- 22 Şubat 2010
- 2.279
- 390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiny sen beni meraktan öldürcenmi Hadi söyle :26:
En azından bir ihtimali daha listemden silmiş olurum
:26:caglacim cici mesaj atti kurbanim ozel bisey istemis cici araciligiyla ama gonderdim zaten ben hediyemi ulasmis ama arkadas daha almamis.
bakiyoruz kim var kim yok ona gore konusuyoruzSelam kızlar iyi gecelerr
özellikle bakıp ben yokken mi konuşuyosunuz ya nezaman gelsem sinek avlıyo burası 2kelime yazıp çıkıyom sonra bi geliom sayfalarca geçmiş
işyerindeyken çok iyi oluyodu kk sabah 8 akşam 6 kkde mesaideydim işi bıraktım kk ne girebilirsem anca bi sabah bi akşam girebiliyom insan evde daha çok çalışıyormuş yaw :44:
genelde herkes yarn gönderiyor anladığım kadarıyla hediyelerini bende yrna gönderemeyebilirim çok fazla işim var yrn için ama salı ya da çrş günü vermeyi düşünüyorum yoksa meydana çıkcak kim olduğum
buarada sölemeyi unuttumm geçenlerde bizde katilciğimmle biraz msjlaştık ama ser veriyo sır vermiyo tam bi kk hatunu
gunaydin hayirdir pazartesi pazartesi sabah sabah ne siniriymisgunaydın kızlar bugun cok negatıfım sınırlı asabı mutsuz cekılmezın yanı bıraz hedıyelrı koyunda neşem yerıne gelsın ınş bugun guzel paketeler alan bırı olur.sizi seviore
ha ha suprizleri severimkızlar günaydın...
benim katılım gerçekten süprız olacak tam anlamıyla.
cok merak etmeye başladım ne ses var ne soluk...
Günaydın kızlar,
Benim hediyelerim cumartesi günü elime ulaştı. Resimleri yarın paylaşmaya çalışacağım. Katilimi şimdi açıklamıyorum ama hepsi için çoooook teşekkür ediyorum. Çok düşünceli ve çok güzel hediyeler göndermiş bana.
Söylemem resimleri paylaştığımda açıklayacağım
Bu arada ben çarşamba günü göndereceğim.
Cumartesi bir arkadaş yazmış benim hediyem ulaşmış die geçmişi okuyarak buldumn Dedeftif gibi oldum be
kimi ariyorsun bulamadin mi daha katilini
kızlar benım kargom dağıtıcıdaymış ....
birazdan kurban alçak galıba
bu arada nedense hep yolladıklarım az geldı gözüme inş beğenir kurbancık ((
birazdan kurban alçak galıba
bu arada nedense hep yolladıklarım az geldı gözüme inş beğenir kurbancık ((
kim kim kulagima soylesene:78::78:Ben bulamadım tinye göndereni tahmin ediorum
Heyecanlanmaya başlıyayım mı onumu diosun
günaydınnnnn....
yorgunumm çokkkkk hemdee