szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok
kızlaarr olumsuzlukları düşünmek yokkk hadi toparlanın bakalım
dansöz cagırdım sizler içinnn
Eki Görüntüle 905459 Eki Görüntüle 905460
ooooohhooooo bizde daha neler varr güldenle görmen lazımkız nafişş bayıldım bunlaraa
ooooohhooooo bizde daha neler varr güldenle görmen lazım
özlemim ne konusmustuk seninle basımıza gelen kötüleri değilde herkesin basına gelmiş daha kötüleri düşünüp Rabbim sabır dilemeyeckmiydik beterin beteri var unutma arkadasım..szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok
ben ovulasyon testlerini çok denedim olmadı.ama kimyasal gebelik sonrası normal yolla gebe kalınabiliyormuş belki bu ay bende ovulasyonla denerim..doktorum adetten sonra 10.gün gibi gel yumurtalıklara bakalım ona göre karar veririz dedi.muhtemelen 2 adet sonrası başlanır.bende beklemek istemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belki normal yolla gelir meleklerimiz :)) gerçekten büyük bi boşluk oluyor ama hamd ediyorumki 2-3 ay sonra yaşamadık bunu....rabbim kaldıramayacağımızı bildide hemen aldı bizden :) bu arada benimde dondurulmuş embriyom yok(((
pc ye kaydedipte eklersen buraya olur canım ama bilemedimki niye hareketsizoff bende buldum ne güzel dans edıyorlar ama burda hareketsiz çıktı
pc ye kaydedipte eklersen buraya olur canım ama bilemedimki niye hareketsiz
Aminnnnnnn kuzum inşalllahhhhhoh oh süper Allahın izniyle umutluyum ben senden olacak bu iş...
pozitif düşün aksi ispatlanana kadar gebesin..
eylemmmmmm tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bizim için de dua et lütfen...
flyingmom hadi hayırlı olsun yolculuk başladı demektir... Allah kolaylıklar versin.
sonarzum hoşgeldin aramıza, ben de bahçeci'ye gidiyorum memnunum. inşallah ilk seferde başarıyla sonuçlanır tedavin. Bizler eksik ya da kusurlu insanlar değiliz, herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Oraya ilk gittiğimde kalabalığı görünce anladım ki bir tek ben yaşamıyorum bunu. O kadar çok insan aynı dertten muzdarip ki. İnşallah sabrımız, gücümüz, sağlığımız elverdiğince mücadeleye devam edeceğiz...
bunlarda devamıbnde önce pc ye eklemiştim amaa..
neyse olsun seninkine bayıldım
szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok
dansözleri cıkardım meydanaa gelll gelllll edddiiiimmmmmmkızlar buralardayım işlerim var ama yazamıyorum şimdilik
kızlar buralardayım işlerim var ama yazamıyorum şimdilik
kızlaarr olumsuzlukları düşünmek yokkk hadi toparlanın bakalım
dansöz cagırdım sizler içinnn
Eki Görüntüle 905459 Eki Görüntüle 905460
olsun canımm napalımm eğer bebeğimize kavuşmamızın yolu bundan geçiyorsa devammmmmmmmmmmmmmm...
benım de eşim hemencık pes eden bırı yaaa..
bu denemede olmasın bı daha dener mı bılmem..
bana kalsa olana kadar maddi gücüm yettikçe denemek isterim ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?