• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benim son tedavimde 14 yumi toplandı 2 embriyo transfer edildi dondurulmuş hiç kalmadı yani seninle aynı son hiç bunları kafana takma

Kızlar 5. gün embriyosu, 10. gün kan verdim ve sonuç 16,85 :(((
takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

takip edeceğiz ama moralim çok bozuldu, biyokimyasal gebelik de olabilir devam da edebilir dedi doktor.

canım eylül ekim topiğinde saras88 vardı onun yazısından alıntı yapıyorum
canım beni iyi dinle, benim transferimin 8. günü kanda sadece 2 çıktı ve laborant bana negatif dedir, bende ağla ağla öldüm tabi aradım hastaneyi negatifmiş dedim ve ilaçlarımı falan kullanmıycam dedim hatta tlf nu hemşirenin suratına kapattım onlarda hemen eşimi aramışlar ilaçlara devam etsin testi çok erken yapmış 12. günü tekrar yapıp bizi arasın demişler, neyse ben eşimin zoruyla ilaçları kullandım, 12. gün geldi benim okadar çok kasık ve bel ağrım vardı ki adet olucam sandım hatta yanımda bikaç taneorkid getirdim işe. gittim kanımı verdim bi saat sonra sonucu bi aldımki hamileyim ve değerim 17. ve yavaş yavaş yükseldi. oyüzden moralini yüksek tut daha çok erken :)

değer düşük canım sende farkındasın zaten...
5.gün embriyosu olduğundan asıl test günün bugün kimyasal gebelik gibi dursada ben değeri 11.gün değeri 13 olan bir hatunun doğurduğunu biliyorum o yüzden değer düşüşe geçmeden gebelik yok ya da devam etmez diyemeyiz..

5aylik tedavide ne uygulaniyo acaba biraz bilgi verir misin ?

2 milyon civarında. istanbuldayız. evet doktorumuz da üroloğa da gidin dedi. ama tüp bebek için de çalışmalara başlayın dedi. tedavinizi nerede oluyorsunuz?[/QUOTE]

Ben izmirdeyim . Tup bebegi irenbedr yaptiricam . Urologumzda prof. Baris altay.ilk3ay hormonlari dengeye soktu pregnyl 1500 igne oldu haftada 3 kez. Simdi 2ay tribestan die bi ilac kullaniyor. Sabah aksam . Demirdikeni otu ozu imis. Ocak ayinda da sperm artirici hormon vercem dedi. Yani asama asama . Kendiliginden olma sansi yok ama en azindan kalite ve sayisi biraz artacak ki insallah tutunma sansi yukselecek . Ben birde ek olarak multivitamin , folik asit , coq10 200 mg, l-arginin 2x1000mg, ve proxeed plus 2 şase kullandirtiyorum gunluk. Keciboynuzu bu asamada vermiorum cnk fsh i yukseltio bzm hormonlar dengelendi bozmamak

Monica insallah yukselir kat kat cok kotu deger degil insallah artacak moralini yuksek tut .

azospermı + pko... bu sefer 2 tane 8 hücrelı 3. gün embrıyosu verdıler bakalım rabbım nasıp ettımı? dr cok ıyı ümıt verdı ama ben defalarca negatıf yasamıs bırı olarak sonucu görmeden sevınemıycem malesefff:43::43:

azospermı + pko... bu sefer 2 tane 8 hücrelı 3. gün embrıyosu verdıler bakalım rabbım nasıp ettımı? dr cok ıyı ümıt verdı ama ben defalarca negatıf yasamıs bırı olarak sonucu görmeden sevınemıycem malesefff:43::43:

Insallah bu sefer tutunurlar sana canim . Sen aral beyde tedavi goruodun dimi ? Kacinci gun test yaptircan kac gun kaldi yani ?

meraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisi yaptık ve 6. gün emriyosu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi ve bugün transferin 5.günü bu süreçte başarılı olanlar varmı :49:

merhaba,
bugün tüp bebek tedavisne başladım. 28 yaşındayım ve ilk denemem olacak. ilk iğnem bugün yapıldı. Salı günü kontrole gideceğim.
başarı hikayelerine ihtiyacım var. bizde sorun eşimin spermin az olması. benimle birlikte tedaviye başlayan var mı acaba?

merhaba,
bugün tüp bebek tedavisne başladım. 28 yaşındayım ve ilk denemem olacak. ilk iğnem bugün yapıldı. Salı günü kontrole gideceğim.
başarı hikayelerine ihtiyacım var. bizde sorun eşimin spermin az olması. benimle birlikte tedaviye başlayan var mı acaba?

hoşgeldin tatlım..
tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
hangi merkeze gidiyorsun:40:

meraba ben aranıza yeni katıldım bu ay tüp bebek tedavisi yaptık ve 6. gün emriyosu 1.kalite 2 embriyo transfer edildi ve bugün transferin 5.günü bu süreçte başarılı olanlar varmı :49:

selde hoşgeldin eylemcim..
6.gün embriyosu transfer edildi demek maşallahh sana baya baya embriyo değil direk bebek koymuşlar :1::1::nazar:
başarılı olanlar çok tabiki 5.gün emriyosu ile şans daha fazla oluyor seninki bi 6.gün mutlaka bu olumlu etkiler sonucu..
nerde yaptırdın tedavini..

Maşallah canım 6. gün embriyosu ve 1. kalite maşallah maşallah ne güzel inşallah Rabbim evlatlarını sana bağışlar
merhaba,

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun

selde hoşgeldin eylemcim..
6.gün embriyosu transfer edildi demek maşallahh sana baya baya embriyo değil direk bebek koymuşlar :1::1::nazar:
başarılı olanlar çok tabiki 5.gün emriyosu ile şans daha fazla oluyor seninki bi 6.gün mutlaka bu olumlu etkiler sonucu..
nerde yaptırdın tedavini..

hoşbuldum canım benim takibim falan özel dr um tarafından oldu ama yumurta toplama ve transfer işlemini dr um ataşehir memorialde yaptı canım ya inş dediğin gibi olumlu olur 7 yıldır bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

bugun 5. denememın 4. gunu... allah sonumuzu hayretsınnnn:26::26::26:

gerilmeni anlıyorum canım ama 8 hücereli 2 embriyo gayet iyi demek bence..
kalitesi konusunda da doktor iyi demiş lütfen rahatla biraz..

slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)

neden hiç kimse bana cevap yazmıyor beni aranıza kabul etmek istemiyormusunuz

Back