Şuan çok daha iyiyim
Kocişim dr a götürdüyarında raporluyum
İlaçlar iyi geldi
sevindim iyi olmana...
o zaman perşembe günü randevuda iptal olmayacak gibime geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan çok daha iyiyim
Kocişim dr a götürdüyarında raporluyum
İlaçlar iyi geldi
sevindim iyi olmana...
o zaman perşembe günü randevuda iptal olmayacak gibime geliyor
İnşallahhhhhhh kuzum azından bal damlıyor2 ocakta ben seni hamileeeee diye yazcamda ondan bekletiyorum
Canım benim hayırlı olsun inşallahh bebişlerimiz bize tutunur 2014 te mutluluk bizim olur sonuçlarımızı arka arkaya alıcaz daha doğrusu hamilelik haberlerimizi6 hücreli 3. Gün embriyosu..bebegimi aldım geldim............sırtım agrıdı yatmaktan kalkayım mı
Iyı akşamlar hanımlar
Esın az önce erkekler kulubü yok mu dıye sordu
Eylemcım tebrıklet Allah kucağına almayı nasıl etsın
Haymişler bızlere bol bol dua etsın hamıslerın duaları kabul olurmuş
Bercestecım saracım gecmıs olsun
Saracım gecenın 12 lerıne kadar temızlık yapmandan bellıydı Bi ış getırcen basına üstünmüştü mıdenı acaba ben de merak ettım saram yok ortada kaç gündür dedım
Güldencım Aslan kadını gıbı duruyorsun foto da zaten ben de 27 Temmuz bır aslanım
rica ederim ne demek herşeyi sorabilirsin canım...
büyük ihtimal kısa protokol yapar.
12 günü beraber geçirecez her zaman birlikteyiz...
bilgilerini yaz listemize ekleyim senide..
merkez
infertilite sebebi
mehaba bayanlar bende aralık-ocak uzun protokolle tüp bebek yaptırıyorum hepimize inşallah 2014 uğur getirir
merhabalar bende bu yola giriyorum 2,5 yıl içinde 7 kez klomenle denedik 1 aşılama oldum. daha sonra eşimde varikosel saptandı ameliyat oldu sayı, hareket ve morfoloji düşüktü ameliyattan sonra da pek değişmedi bir sürü ileç kulandık kürler denedik ama hiç fayda görmedik ve tüp bebeğe karar verdim kısmet olursa ocak ayında ilk denememizi yapacağız.... 25 yaşındayım sebebimiz. yumurtlama tembelliği+sperm sayı ve hareket azlığı+morfoloji. beni de listeye eklermisiniz..
arkadaşlar merhaba,
bende uzun uzun araştırmalarım sonucunda umut tüp de tedavi olmaya karar verdim. doktorum süleyman bey. dün görüşmeye gittim ve eşimde bende çok sevdik kendisini. kilo ve şeker üst sınır da olduğu için ilaç yazdı iki ay sonra başlayalım dedi. çok garip ama sanki şimdiden hamile gibi hissediyorum kendimi. bende bu arada zayıflayabildiğim kadar zayıflıcam. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. boş kucaklarımız bu yıl dolsun inşallah
Günaydın nafiş nasılsın إِنَّ اللَّهَ لاَ يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَأمْوَالِكُمْ وَلـكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَأعْمَالِكُمْ
Allah sizin ne dış görünüşünüze ne de mallarınıza bakar. Ama o sizin kalplerinize ve işlerinize bakar.
sanada günaydın kuzum
Günaydın kızlar ayıcıklarınız güne güzel başlamama neden oldu içim açıldı :)))