Allah bağışlasın tatlım..
Kaçıncı denemende geldi meleğin
Maşallah analı babalı büyür inşallah bebişin
İlk denemedemi oldu bebişiniz
Isallah canim butun dualarim sizinle Allahim yuzumuzu guldursun inşallah. . Gelsin bebisler göbislere
sorun sebebi yoktu, eşimde ve bende herşey normaldi 4 yıldan beri çoçuğum olmuyordu tüm yapılan aşılamalar başarılı geçti fakat sonuç alınmadı en son ankara medicane hastanesinde tüp bebek denedim ve şükürler olsun tuttu bir kızım oldu
kızz didemm sen doğumu beklemeee şimdiden başla dua etmeye bize
Etmezmiyim kiz ask olsunn .. eyup sultan hazretlerine gidicem en yakin zamanda Allah nasip ederse hepimize bol bol dua edicemm ..
senden de dua bekliyoruz cnmm
Etmezmiyim kiz ask olsunn .. eyup sultan hazretlerine gidicem en yakin zamanda Allah nasip ederse hepimize bol bol dua edicemm ..
ben şuna inandım herşeyin başı dua... ama tam dua edin allah hamile kalmanızı ve eline alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin allah yardımcınız olsun
inanın bende çok ağladım çok üzüldüm siz çok iyi anlıyorum 4 yıl boyunca adet olduğumda ağladım. ama şimdi şirinmi şirin kızım var
allah hepinize nasip etsin.
sormak istediginiz bir şey varsa sorun size yardımcı olayım
tüp bebek ile ilgili her şeyi biliyorum nerdeyse...
canım benim her zaman dualarımdasınız rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inş canım
merhaba canım hoş geldin...
bende ocak adeti ile başlıcam hayırlısı ilee..
senınde tedavin hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebeğini kucağı alırsın
Hosbulduk:)
Cok tesekkur ederım, Rabbım cumlemızın yar ve yardımcısı olsun ınsallah...
Anlasılan aynı donemde baslıyacagız sızınle, umuyorum ve dua edıyorum sızde ılk denemede bebegınızı kucagınıza alırsınız...
kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse
kan deherlerim en sonunda 5 e kadar dustuuuuu.hastaneye gidip kan vermeler bitti allahin izniylennn.iki ay ara verip yola devam kismetse
ses ver canımmmmmmmmm neler oldu ya ????
çok duyduğun ama anlamadığın için lafın arasında gelip geçen bir serum adı ne eziyete dönüştü senin için boşver kuzum öğrendik zaten ismini sorma artık sende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?