gunaydin kolay gelsinKizlar gunaydin ben gidiom staja:)
gunaydinGünaydın kızlar,
Ben birazdan Van Başkale'nin yollarını karın kapattığı köylerine gideceğim ambulansla. Evde bakım hizmetine :)
Eğer saat 1 bilemediniz 2'ye kadar gelmezsem bilin ki yolda kaldık, kurtarılmayı bekliyoruz :)
Bir de sevgili kurbanım,
Yaşadığım ilçede hediye kolilerini paket yapacak aparatlar bulacağımdan şüpheliyim. Ayy inşallah bulurum :)
canım sen cek göndermedden ama sen yayınlamıycaksın hediyeyi alan koyucakgöndereceğimiz hediyelerin resmini çekip koymak zorunlu mu
Eki Görüntüle 884703
işte kurbanıma hazırladığım ilk hediye paketi
geçmiş olsun canım bendee hasta oldumm :2:grip, yorgun canım senden naber
nelerrr aldınn kızz okadar hiç ucundan da göstermedinn heeeSlm kizlar yorucu gunun ardindan burdayim:) bugun kurbanima bi parca bisi aldim ben cok sevdim aldigimi eve de alicam bi tane benim hediye faslim bitmek uzere :) kirmizi don bulamadim:) bende abutcubut koyacam kurtuma cikolata jelibon tofita falan:)
yahuu şu sitenin linkini bizede at bacım özeldenn nasıl bi donmuş merak ettimmmBen internetten sipariş verdim kırmızı donu. Geldi, çok beğendim. Aynısından kendime de sipariş verdim.
gunaydin kolay gelsin
gunaydin
canim kolay gelsin ne kadar zor bir meslekse de bi o kadar ozel ve kutsaldir insan hayati ile ilgilenmek
allah yardimciniz olsun
Günayyyyyyydıınnnnnnnnnnnn. . .
Kedifatos inşallah yolda kalmazsınızAllah kolaylık versin
Esra hediye kutuMA bayıldım
madem bukadar ısrar ettinn iştee söylüyorumm veeeeeeeeeee benimmmmmmmmkatilim canım benim ipucu versene kimsin sen
Günaydın kızlar,
Ben birazdan Van Başkale'nin yollarını karın kapattığı köylerine gideceğim ambulansla. Evde bakım hizmetine :)
Eğer saat 1 bilemediniz 2'ye kadar gelmezsem bilin ki yolda kaldık, kurtarılmayı bekliyoruz :)
Bir de sevgili kurbanım,
Yaşadığım ilçede hediye kolilerini paket yapacak aparatlar bulacağımdan şüpheliyim. Ayy inşallah bulurum :)
Günaydın kızlar,
Bir de sevgili kurbanım,
Günayyyyyyydıınnnnnnnnnnnn. . .
Kedifatos inşallah yolda kalmazsınızAllah kolaylık versin
Esra hediye kutuMA bayıldım
evet bebiş :)))))
c
emegine sağlık canımm çok güzel gözüküyorr kıskandımm kiiii
yahuu şu sitenin linkini bizede at bacım özeldenn nasıl bi donmuş merak ettimmm
amaa ben hayatımda nissaa aldıgım kadar hoş görmedimm
göster nissancımm donunuudon görsünler
canım neden kıskandnki seninkilerede çok özenmiştim geçen yıl
ama bu sene sanırım geliştirdim kendimi
senin nissana aldığına baktım ben
ondan buldum burda ama malesef kırmızısı tükenmiş 15 günden evvelede gelmezmiş
mor siyah vardı onlarıda beğenmedim :26::26::26::26:
ewet gerçekten bana gönderdiklerinde özenle hazırlanmıştı tekarr teşekkürler ama banane kıskandımmmmmm
buldunmuuuuuuu
güzel ama dimii
çok güzel canım harika hatta
ama dedim ya siyahla moru vardı kırmızısı olsa alacaktım çok hoştu
işte geç gelecekmiş
bakalım başka yerde görebilirsem alacağım
kıskandıysan hakkın kalmasın sanada aynı paketten yollayayım canım
çok güzel canım harika hatta
ama dedim ya siyahla moru vardı kırmızısı olsa alacaktım çok hoştu
işte geç gelecekmiş
bakalım başka yerde görebilirsem alacağım
kıskandıysan hakkın kalmasın sanada aynı paketten yollayayım canım