2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canim ya bana yapacak yer hastane degildi doktorda tup bebek doktoru degildi, tup bebek oncesi hazirlik merkeziydi oyle yerlerde kime ne tuttururlarsa oluyor genelde, orayi aradim simdi sordum siz bana bu serumumu yapacaktiniz diye evet dediler.

artik faydali olsunda parasinida gectik zaten harcamadigimiz yer kalmadi.

parasıyla değilmi sorcan tabii

ee o zaman normal yani merdiven altı tüpü yaparsan öyle olur
şaka tabikiiiii

Aminnnnaminnnn hayırlısıyla inşev temizleneck camlar silinecek ben hastaoooooolmzki böyle ya gülden bildiğin iyi bi temzlikçi varmı yolla bna paketlede

ne hoş birgün seni bekliyor demek okurken içim açıldı bi toz pembe göresim geldi hayatı
aynı durum bende de var ama ben temizlik dediğin nankör yapacamda nolcak yine pislencek boşver dedim kendime oturdum çene çalıyorum sizinle

ben yemeğe gidiyorum kızlarrrrrrrr öpüldünüz

demekki saat 12.00 olmuş
afiyet olsun gelince ne yedin sorcam

parasıyla değilmi sorcan tabii

arkadasımda oyle dıyorda ısde ya aslında emre bey en basdan acıklayıcı anlatıyor soru sorcak bısey kalmıyor o serumu ılk negatıfı aldıgımda dedı ve ben cok uzgun oldugumdan umursamadım 2 ayda 2 yıl gıbı geldı ve ben ogunku konusmayı hatırlayamıyorum sonra randevusuz gorustu hızlı bır sekılde gene dedı ismi tuaf geldı unuttum falan fılann sonumuz hayolsun ınsallah hepımızın

Ne:44:serumu yapıyosunuz canım ilgimi çekti birden eee konular aynı bebek eşşek sıpaları geleydi eyiydi ama illa kullarından tutup biz getirecez zornan kızlar bide bu gebelik aşısı gercekten işe yarıyormu :44:yoksa ihtimalmi

çok duyduğun ama anlamadığın için lafın arasında gelip geçen bir serum adı ne eziyete dönüştü senin için boşver kuzum öğrendik zaten ismini sorma artık sende...

İyi yaptın nankör doğru diyonben yapuyom mis gbi akşam eşim sağolsun baturıyor kemal sunal gbi yapcam en sonunda evi toplayım atcamtoptan temzlik olur akşma da yerde oturus artık

Son düzenleme:
hadi artık güzel haberi ver meraktan çatladım dünden beri

canım dün gece aldım sonucu o yüzden yazamadım bugünde geç kalktım egunelcim dün benim transferin 7. günüydü ve dayanamayıp akşam tahlil yaptırdım sonuç 78.81 çıktı yani hamileyim çok şükür daha yedinci günde değer böyle çıktığına göre ikiz olabilir diye düşünüyorum inş öyledir rabbim isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda bu duyguyu tatdırsın inş burdaki herkesten hayılı haberler alırız ben hala çok şaşkınım yarın yine tahlil yaptırcam artışı görebilmek için

Maşallah canım gözün aydın rabbim devamını nasip etsin inş

çoooook tebrik ederim canım Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...
değerin ikiz gibi duruyor evet..
şimdi kutlama zamanıııııı
Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362

hayırlı olsun arkadaşım gebeiğin umarım kese kalp atısı ve dogumuunuda görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…