2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Maşallah maşallahhhhh yarın dahada yüksek çıkar inşallah cnm çok sevindim senin adına :)

Amin canım sağlıkla devamı gelen bir gebelik diliyorum sana...
sonraki testi ne zaman yaptıracaksın

veeeeeee 15 günlük gecikmenin ardından gelen kırmızılarrrrrr
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnniiiizzzz
allahım gebelik haberimi almış gibi sevindim..
inşallah onuda burdan böylr kutlamalarla paylaşırım kızlaarr..

ee o zaman normal yani merdiven altı tüpü yaparsan öyle olur
şaka tabikiiiii

demekki saat 12.00 olmuş
afiyet olsun gelince ne yedin sorcam

evett cnm saat 12:00 olunca pırrrrrrr gidiyorum ben
ne yedim söleyim mi
mercimek çorbası
Arnavut ciğeri
bulgur pilavı,
kola ...

saol tatlımm

:119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119::118::118::118::118::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124:

ınsallah cnmm..hadi bakalım hayırlısı olsun

Nasil gecti transferin olcakti sanirim merak ettim . Insallah hersey yolundadir .
Bos oldugum heran dua ediorum bz ve bizim gibiler icin . Allah sesimizi duhuhordur elbet.

Herkese merhaba,
Ortak sıkıntıların paylaşıldığı, belkıde bırbırını anlamak konusunda daha duyarlı olan arkadasların bulustugu bu sayfayı gorunce ben de sızlerle sohbet edıp belkı de ıcınde bulundugumuz bu hassas donemı bıraz daha az hasarla atlatabılırız dıye dusundum...
1,5 yıllık evlıyım ve 1 yıldır cocuk sahıbı olmayı ıstıyoruz... Rahım fılmı cekılmeden once 5 ay klomen ılacı kullanarak yumurta takıbı yapıldı, rahım fılmınde tuplerın kapalı oldugu anlasılınca doktorum daha fazla oyalanmadan tup bebek tedavısını onerdı...Esımle ılgılı herhangı bır sorun yok, benım tuplerım kapalı oldugu ıcın ve yaştan dolayı yumurta rezervlerı azaldıgından bu kararı aldık... Tup bebek tedavısı kararını alalı yaklasık 1 ay oldu. Bahcecı klınıgınde mustafa bey ıle gorusmemız sonrası tedavı ıcın ocak ayını uygun gorduk. Tedavı oncesı yumurtaların kalıtesını arttırmak adına eşım ve ben ılac kullanıyoruz, yumurta toplama gunune kadarda kullanmamız gerektıgı soylendı. Bu durumu kabullenmek bıraz guc oldu,ınsan kendını eksık hıssedıyormus boyle bır durumda... Sonrasında yasanan herseyın yazılmıs oldugunu ve Rabbımın bızım ıcın hayırlı olanı bıldıgını dusunerek kendımı psıkolojık olarak tedavı etmeye basladım kı baslangıca gore sımdı cok daha ıyıyım... Nasıpse onumuzdekı ay adetın 2. gunu doktora gıdecegım ve tedavıye baslayacagız, korkularımdan bırısıde ılk denemede olmama ıhtımalı... Tabı bunada nasıp dıyecegız ama ınsallah ısteyen herkeze Rabbım ılk denemede nasıp etsın... Bu surecte sıkıntı ceken herkeze Rabbım yardım etsın ve bızlerı evlat sevgısını yasamaktan mahrum etmesın ınsallah... Bır yola cıktık, bakalım neler olacak? Rabbım yuregımızden gecenlerı hayırlı eyleyıp nasıp etsın ınsallah cumlemıze...

merhaba canım hoş geldin...
bende ocak adeti ile başlıcam hayırlısı ilee..
senınde tedavin hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebeğini kucağı alırsın

Hosgeldin arkadasim .problem ister kendimizde ister esimizde olsun Hepimiz ayni dertten muzdaribiz .. vardir allahin bi bildigi ki etrafimizda kendiliginden farketmeden hamile kalanlarin yaninda bizi bu imtihandan geciriyor. insallah ilk denemende allah yuzunu guldurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…