- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cicimm çok güzel gözüküyor herşey. . Aras bebeğide kocaman öpüyorumm Inşallah rahat çıkar dişleri
Ayrıca eşinide tebrik ederim
ya bugun ogleden sonra yada yarin sabah kargom yola cikiyor:)
aman allahım bunlar ne böyle cici....
Hersey muhteşem görünüyor.
Bebeğinde cok tatlı maşallah.
ay kiyamam cicim yardim edeyim istersengünaydınnnnn....
yorgunumm çokkkkk hemdee
seni sanslieşim eve süpürge tutarken çıkmış çok hamarattır da
Ya bugun ogleden sonra yada yarin sabah kargom yola cikiyor:)
benimkindednde ses soluk yok canım üzülme o yüzdenkızlar günaydın...
benim katılım gerçekten süprız olacak tam anlamıyla.
cok merak etmeye başladım ne ses var ne soluk...
aaaaa anlatsana ne göndermiş kimmiş çatlatma adamı ama yaGünaydın kızlar,
Benim hediyelerim cumartesi günü elime ulaştı. Resimleri yarın paylaşmaya çalışacağım. Katilimi şimdi açıklamıyorum ama hepsi için çoooook teşekkür ediyorum. Çok düşünceli ve çok güzel hediyeler göndermiş bana.
bende bulamadım:26::26:Ben bulamadım tinye göndereni tahmin ediorum
günaydınnnnn....
yorgunumm çokkkkk hemdee
ooo ne güzel sende konuşmuşsun bide beni arayan soran olsa güzel olurdu benim katilim hiç aramadı:26:
eşim eve süpürge tutarken çıkmış çok hamarattır da
yalnız değilsin bende bakıyorum canım süreklibizim topinkin hediyeleri gelene kadar diger topinkin hediyeleri ile oyalaniyorum
ilahi ben
ben bızzat canlı canlı cıcının arasımın partısındeydım kızlar herşey cok özenerek ve buyuk bı zevkle hazırlanmıştı hala damagımda o ıkramların tatıçok güzelde sıra doğum gününee geldı artık ınş:))
Çağlam canım bıdenemm heycanla beklıyorumm hedıyelerımıı sen bugunden ver gec kalma kalmakı benımde artık merakım bıtsın
o güzel paketlerı acmak ıcın sabırsızlanıyorumm
ben bızzat canlı canlı cıcının arasımın partısındeydım kızlar herşey cok özenerek ve buyuk bı zevkle hazırlanmıştı hala damagımda o ıkramların tatıçok güzelde sıra doğum gününee geldı artık ınş:))
Çağlam canım bıdenemm heycanla beklıyorumm hedıyelerımıı sen bugunden ver gec kalma kalmakı benımde artık merakım bıtsın
o güzel paketlerı acmak ıcın sabırsızlanıyorumm
Belki sna belkide baskasina:)ne.bilion:)
Hediye zamanı die herkes topiğe gelmiş :)) Ne mutlu
EE kızlar anlatın bakalım ne var ne yok. Benim katilciğim beni aramıyo beni sevmiyor sanırsam
benimkide beni sevmiyor canım
ben temizlik yapıyorum arada gelip bakayım dedim şimdi de kaçıcam artık
Kolay gelsn esram benim katilim benim heyecanımı en üst seviyelere taşımak istiyor sanırım Çıldırıcam Hiçbir iz yok kim olduğuna dair
evet haklısın sibel kendine gel ya banadır onlar bana
Kizlar ptt kargo yu aradim evden gelip aliyorlar aradim geleckler ogleden sonra.