• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benimde doktorum 2 kere adet ol dedi nasıl beklicem bilmiyorum hemen tedaviye başlamak istedim ama biraz dinlen dedi ...
Bende duydum kimyasal gebelikten sonra hamile kalan aslında biraz da o haber beni kendime getirdi :)
hemen hemen aynı gidiyoruz seninle cnm inşallah aynı zamanlarda güzel haberlerde vermek nasip olur inşallahhhhhhhhh
bana hiç taze embriyo transfer yapılmadı direk dondurulmuştu ve o içimde kaldı sanki taze embriyo olsa tutacakmış gibi geliyor :(
ikinciye donmuş embriyo transfer yapılacak inşallah gerek kalmaz cnm

bitanem inşallah hiçbunlara gerek bile kalmaz.evet senle aynı gidiyoruz.ne güzel en azından ilaç iğne kullanmican bak çok şanslısın sen bu yüzden.bende donmuşta yok sil baştan :1::1::1:

Eşin niye pes ediyorki iğneyi yiyen sen ilaçları içen sensin inşallah bu son tedavin olur cnm

canım smdı ondan dolayı tedavi olmak zorundayız ya biz kendini kötü hissediyor..bunlara sebep olduğu için de kendini çekiyor.
benım yüzümden sen acı çekiyosun diyor..
ilk ve son olsun canım..
senın de sonn olsun ınsallah

canım smdı ondan dolayı tedavi olmak zorundayız ya biz kendini kötü hissediyor..bunlara sebep olduğu için de kendini çekiyor.
benım yüzümden sen acı çekiyosun diyor..
ilk ve son olsun canım..
senın de sonn olsun ınsallah

Ayyy senimi düşünüyor ne güzel :)
Son olacak allahın izniyle cnm benim

Son düzenleme:
Back