• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sevindim iyi olmana...
o zaman perşembe günü randevuda iptal olmayacak gibime geliyor:40:

Olduki:50::50::50:
Kocam seni bu şekilde götüremem dedi
Ve iptal etti
Haftaya perşembe

Bu demek oluyoki tüm tedavim 2014 de başlayacak:16:

Iyı akşamlar hanımlar
Esın az önce erkekler kulubü yok mu dıye sordu:9:

Eylemcım tebrıklet Allah kucağına almayı nasıl etsın

Haymişler bızlere bol bol dua etsın hamıslerın duaları kabul olurmuş

Bercestecım saracım gecmıs olsun

Saracım gecenın 12 lerıne kadar temızlık yapmandan bellıydı Bi ış getırcen basına üstünmüştü mıdenı acaba ben de merak ettım saram yok ortada kaç gündür dedım

Güldencım Aslan kadını gıbı duruyorsun foto da zaten ben de 27 Temmuz bır aslanım

6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı
Canım benim hayırlı olsun inşallahh bebişlerimiz bize tutunur 2014 te mutluluk bizim olur sonuçlarımızı arka arkaya alıcaz daha doğrusu hamilelik haberlerimizi:1::1::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::55::55::8::8:

Iyı akşamlar hanımlar
Esın az önce erkekler kulubü yok mu dıye sordu:9:

Eylemcım tebrıklet Allah kucağına almayı nasıl etsın

Haymişler bızlere bol bol dua etsın hamıslerın duaları kabul olurmuş

Bercestecım saracım gecmıs olsun

Saracım gecenın 12 lerıne kadar temızlık yapmandan bellıydı Bi ış getırcen basına üstünmüştü mıdenı acaba ben de merak ettım saram yok ortada kaç gündür dedım

Güldencım Aslan kadını gıbı duruyorsun foto da zaten ben de 27 Temmuz bır aslanım

etmezmiyim canım dularım sizinle tez zamanda hepinizin mutlu haberlerinizi verirsiniz inş:16::16::16::49:

mehaba bayanlar bende aralık-ocak uzun protokolle tüp bebek yaptırıyorum hepimize inşallah 2014 uğur getirir

Son düzenleme:
rica ederim ne demek herşeyi sorabilirsin canım...
büyük ihtimal kısa protokol yapar.
12 günü beraber geçirecez her zaman birlikteyiz...
bilgilerini yaz listemize ekleyim senide..
merkez
infertilite sebebi

ilk deneme
umut tüp bebek merkezi
tüpler kapalı

Günaydın nafiş nasılsın إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ
Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.

merhabalar bende bu yola giriyorum 2,5 yıl içinde 7 kez klomenle denedik 1 aşılama oldum. daha sonra eşimde varikosel saptandı ameliyat oldu sayı, hareket ve morfoloji düşüktü ameliyattan sonra da pek değişmedi bir sürü ileç kulandık kürler denedik ama hiç fayda görmedik ve tüp bebeğe karar verdim kısmet olursa ocak ayında ilk denememizi yapacağız.... 25 yaşındayım sebebimiz. yumurtlama tembelliği+sperm sayı ve hareket azlığı+morfoloji. beni de listeye eklermisiniz..

$images.jpg

:16: :16: :16: :16: :16: :16:

mehaba bayanlar bende aralık-ocak uzun protokolle tüp bebek yaptırıyorum hepimize inşallah 2014 uğur getirir

hayırlı olsun tedavin canımm..
sana bebişini getirsin inşallah :))

günaydınnnnnnnnnnnn kuzucummmmmmmmmm...

merhabalar bende bu yola giriyorum 2,5 yıl içinde 7 kez klomenle denedik 1 aşılama oldum. daha sonra eşimde varikosel saptandı ameliyat oldu sayı, hareket ve morfoloji düşüktü ameliyattan sonra da pek değişmedi bir sürü ileç kulandık kürler denedik ama hiç fayda görmedik ve tüp bebeğe karar verdim kısmet olursa ocak ayında ilk denememizi yapacağız.... 25 yaşındayım sebebimiz. yumurtlama tembelliği+sperm sayı ve hareket azlığı+morfoloji. beni de listeye eklermisiniz..

merhaba canım hayırlı olsun tedavın..
bende 25 yasındayım :16: ınsallah bu yaş bize bebeklerimizi getirirrr..
gülden arkadaşımız senı listeye ekler cnmm HOŞGELDİN

arkadaşlar merhaba,
bende uzun uzun araştırmalarım sonucunda umut tüp de tedavi olmaya karar verdim. doktorum süleyman bey. dün görüşmeye gittim ve eşimde bende çok sevdik kendisini. kilo ve şeker üst sınır da olduğu için ilaç yazdı iki ay sonra başlayalım dedi. çok garip ama sanki şimdiden hamile gibi hissediyorum kendimi. bende bu arada zayıflayabildiğim kadar zayıflıcam. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. boş kucaklarımız bu yıl dolsun inşallah :32:

Cnm benimde doktorum süleyman bey bende çok memnunum ilk tüp bebek kimyasal gebelikle sonuçlandı iki ay sonra tekrar tedavi görücem hemen hemen aynı zamanlarda başlıcaz allah yardımcımız olsun cnm

tatılmm çok sevındım trasferın başarılı geçmesine :))
yavrunu aldın geldın demek..
hadi bakalımm ınsallah sana sıkı sıkı tutunurda senı hiçç bırakmazzzzzz

Günaydın nafiş nasılsın إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ
Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.

günaydın yokhecim iyiym sen nasılsın
sanada günaydın kuzum

Back