Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.
Monica insallah yukselir kat kat cok kotu deger degil insallah artacak moralini yuksek tut .Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 ((
bugun 5. denememın 4. gunu... allah sonumuzu hayretsınnnn:26::26::26:
Hayırlısıyla göbüştekiler tutunsun inşallahh kuzum donmuşlar nasip değilmişbenim son tedavimde 14 yumi toplandı 2 embriyo transfer edildi dondurulmuş hiç kalmadı yani seninle aynı son hiç bunları kafana takma
azospermı + pko... bu sefer 2 tane 8 hücrelı 3. gün embrıyosu verdıler bakalım rabbım nasıp ettımı? dr cok ıyı ümıt verdı ama ben defalarca negatıf yasamıs bırı olarak sonucu görmeden sevınemıycem malesefff
merhaba,
bugün tüp bebek tedavisne başladım. 28 yaşındayım ve ilk denemem olacak. ilk iğnem bugün yapıldı. Salı günü kontrole gideceğim.
başarı hikayelerine ihtiyacım var. bizde sorun eşimin spermin az olması. benimle birlikte tedaviye başlayan var mı acaba?
meraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisi yaptık ve 6. gün emriyosu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi ve bugün transferin 5.günü bu süreçte başarılı olanlar varmı
Maşallah canım 6. gün embriyosu ve 1. kalite maşallah maşallah ne güzel inşallah Rabbim evlatlarını sana bağışlarmeraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisi yaptık ve 6. gün emriyosu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi ve bugün transferin 5.günü bu süreçte başarılı olanlar varmı
merhaba,
bugün tüp bebek tedavisne başladım. 28 yaşındayım ve ilk denemem olacak. ilk iğnem bugün yapıldı. Salı günü kontrole gideceğim.
başarı hikayelerine ihtiyacım var. bizde sorun eşimin spermin az olması. benimle birlikte tedaviye başlayan var mı acaba?
selde hoşgeldin eylemcim..
6.gün embriyosu transfer edildi demek maşallahh sana baya baya embriyo değil direk bebek koymuşlar
başarılı olanlar çok tabiki 5.gün emriyosu ile şans daha fazla oluyor seninki bi 6.gün mutlaka bu olumlu etkiler sonucu..
nerde yaptırdın tedavini..
bugun 5. denememın 4. gunu... allah sonumuzu hayretsınnnn:26::26::26:
azospermı + pko... bu sefer 2 tane 8 hücrelı 3. gün embrıyosu verdıler bakalım rabbım nasıp ettımı? dr cok ıyı ümıt verdı ama ben defalarca negatıf yasamıs bırı olarak sonucu görmeden sevınemıycem malesefff
slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)