Peki şekil verirkene reçel sürüyo muyduk
kurabiyeler pişip soğuyana kadar asla reçel çikolata vs..sürülmüyor süsleme kısmı en son..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki şekil verirkene reçel sürüyo muyduk
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....
yapılışı aynen şöyle ;
tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişirilir arz ederim
Vayyyyyy süpermiş bende yarın yapıcam .. Gülden instegram olsaydı nasıl olduğunu görür puan verirdin
Üzerini süslemek şartmıki sade yense olmazmı
Buarada bizimle bişi paylaşaktın cnm merakla bekliyorum hayırdır seni üzen ne cnm
anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;baktığın her bebekte yüreginin kalması demek.....geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek...hiç sebep yokken iki de bir'belki hamileyimdir' deyip gidip test yaptırmak demek...her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek....gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek...çocuk tedavisi görürken 'ben kısır mıyım, neden ben burda tedavi görüyorum 'diye göz yaşı dökmek demek...etrafındaki yakınlarının, komşullarının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek...türbelere gidip ''rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et ''diye göz yaşlarıyla dua etmek demek...doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak,' hadi gel tükeniyorum' diye yalvarmak demek...anne olmak isteyipte anne anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek...anne olmamak demek hiç bir zamançekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek...hiç bir zaman aile gibi olamamak, eksik hissetmek demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da, sadece bir iki saniyeliğine kafadan ata bilmek demek....anne olamamak hayata tutunma dalının olmaması demek...anne olamamak yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek....
Beni cok aglattin. Yaradan insallah sana cokguzel evlatlar nasip eder.
Gerçekten kaşınmışım ne diyeceğimi bilmedim dondum kaldım ağlamıcam kendimi tutucam biz anne olucaz cnm ben inanıyorum
Aslında bügün evde oturuken ben ne için yaşıyorum ortada bebek yok hayatım hep aynı keşke bebeğim olsada hayatımı ona göre düzene soksam ona göre planlar yapsam diyip durdum şuan benim için hayat yok gibi sürekli aynı değişen hiç birşey yok
Nşallah bebeklerimiz hayatımızı renklendircek
cnm ben sana hic kirilmadim dis gebelikte dort defa tedavi oldugum cokk sevdigim doktorumun tavrina tutumuna kirilmistim duygularimi yazmistim cunku ic kanama ile olumden donmustum , bu siteden kimyasal gebelik yasadigini okudum inan cok cok uzuldum keske tutsaydi hayatim. hayatta herseyin hayirlisi diyelim insallah bu defa ikimizinde son denemesi olur arkadasim:))
abooooooo daha az önce bişey yoktu ne ara gebe kaldın hemde üçüzlereeveeeettt ben dün hamile kaldım bugün üçüz olduğunu öğrendik yarında doğururum sen en iyisi ara verme topiğe gelişine ciddi gelişmeler oluyor bak
yaşadıklarımızın aynısıanne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek;baktığın her bebekte yüreginin kalması demek.....geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek...hiç sebep yokken iki de bir'belki hamileyimdir' deyip gidip test yaptırmak demek...her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek....gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek...çocuk tedavisi görürken 'ben kısır mıyım, neden ben burda tedavi görüyorum 'diye göz yaşı dökmek demek...etrafındaki yakınlarının, komşullarının, büyüklerinin durmadan çocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek...türbelere gidip ''rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et ''diye göz yaşlarıyla dua etmek demek...doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak,' hadi gel tükeniyorum' diye yalvarmak demek...anne olmak isteyipte anne anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek...anne olmamak demek hiç bir zamançekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek...hiç bir zaman aile gibi olamamak, eksik hissetmek demek...arkadaş toplantılarında çocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacağını düşünerek kafadan silmesi zor olsa da, sadece bir iki saniyeliğine kafadan ata bilmek demek....anne olamamak hayata tutunma dalının olmaması demek...anne olamamak yanlız öleceğini düşünmek demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek....Alıntıdır..
anne olacaz bende inanıyorum daha doğrusu aksini düşünüp zaten yıpranmışım daha da yıpranmak istemiyorum...
anlattıığın gibi ben işten ayrıldıktan sonra tamamen anne olmaya adadım kendimi çalışsamda öyle olurdu tabii ama evde olduğum sürece daha fazla yoğunlaştım öyle değiştiki hayatım hiç anlatmayım anlatacakta gücüm yok zaten...bekliyorum öyle
abooooooo daha az önce bişey yoktu ne ara gebe kaldın hemde üçüzlere
Ahh kıyamam ben sana sen işten o yüzdenmi ayrıldın ( offoffff kitlendim beynim durdu ekrana öyle baka kaldım allah yardımcımız olsun cnm içindeki acıyı anlıyorum allahım en kısa zamanda acını söndürecek bebiş nasip eder inşallahh
yaşadıklarımızın aynısı
yemek sonrası sızmışım koltukta size yazarken hamileydim üçüzlere onu anlattım
hem ben kaldımı öyle bir iki bebeğe gebe kalmam en az üç olur nereme sığdırırım bilmiyorum ama buluruz bi yerler gelsinlerde
yok yaw durumu toparlayım hemen yoksa acıların kadınına bağlanacam
işten bazı seneplerden ötürü ayrıldım evde kalınca daha fazla anne olmaya odaklandım manasında dedim..
çok hızlısın maşallah sana
bencede bi bebek az gelir bunca yıla oldumu en az üç olmalı