• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar ..bizde 3 ay önc varosel ameliyatı oldu eşim ama deeğrler yükselmedi..ve tüp bebek önerildi..2 yada3 ay daha bkleyip olmazsa tüp bebek le çocuk sahibi olmyı deniyeceğiz...fiyat konusunda bir bilgisi olna var mı..bize 4.500 gider ama ialçalr hariç denildi normal mi sizce..

hoşgeldin:16:
4500 normal bir ücret merkeze göre değişiyor tabii daha uygun fiyatlı merkezlerde var rapor hakkı kullanabilirsen daha aşağıda bir ücretle tüp bebek yapabilirsin..

zd86, egunal arkadaslarim hemsire Birsen hanimla gorustum serumun adi intralitit mis tabi dogru yazdiysam ve asla oyle size denilen gibi 3500 tl ye cok maliyetli birsey degil cok ucuza cok makul fiyatli bir serum dedi demekki Murat Berksoy beni kaziklayacakti iyiki kabul etmemisim:)

Hemsire faydali dedi Emre bey ve Aret bey bazi hastalarda uygulatiyor dedi fiyati cok uygun 1,5 saat suruyor doktorun uygun gordugu hastalar uygulamali ben olasam uygulatirdim dedim.
bende sımdı merkezı arayıp hemsıreye sormayı dusunuyodum sagol ya gercekden (emre beyden cekındıgımden) onu aramak ıstemedım hergun soruyor der dıye banada ısmını dedıgınde oyle bıseydı tesekkur ederım tekrar:34:
cnm zaten bana altinciyi duyunca ilk ucretsiz psikologdan bahsettileer:))))

seda hnm cok ıyı bırı ama tabıı uzun yorum yapmak ıcın daha erken bakalım faydası olcakmı?:27:

ama onlarında söylemesi gerekti tatlım..
yazdık günah işten izin al git..
bide merkeze uzak bi yer gittiğimiz yer..
Benım işime yakın gerçi :1:

bende senii :16::16::16::16::16::16: :54::54::54::54::54::54::54::54:

aynen canım söylemeleri gerekti bunları alın 3 gün geçerli rapor diye açıkçası bizde daha önce hep özellerde denediğimiz için bilirsiniz onlar hereyi hazırlarlar verirlerdi benimde kabahatım var sorabilirdim ama işte aklıma gelmedi :( çok yoğudum işten izin alip git gel yoruyor beyini valla

ben cuma gunu psıkologa gıttım (ucretsız hızmet verılıyor) ıstersen yararlanabılıyosun ogun emre beyde yogundu 5 dk serum hakkında konusmaya dıye gırdım ısmını dedı tuaftı aklımda tutamamdım bırde sureklı tekrar ettım sımdı sormaya cekınıyorum geldıgınde gorusuruz der dıye:1: daha tedavıyede zaman var ya

kağıda yaz hocam ya da kodla deee:1:
ne zaman sana uygunsa o zaman öğrenirsin canım olmadı hemşireye sorarsın..

zd86, egunal arkadaslarim hemsire Birsen hanimla gorustum serumun adi intralitit mis tabi dogru yazdiysam ve asla oyle size denilen gibi 3500 tl ye cok maliyetli birsey degil cok ucuza cok makul fiyatli bir serum dedi demekki Murat Berksoy beni kaziklayacakti iyiki kabul etmemisim:)

Hemsire faydali dedi Emre bey ve Aret bey bazi hastalarda uygulatiyor dedi fiyati cok uygun 1,5 saat suruyor doktorun uygun gordugu hastalar uygulamali ben olasam uygulatirdim dedim.

sağol canım meraktan çatlamam an meselesiydi:1:
hoca kazıklamaz be canım deme öyle her merkezin kendine göre fiyat uygulaması var paran varsa gidersin yoksa daha uygun merkezi seçersin.tüp bebek fiyatları bile birbirinden o kadar farklıki kaldıki uyguladıkları işlem ücretlerinde farklılık olmayacak...

intralipid mis tam dogru yazilisi arkadaslar

aklımda tuttamamakda haklıymısım dımı :1: tuaf bır adı var :7: senın sebebı bellımı?

ıstıcekmısın bu serumu:26: ben mutlaka kullancam zaten dr ne dese yapıyorum ılkınden farklı olarak bu serumu kullancaz dedı

kağıda yaz hocam ya da kodla deee:1:
ne zaman sana uygunsa o zaman öğrenirsin canım olmadı hemşireye sorarsın..

sağol canım meraktan çatlamam an meselesiydi:1:
hoca kazıklamaz be canım deme öyle her merkezin kendine göre fiyat uygulaması var paran varsa gidersin yoksa daha uygun merkezi seçersin.tüp bebek fiyatları bile birbirinden o kadar farklıki kaldıki uyguladıkları işlem ücretlerinde farklılık olmayacak...

o kagıda yaz dılımın ucuna geldı gıttı dıyemedım :1::27: hocanın karsısında dılım tuttuluyor sorcagım soruları unutcam dıye ıcımden tekrar edıyorum o arada soyledıklerını kacırıyorum ama sagolsun o durmadan anlatıyor sorularımı cvplıyor cuma gunu ıkıncı anlatısıydı:1:

Back