2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı

Hadi bakalım hayırlısı canım
Sen yinede ilk iki gün diinlen kalkma
Maceralı bir transfer sana bebişini gettirsin inşallah

yillardir isle yurutmeye calistim cok yogun sabah 6.30 da evden cikiyorum aksam 21.00 gibi geliyorum Gumrukte calisiyorum isle ev arasindaki mesafe trafikte 2,5 saat su anda yoldayim..isler yogun izin kullansam bir hafta burnumdan geliyor son tedavide igneleri masamsa vurdum tuvalete bile gidecek zaman yok, zaten artik esimle cokk tartisir olduk isten dolayi tedavi tutmuyor diye hic istemiyorum evde hic kalmadimda artik mecburum sadece tedaviye adicam cok sikilirsam musavirlik sinavim var onun kursuna yazilacam birde sizler varsiniz

Ooo deme yaaaa eve resmen yatmadan yatmaya gidiyormuşsun bencede çık cnm :))
Bende iyiki bırası var diyorum sizler olmasaydınız bunalımdan çıkamazdım inşallah son tedavin olur cnm benim dualrımdasınız

selam kızlar iki gündür midemden çok çekiyorum neyseki bugün daha iyi ama beni çok korkuttu dün

Kızlar ben geldim. Bu aralar işte çok yoğunum açık ama ne okuyorum nede cevap yazabiliyorum. İyi haberler duydum. Allah tamamına erdirsin inş tabii bizde nasip etsin. Yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiler...

6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı

aysen hayırlı olsun canım inanıyorum iyi sonuçalcaksın bol bol dinlen canım ilk 3 gün çok önemli yemeğe ve ihtiyaca kalk 3 günden sonra yine yat dinlen amasürekli yatma kalk dolaş evin içinde ağır bişeyler yapma sürekli yatmak kan dolaşımını yavaşlattığı için sürekli yatmak iyi geğil bide ananas ye günde yarım ananas bebeğin tutunması için çok önemliymiş ben yiyorum kese görünene kadar devam et inş hayırlı haberini alcaj heycanla bekliyorum

dıdem .ada senın adına cok sevındım insallh bebegını saglıkla kucagına alırsın... 30 aralıkta benım test gunum insallh bu sefer bende sevınebılırım

narsude canım günde yarım ananas ye bebeğin tunmasına çok faydalıymış kese görülene kadar günde yarım ye bende yiyorum inş hayırlı sonuç alırız heycanla bekliyorum

Tatlım 2ocak test günüm

kızlar bişey danışmak istiyorum.ben düzensiz adet görüyorum her ay farlutal ya da doğum kontrol haplarıyla adet oluyordum.
ilk kez kasım 12 de kendiliğimden adet oldum.o günden beri düzeni devam etsin diye agnucaston (hayıt hapı) glifor ve inofolici
düzenli içiyorum ama hala adet olamadım.sizce ne yapmalıyım beklemeli mi yoksa adet söktürücü bişey mi kullanmalıyım.
bu arada test yaptım ne olur olmaz diye ama negatif.yardım please

üzerinden epey geçmiş canım biraz daha bekle ilaç kullan ya da doktorunla görüş istersen..

selam kızlar iki gündür midemden çok çekiyorum neyseki bugün daha iyi ama beni çok korkuttu dün

noluyooo sanaaaa belinle başladın baş ağrısı mide ağrısı derken nazaramı geldin yaw
geçmiş olsun canım..eğer bulantı değilde ağrıysa ılık bi şerbet iç faydası olabilir.

Kızlar ben geldim. Bu aralar işte çok yoğunum açık ama ne okuyorum nede cevap yazabiliyorum. İyi haberler duydum. Allah tamamına erdirsin inş tabii bizde nasip etsin. Yeni gelen arkadaşlar da hoş geldiler...

eveeettt bi göründün kayboldun sık sık gelmeye çalış olurmu

süpperrr şahane harika bir haber buuuuu
Allahım korusun onu tek taş pırlantamız o bizim sıkı sıkı tutunsun anneciğine...
sürekli yatma canım evde yürü en azından taze kan gitsin rahme..

tamam yonca cım ilk fırsatta eklerim listemize..

kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse

çok sevindim canım dış gebelik korkusundan sonra bu şekilde sonlanması çok iyi oldu..gelsin yeni tedavi gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…