• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok:14:

özlem sizin sorun neydi ??? benmkide olmadı kimyasal oldu yani..benimde donmuş bebeğim yok :((( sıfırdan başlamak çok üzücü.bu ay bi adet olayımda ona göre yoluma bakayım diyorum ..

$sgk1v.jpg

hehe :1::1::1::1::1::1::1:

szn sebep neydi cnm bende bu ay negatf aldım malesf bende ovulasyon denicem bu ay bakalım maddi manevi ne zamn toparlanırsam 2.yi o zamn düşünüoruz çünkü bi donmuş bebeğim bile yok:14:
özlemim ne konusmustuk seninle basımıza gelen kötüleri değilde herkesin basına gelmiş daha kötüleri düşünüp Rabbim sabır dilemeyeckmiydik beterin beteri var unutma arkadasım..
evet zor bi süreç ama kaç kiş geçiyor bu süreçten az cok biliyosun:31:

ben ovulasyon testlerini çok denedim olmadı.ama kimyasal gebelik sonrası normal yolla gebe kalınabiliyormuş belki bu ay bende ovulasyonla denerim..doktorum adetten sonra 10.gün gibi gel yumurtalıklara bakalım ona göre karar veririz dedi.muhtemelen 2 adet sonrası başlanır.bende beklemek istemiyorum açıkçası ama nasip kısmet belki normal yolla gelir meleklerimiz :)) gerçekten büyük bi boşluk oluyor ama hamd ediyorumki 2-3 ay sonra yaşamadık bunu....rabbim kaldıramayacağımızı bildide hemen aldı bizden :) bu arada benimde dondurulmuş embriyom yok :((((

Benimde doktorum 2 kere adet ol dedi nasıl beklicem bilmiyorum hemen tedaviye başlamak istedim ama biraz dinlen dedi ...
Bende duydum kimyasal gebelikten sonra hamile kalan aslında biraz da o haber beni kendime getirdi :)
Hemen hemen aynı gidiyoruz seninle cnm inşallah aynı zamanlarda güzel haberlerde vermek nasip olur inşallahhhhhhhhh
Bana hiç taze embriyo transfer yapılmadı direk dondurulmuştu ve o içimde kaldı sanki taze embriyo olsa tutacakmış gibi geliyor :(
İkinciye donmuş embriyo transfer yapılacak inşallah gerek kalmaz cnm

eylemmmmmm tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Bizim için de dua et lütfen...:nazar::nazar::49:

flyingmom hadi hayırlı olsun yolculuk başladı demektir... Allah kolaylıklar versin.

sonarzum hoşgeldin aramıza, ben de bahçeci'ye gidiyorum memnunum. inşallah ilk seferde başarıyla sonuçlanır tedavin. Bizler eksik ya da kusurlu insanlar değiliz, herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. Oraya ilk gittiğimde kalabalığı görünce anladım ki bir tek ben yaşamıyorum bunu. O kadar çok insan aynı dertten muzdarip ki. İnşallah sabrımız, gücümüz, sağlığımız elverdiğince mücadeleye devam edeceğiz...

canım hep dualarımdasınız rabbim tez zamanda sizlerdende müjde almayı nasip etsin inş:16:

Çok şükür eşimdede bendede sorun yok 4 senedir olmuyor :(sizin sorun ne cnm inşallah büyük bi sorun yoktur
Ben ilk defa denicem ovulasyon testini güldenim sağolsun onun tavsiyesi üzerine aldım adet olunca denicem sen ilk defamı deneyeceksin cnm inşallah gerek kalmaz birdaha tüp bebeğe

olsun canımm napalımm eğer bebeğimize kavuşmamızın yolu bundan geçiyorsa devammmmmmmmmmmmmmm...
benım de eşim hemencık pes eden bırı yaaa..
bu denemede olmasın bı daha dener mı bılmem..
bana kalsa olana kadar maddi gücüm yettikçe denemek isterim ama hayırlısı

Eşin niye pes ediyorki iğneyi yiyen sen ilaçları içen sensin inşallah bu son tedavin olur cnm

Back