2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Daha adet olamadım ki cnm
Biran önce olsam keşke bekliyorummm
Sen nasıl oldun cnm toparlana bildin mi ?

bende adeti bekliyorum sonra ne olacak diye düşünmeye başlicam.iyiyim aslında sadece garip bi boşluk hissediyorum o kadar :)

Elam senin problem azospermdi sanirim oyle hatirliyorum . Esin ilac yada igne tedavisi gordumu ne kadar gordu ?

Bizimde azoya cok yakin . Bi testte 3canli cikti. Hangi igne ne kadar surede nasil etki yapiyor onu arastiriyorum da..
Arastirmaci gazeteci oldum :) esim dalga gecio yanlis bransi secmissin urolog olsaymissin die .

aramıza hoş geldin canım bizi ancak bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar anlıyolar gerçekten dediğin gibi sorun kendinde olunca kendini gerçekten eksik hissediyosun ama sakin kafayla düşününce rabbimden geleni kabulleniyoruz kısmetimizde bu varmış diye rahatlıyoruz benimde tüplerim bağlandığında kendimi kısırlaşmış ve hiç bi işe yamayan sorunlu biri olarak görüyodum tüplerin bağlanması okadar zoruma gitmiştiki elbet kabullenmek çok zor oluyor en önemlisi bu süreçte eşimizden tam destek görmek inana ozaman herşeyin altından kalkıyosun ilk denemde olmazsa diye düşünme bak benimde ilk denememdi ve çok şükür dün hamile olduğumu öğrendim inş sende ilk denemende hayırlı sonuç alırsın

Elam senin problem azospermdi sanirim oyle hatirliyorum . Esin ilac yada igne tedavisi gordumu ne kadar gordu ?

evet cnm aynen öylee...
hiç bişey kullanmıyor canım bitkisel kullandıklarının dışında yanı..
doktor ılaç falan vermedi.
teseyle sperm buluruz dedi öyle düşünüyor yani.
ne olcak benım durumum da bılmıyorum valla

bende adeti bekliyorum sonra ne olacak diye düşünmeye başlicam.iyiyim aslında sadece garip bi boşluk hissediyorum o kadar :)

Bende bunalımdamıyım ne evden dışarı çıkmıyorum kimseyle konuşasım yok geçer inşallah :)
Düşünüyormusun tekrar tedavi olmayı ben 2 ay sonra yine dondurulmuşları denicem o zamana kadarda güldenciğimin tavsiyesi üzerine ovulasyon testi aldım birde o yöntemi deneyim diyorum belki normal yollarda kalırım hamile :)

Bizimde azoya cok yakin . Bi testte 3canli cikti. Hangi igne ne kadar surede nasil etki yapiyor onu arastiriyorum da..
Arastirmaci gazeteci oldum :) esim dalga gecio yanlis bransi secmissin urolog olsaymissin die .

anladım canım..
ama haklıısın yanı araştırmak lazım..
ben pek bişey yapamıyorum eşim çok duygusal biri kendinde olduğu için rahatsızlığı pek üstüne gidemiyorum

ınsallah kendılığınden olur...
bu tedavi süreci çok yorucu çünkü cnmm

Sevgili editörümmm güzel haberlerle geldim...Doktorum adetin 2. günü çağırdı...Sürece girdim inşallahhhh

Cnm bahçeci umut tüp bebek merkezinemi gidiyorsun bende oraya gidiyorum doktorum süleyman bey inşallah ilk tedavinde başarılı olursun cnm ...
Burası gerçekten çok iyi .... Sağolsun kızlar iyi günündede kötü günündede destek oluyorlar mesela ben daha yeni kimyasal gebelik yaşadım baya yıkıldım ama burası sayesinde toparlandım çok şükür ...

yıkılmadık ayaktayıkk

szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok

ben ovulasyon testlerini çok denedim olmadı.ama kimyasal gebelik sonrası normal yolla gebe kalınabiliyormuş belki bu ay bende ovulasyonla denerim..doktorum adetten sonra 10.gün gibi gel yumurtalıklara bakalım ona göre karar veririz dedi.muhtemelen 2 adet sonrası başlanır.bende beklemek istemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belki normal yolla gelir meleklerimiz :)) gerçekten büyük bi boşluk oluyor ama hamd ediyorumki 2-3 ay sonra yaşamadık bunu....rabbim kaldıramayacağımızı bildide hemen aldı bizden :) bu arada benimde dondurulmuş embriyom yok (((

Son düzenleme:
eylemmmmmm tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bizim için de dua et lütfen...

flyingmom hadi hayırlı olsun yolculuk başladı demektir... Allah kolaylıklar versin.

sonarzum hoşgeldin aramıza, ben de bahçeci'ye gidiyorum memnunum. inşallah ilk seferde başarıyla sonuçlanır tedavin. Bizler eksik ya da kusurlu insanlar değiliz, herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Oraya ilk gittiğimde kalabalığı görünce anladım ki bir tek ben yaşamıyorum bunu. O kadar çok insan aynı dertten muzdarip ki. İnşallah sabrımız, gücümüz, sağlığımız elverdiğince mücadeleye devam edeceğiz...

Evet cnm gerçekten çok yorucu...istemiyorum birdaha hap içmek iğne olmak psikolojimi bozuyorlar resmen ...

olsun canımm napalımm eğer bebeğimize kavuşmamızın yolu bundan geçiyorsa devammmmmmmmmmmmmmm...
benım de eşim hemencık pes eden bırı yaaa..
bu denemede olmasın bı daha dener mı bılmem..
bana kalsa olana kadar maddi gücüm yettikçe denemek isterim ama hayırlısı

Vardir dr un bildigi onlara guvenmekten baska bsy gelmio elden.. insallah bulurlar az zaman kalmis allah yardimciniz olsun canim

szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok

üzülmee canımmm yaa..zor tabi yaşan bılır ama napalım sabretçez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…