• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ALLahıma dualar ediyorum ama bakalım asıl tedavi süreci başlayınca nasıl olcak duygularım..
Gülden iğnelere bi başla o zaman görürüm seni demişti hiiiiiiç unutmuyorum bakalım o zaman neler yaşıcam

valla canım sakın kendını odaklama oyle olumsuzluklara .. sankı grip olmussunda onun yüzünden yiyomussun ıgnelerı dıye düşün .. sankı bebek için değilde grip için tedavi görüyomussun gıbı davran o zaman hersey daha rahat olur emin ol..:16:

Sevgili birbirinden infertil hanımlar:1:
Bir tüp bebek annişimiz yakında doğuma girecek buraya uğrayamıyor bana kızlar isimlerini söylesinler liste yapacam doğum sırasında dua edecem dedi...listede olmak isteyen bana gerçek ad ve soyadını özel mesajla bildirebilir isimleriniz bende saklı kalacaktır.

Son düzenleme:
şimdi listeyeb aktım hatibulut kimyasal olmuş :50::50: Yaşımız, sebeplerimiz onunla aynıydı. Çok sevinmiştim ilk denemesinde başarılı olacak diye. İnşallah dondurulmuşları vardır da onlar ile hamile kalır yeniden.

tatlım maalesef hiç dondurulmuşum yok :25: nasip değilmiş ne yapalım inşallah senden güzel haberler alırız :54::54::54:

valla canım sakın kendını odaklama oyle olumsuzluklara .. sankı grip olmussunda onun yüzünden yiyomussun ıgnelerı dıye düşün .. sankı bebek için değilde grip için tedavi görüyomussun gıbı davran o zaman hersey daha rahat olur emin ol..:16:

yok canım olumsuzluk değil tabi de insan farklı duygular yaşıyor bunu en iyi sen anlarsın tabıkı kaçıncı denemen :)
allahın izni ilee bizde kavuşcaz ınsallahh evlatlarımızaa

Bir tüp bebek annişimiz yakında doğuma girecek buraya uğrayamıyor bana kızlar isimlerini söylesinler liste yapacam doğum sırasında dua edecem dedi...listede olmak isteyen bana gerçek ad ve soyadını özel mesajla bildirebilir isimleriniz bende saklı kalacaktır.

Allah kabul etsin canımmm..
bu liste de ne uzun olur kimbilir..
Valla maşallah kıza o an aklına bize dua etmek gelicek demek ki..Allah bin kere razı olsun

dıdem .ada senın adına cok sevındım insallh bebegını saglıkla kucagına alırsın... 30 aralıkta benım test gunum insallh bu sefer bende sevınebılırım:49:

Yazık kıza ismimizi saymaktan doğumu kaçırmasa bari :1::1:

Allah kabul etsin canımmm..
bu liste de ne uzun olur kimbilir..
Valla maşallah kıza o an aklına bize dua etmek gelicek demek ki..Allah bin kere razı olsun

Ama çok güzel bişi banada nasip olursa bende liste yapıcam çok hoşuma gitti :)
Bizde doğuma giden arkadaşımıza bol bol dua ederiz :)) ayy bizlerde yaşarız inşallahhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
dıdem .ada senın adına cok sevındım insallh bebegını saglıkla kucagına alırsın... 30 aralıkta benım test gunum insallh bu sefer bende sevınebılırım:49:

inşallah canımmmm...pozitifi görürsün..

Yazık kıza ismimizi saymaktan doğumu kaçırmasa bari :1::1:

olacağına bakk :1:
allah korusunn yaa allahım kolay doğumlar nasip etsin..

Ama çok güzel bişi banada nasip olursa bende liste yapıcam çok hoşuma gitti :)
Bizde doğuma giden arkadaşımıza bol bol dua ederiz :)) ayy bizlerde yaşarız inşallahhhhhhhhhhh

kızzzzzzzzzz geldin mii hoş geldin bebeimmm..
yaa biz bi hamiş kalalım da listeyi de sonra düşünürüzz

inşallah canımmmm...pozitifi görürsün..

olacağına bakk :1:
allah korusunn yaa allahım kolay doğumlar nasip etsin..

kızzzzzzzzzz geldin mii hoş geldin bebeimmm..
yaa biz bi hamiş kalalım da listeyi de sonra düşünürüzz

Evimi topladım toz aldım geldim yemeğide sonra yaparım :)))
Doğru diyorsun cnm bi hamile kala bilsek ondan sonrası kolayyy :)

merhaba arkadaşlar

bende sizin gibi tüp bebek yapıp hamile kalanlardanım inanın vede edin her şey oluyor şuan bebeğim 6 aylık oldu

Isallah canim butun dualarim sizinle Allahim yuzumuzu guldursun inşallah. . Gelsin bebisler göbislere:16::16::16:

Evimi topladım toz aldım geldim yemeğide sonra yaparım :)))
Doğru diyorsun cnm bi hamile kala bilsek ondan sonrası kolayyy :)

aynen cicimm...

merhaba arkadaşlar

bende sizin gibi tüp bebek yapıp hamile kalanlardanım inanın vede edin her şey oluyor şuan bebeğim 6 aylık oldu

ay kızzz ne güzel umut oldun bize geldin de..
iyi ki geldin cnm benim.
Allah bağışlasın

4 aşılamadan sonra ilk denememde tuttu çok rahat bir hamilelik geçirdim bol bol dua edip meryem süresi ve yasin okudum geceleri kalkıp dua ettim. rabbime binlerce şükürler olsun ki dualarım kabul oldu darısı sizlere inş.

11 yumurta toplandı 6 sı 5.güne kadar kaldı, 2 tanesi transfer edildi. 1 ri tuttu. şuan 4 tanesi dondurulmuş bir şekilde bekliyor.

Back