kağıda yaz hocam ya da kodla deee
ne zaman sana uygunsa o zaman öğrenirsin canım olmadı hemşireye sorarsın
sağol canım meraktan çatlamam an meselesiydi
hoca kazıklamaz be canım deme öyle her merkezin kendine göre fiyat uygulaması var paran varsa gidersin yoksa daha uygun merkezi seçersin.tüp bebek fiyatları bile birbirinden o kadar farklıki kaldıki uyguladıkları işlem ücretlerinde farklılık olmayacak...
o kagıda yaz dılımın ucuna geldı gıttı dıyemedımhocanın karsısında dılım tuttuluyor sorcagım soruları unutcam dıye ıcımden tekrar edıyorum o arada soyledıklerını kacırıyorum ama sagolsun o durmadan anlatıyor sorularımı cvplıyor cuma gunu ıkıncı anlatısıydı
sağol bitanem inşallah şans getirir
canim ya bana yapacak yer hastane degildi doktorda tup bebek doktoru degildi, tup bebek oncesi hazirlik merkeziydi oyle yerlerde kime ne tuttururlarsa oluyor genelde, orayi aradim simdi sordum siz bana bu serumumu yapacaktiniz diye evet dediler.
artik faydali olsunda parasinida gectik zaten harcamadigimiz yer kalmadi.
Aminnnnaminnnn hayırlısıyla inş ev temizleneck camlar silinecek ben hasta ooooo olmzki böyle ya gülden bildiğin iyi bi temzlikçi varmı yolla bna paketlede
ben yemeğe gidiyorum kızlarrrrrrrr öpüldünüz
parasıyla değilmi sorcan tabii
canim ya bana yapacak yer hastane degildi doktorda tup bebek doktoru degildi, tup bebek oncesi hazirlik merkeziydi oyle yerlerde kime ne tuttururlarsa oluyor genelde, orayi aradim simdi sordum siz bana bu serumumu yapacaktiniz diye evet dediler.
artik faydali olsunda parasinida gectik zaten harcamadigimiz yer kalmadi.
arkadasımda oyle dıyorda ısde ya aslında emre bey en basdan acıklayıcı anlatıyor soru sorcak bısey kalmıyor o serumu ılk negatıfı aldıgımda dedı ve ben cok uzgun oldugumdan umursamadım 2 ayda 2 yıl gıbı geldı ve ben ogunku konusmayı hatırlayamıyorum sonra randevusuz gorustu hızlı bır sekılde gene dedıismi tuaf geldı unuttum falan fılann sonumuz hayolsun ınsallah hepımızın
Kimyasal gebelikle sonuçlandı cnm
ee o zaman normal yani merdiven altı tüpü yaparsan öyle olur
şaka tabikiiiii
ne hoş birgün seni bekliyor demek okurken içim açıldı bi toz pembe göresim geldi hayatı
aynı durum bende de var ama ben temizlik dediğin nankör yapacamda nolcak yine pislencek boşver dedim kendime oturdum çene çalıyorum sizinle
demekki saat 12.00 olmuş
afiyet olsun gelince ne yedin sorcam
hadi artık güzel haberi ver meraktan çatladım dünden beri
şaka tabikiiiii
bagisiklik sorunum olunca tup doktorum oraya gondermisti burada vucudunu hazirla oyle gel demisti ne derlerse yapar olduk:)) umut dunyasi cnm cim
canım dün gece aldım sonucu o yüzden yazamadım bugünde geç kalktım egunelcim dün benim transferin 7. günüydü ve dayanamayıp akşam tahlil yaptırdım sonuç 78.81 çıktı yani hamileyim çok şükür daha yedinci günde değer böyle çıktığına göre ikiz olabilir diye düşünüyorum inş öyledir rabbim isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda bu duyguyu tatdırsın inş burdaki herkesten hayılı haberler alırız ben hala çok şaşkınım yarın yine tahlil yaptırcam artışı görebilmek için
canım dün gece aldım sonucu o yüzden yazamadım bugünde geç kalktım egunelcim dün benim transferin 7. günüydü ve dayanamayıp akşam tahlil yaptırdım sonuç 78.81 çıktı yani hamileyim çok şükür daha yedinci günde değer böyle çıktığına göre ikiz olabilir diye düşünüyorum inş öyledir rabbim isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda bu duyguyu tatdırsın inş burdaki herkesten hayılı haberler alırız ben hala çok şaşkınım yarın yine tahlil yaptırcam artışı görebilmek için
canım benim allah razı olsun inş hepinizin kutlaması olur böyle inan yürekten dua ediyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş hayırlısıyla devamı gelir canım rabbim tekrar acılarını yaşatmasın bende çok mutluyum
çoooook tebrik ederim canım Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah...
değerin ikiz gibi duruyor evet..
şimdi kutlama zamanıııııı
Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367 Eki Görüntüle 905365 Eki Görüntüle 905363 Eki Görüntüle 905362 Eki Görüntüle 905364 Eki Görüntüle 905366 Eki Görüntüle 905367
Maşallah canım gözün aydınrabbim devamını nasip etsin inş
şaka tabikiiiii
bagisiklik sorunum olunca tup doktorum oraya gondermisti burada vucudunu hazirla oyle gel demisti ne derlerse yapar olduk:)) umut dunyasi cnm cim
Bir umutur yaşamak unutsuz da yaşnmaz biz umutlu bayanlarız düşütüğümüzde kalkarız rabbimize sığınır ellerimizi açarız dilimizde duamız kalbimizde özlemi hasretle bekleyen yüreğimizle biz umutlu bayanlarız pes etmeden yılmadan adını anmadan bir gün geçmesede biz umutlu bayanlarız allhım sana sıgındık sana güven elimzden gelen çabayı gösterdik madi manevi gücümüz yettiğince ve senin desteğinle yılmadık yıkılmadık sen hakkımızda hayırlısını nasip et saglık sıhat huzur mutluluk ver yuvalarımıza evlatlarımızı seherde doğan güneş gbi neşelendir rabbim ellimzden geleni yaptık elimzden gelmeyenler için ellerimizi sana açtık kabul buyur amin
amin canım darısı tüm arkadaşlarımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?