• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sorun sebebi yoktu, eşimde ve bende herşey normaldi 4 yıldan beri çoçuğum olmuyordu tüm yapılan aşılamalar başarılı geçti fakat sonuç alınmadı en son ankara medicane hastanesinde tüp bebek denedim ve şükürler olsun tuttu bir kızım oldu

sorun sebebi yoktu, eşimde ve bende herşey normaldi 4 yıldan beri çoçuğum olmuyordu tüm yapılan aşılamalar başarılı geçti fakat sonuç alınmadı en son ankara medicane hastanesinde tüp bebek denedim ve şükürler olsun tuttu bir kızım oldu

ne güzelllllllll :16: :16:
bizde bu günleri görcezz inşallah arkadaşım saoll

ben şuna inandım herşeyin başı dua... ama tam dua edin allah hamile kalmanızı ve eline alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin allah yardımcınız olsun

inanın bende çok ağladım çok üzüldüm siz çok iyi anlıyorum 4 yıl boyunca adet olduğumda ağladım. ama şimdi şirinmi şirin kızım var

allah hepinize nasip etsin.

sormak istediginiz bir şey varsa sorun size yardımcı olayım

tüp bebek ile ilgili her şeyi biliyorum nerdeyse...

Etmezmiyim kiz ask olsunn .. eyup sultan hazretlerine gidicem en yakin zamanda Allah nasip ederse hepimize bol bol dua edicemm ..

amın canımm benım allahım kabul etsin...

ben şuna inandım herşeyin başı dua... ama tam dua edin allah hamile kalmanızı ve eline alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin allah yardımcınız olsun

inanın bende çok ağladım çok üzüldüm siz çok iyi anlıyorum 4 yıl boyunca adet olduğumda ağladım. ama şimdi şirinmi şirin kızım var

allah hepinize nasip etsin.

sormak istediginiz bir şey varsa sorun size yardımcı olayım

tüp bebek ile ilgili her şeyi biliyorum nerdeyse...

saol arkadaşım allah razı olsun gerçekten..
elbette dua da ediyoruzzz allahım boşa çevirmesin inşallahhh..

canım benim her zaman dualarımdasınız rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş canım :16::16::16:

amin canım aminn..
siz hamişlerde kucağına alın biran önce inşallah...
kızzzzzzzz bu ne mercimek kadar bebişinn.
Allahım ne kadarcık şeye can veriyor dimi kızlarr

merhaba canım hoş geldin...
bende ocak adeti ile başlıcam hayırlısı ilee..
senınde tedavin hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebeğini kucağı alırsın

Hosbulduk:)
Cok tesekkur ederım, Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun ınsallah...
Anlasılan aynı donemde baslıyacagız sızınle, umuyorum ve dua edıyorum sızde ılk denemede bebegınızı kucagınıza alırsınız...

Hosbulduk:)
Cok tesekkur ederım, Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun ınsallah...
Anlasılan aynı donemde baslıyacagız sızınle, umuyorum ve dua edıyorum sızde ılk denemede bebegınızı kucagınıza alırsınız...

amin canım inşallah..
şuan tarifi güç duygular içindeyimm sanki bebişim hemen gelcek gibi. ..
olsun hayal kurmakta parayla değil yaa..ben hayal kuruyorum vallaa

kızlarrr bende artıkın çıkıcamm..
herkesten ALLAH razı olsun..dua edenlerin ağzına yüreğine sağlık..
tez zamanda tez vakitte evlatlarımıza kavuşalım inşallah

kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse:16:

kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse:16:

ayy can yoldaşım benim en son cumartesi 9 a düştü.adeti bekliyorum.2 ay ara derken bi bu ay adet..sonraki adetin 2.günümü nasıl oluyo :)))

çok duyduğun ama anlamadığın için lafın arasında gelip geçen bir serum adı ne eziyete dönüştü senin için boşver kuzum öğrendik zaten ismini sorma artık sende...

evet sagolsun arkadas sordu simdi sırada beklemek var :31:

Back