerine ayrilmak istedigimi soyledim iki ay once kabul etmediler ben tonla bahane sununcada bekle yerine birini alalim dediler aradan iki ay gecti subatta tedavim var hemen ayrilmaliyim esim hergun bugun sonmu diye baski yapiyor, bugun isyerim bir iki ay daha dur diye tuturdu kotu ayrilmakta istemiyorum Musavirlik stajim icin iliskilerimiz bitmeyecek okadar keyifsiz okadar karisigimki hersey ustume geliyor.
merhaba öncelikle ben de tüp bebek için hazırlık aşamasındayım adet olunca 2. günü başlıcaz inşallah RABBİM izin verirse 19 yaşındayım 2 yıllık evliyim biraz tedirginim aslında olacakmı diye yani doktor doktor gezdik ve en son bursadaki bir doktora tesadüfen gittik ve hani normal yolla ve ilaçla olmaz dedi başlıcaz işte ben de geçen ay kist çıktı basit ama iç dedi 21 gün kadın doğum hapı verdi içtim bugün bitti yarın öbürgün giderim yani dualarınızı bekliyorum inşallah kist geçmiştir de hemen tedaviye başlarız acaba siz tüp bebek yaptınız mı veya yapan yakınlarınız var mı? nasıl bir süreç öğrenmek istiyorum lütfen yardımcı olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?