Herkese merhaba,
Ortak sıkıntıların paylaşıldığı, belkıde bırbırını anlamak konusunda daha duyarlı olan arkadasların bulustugu bu sayfayı gorunce ben de sızlerle sohbet edıp belkı de ıcınde bulundugumuz bu hassas donemı bıraz daha az hasarla atlatabılırız dıye dusundum...
1,5 yıllık evlıyım ve 1 yıldır cocuk sahıbı olmayı ıstıyoruz... Rahım fılmı cekılmeden once 5 ay klomen ılacı kullanarak yumurta takıbı yapıldı, rahım fılmınde tuplerın kapalı oldugu anlasılınca doktorum daha fazla oyalanmadan tup bebek tedavısını onerdı...Esımle ılgılı herhangı bır sorun yok, benım tuplerım kapalı oldugu ıcın ve yaştan dolayı yumurta rezervlerı azaldıgından bu kararı aldık... Tup bebek tedavısı kararını alalı yaklasık 1 ay oldu. Bahcecı klınıgınde mustafa bey ıle gorusmemız sonrası tedavı ıcın ocak ayını uygun gorduk. Tedavı oncesı yumurtaların kalıtesını arttırmak adına eşım ve ben ılac kullanıyoruz, yumurta toplama gunune kadarda kullanmamız gerektıgı soylendı. Bu durumu kabullenmek bıraz guc oldu,ınsan kendını eksık hıssedıyormus boyle bır durumda... Sonrasında yasanan herseyın yazılmıs oldugunu ve Rabbımın bızım ıcın hayırlı olanı bıldıgını dusunerek kendımı psıkolojık olarak tedavı etmeye basladım kı baslangıca gore sımdı cok daha ıyıyım... Nasıpse onumuzdekı ay adetın 2. gunu doktora gıdecegım ve tedavıye baslayacagız, korkularımdan bırısıde ılk denemede olmama ıhtımalı... Tabı bunada nasıp dıyecegız ama ınsallah ısteyen herkeze Rabbım ılk denemede nasıp etsın... Bu surecte sıkıntı ceken herkeze Rabbım yardım etsın ve bızlerı evlat sevgısını yasamaktan mahrum etmesın ınsallah... Bır yola cıktık, bakalım neler olacak? Rabbım yuregımızden gecenlerı hayırlı eyleyıp nasıp etsın ınsallah cumlemıze...