Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben anlamadım şimdi kk da 2 çekilişmi var ?:26::26::26:
e ben hangisine katıldım o zaman bir tane yılbaşı çekilişi olmazmı
Saka gibi demi 5sene sonra biz ayrildik dun.itibariyle bi daha barismamk uzere yillarimizi verdik halende seviyoruz ama artik ayriyiz moralim cok bozuk ama hayirlisi boyleymis diorum yillarimi verdim cok deger verdim herkesi sildim bi o dedim ama demekki olmayinca olmuo herseyi yapsanda birseyi yapmayinca olmuyormus demekki
ben anlamadım şimdi kk da 2 çekilişmi var ?:26::26::26:
e ben hangisine katıldım o zaman bir tane yılbaşı çekilişi olmazmı
çekilişe beni de ekleyin dostlar :)
canım ciddimi ayrıldınız ya neden öyle oldu üzüldüm bak kız şimdi
Ben onu sahiplenmiomusum uzakmisim disarda sevgimi belli edemiomusum die bitti.
neeee kız varya rahat batıyor seninkine
canım sana çok bağlı demekki
olur bunlar normal bunun için bitermi ilişkiniz ya saçmalama
barışırsınız kesin bence
tum akrabalarimla ayni sehirde oturdugum icn ben basbasa kalmadikca elini tutmam birinun gormesinden cekinirim oda sahiplenmiomusum uzakmisim disarda arkadas zannederlermis bizi gorenler dedi ve bu yuzdn ayrilduk ne sacma demi ama sonuc boyle benle yuzyuze konusmuo kacio gorurse dayanamaz barisirmisiz cok sevuoruz ama ayriyiz yani bi daha da barismickmisiz kendince hakli hakli soyluo bunlari anlattigim herkes 5sne bunun icinmi bitti dio guluo bide sacma olan. Surda 6 -7 ay sonra belkide nisnlanacaktik o zman kimse bize karismicakti ama yok inadim inat hic buyumuyor abla bnde bi guzel dizdirdim artik ayriyiz ilk ve sin defa ayrildik hersey bu kadar net yani
canım mutlaka düzelecek bundan eminim ben
yalnız üzerine varma açıklama fian yapma
eğer seni anlamak isterse zaten neden diye soracaktır
sen kendi açından haklısın oda seni anlamalı
zamana bırak bence büyümemesi için konunun
Gayet buyudu konu artik benimle yapamazmis mis mis cok sevmis ama ikimiz icinde boylesi daha iyiymis okumicakmis dershaneywme gelmicekmis kpss ye hazirlanmicakmis sigaralari pes pese yakiomus 3gunde zayiflamis fln filan yani bi ton sacmalio ayriliosan ayrilda yani gleceginle nie oynuyosun sagligini nie bozuosun demi? Yanlismiyim
ooooy oy çocuksunuz ya canım
heleki o
geçecek merak etme zamana bırak
bunlar tuzu biberi
üzülme sakın sana kıyamam
ken iyi bak kaçıyorum ben iyi gecler
ya umarim bu saferki kurbanim hediye resimlerini paylasir
bu konuda cok sansizim 4 cekilistir kurbanlarim resimleri paylasmadi ne bileyim uzuldum biraz tabi
umarim bu sene farkli olur
canım gecenkinde sanırım biraz geç paylaşılmıştı diye hatırlıyorum kimdi ki kurbanın senin ????ya umarim bu saferki kurbanim hediye resimlerini paylasir
Bu konuda cok sansizim 4 cekilistir kurbanlarim resimleri paylasmadi ne bileyim uzuldum biraz tabi
Umarim bu sene farkli olur
ayy pardon benim kafa gittii .... Olucakkkk allahın izniyleetransfer filan yok canım sn yanlış hatırladın sanırım
eşim varikosel ameliatı olcak
normal yolla olabilmesi için çabalıyoruz
herşeyde vardır bir hayır hem okadar uzun süren bi ilişki öyle pat diye bitmez sıkılma zamana bırak canımsaka gibi demi 5sene sonra biz ayrildik dun.itibariyle bi daha barismamk uzere yillarimizi verdik halende seviyoruz ama artik ayriyiz moralim cok bozuk ama hayirlisi boyleymis diorum yillarimi verdim cok deger verdim herkesi sildim bi o dedim ama demekki olmayinca olmuo herseyi yapsanda birseyi yapmayinca olmuyormus demekki
sen busene gelmedin kii benim topinkimeben anlamadım şimdi kk da 2 çekilişmi var ?:26::26::26:
E ben hangisine katıldım o zaman bir tane yılbaşı çekilişi olmazmı
hoş geldin canımmçekilişe beni de ekleyin dostlar :)
benimde bu sene 4 olucak çekilişim. Benimde başıma geldi resim olayı geçen çekilişte bana çıkan kişiye ben hediyelerin fatosunu çekip yollamıştımbu durum biraz can sıkıcı
cidden mi gelcen kız yoksa
gel canım ya ben ağırlarım seni
Saka gibi demi 5sene sonra biz ayrildik dun.itibariyle bi daha barismamk uzere yillarimizi verdik halende seviyoruz ama artik ayriyiz moralim cok bozuk ama hayirlisi boyleymis diorum yillarimi verdim cok deger verdim herkesi sildim bi o dedim ama demekki olmayinca olmuo herseyi yapsanda birseyi yapmayinca olmuyormus demekki
Ben onu sahiplenmiomusum uzakmisim disarda sevgimi belli edemiomusum die bitti.
ben burdayimhu hu uykucular nerelerdesinizzzz