Slm kizlar yorucu gunun ardindan burdayim:) bugun kurbanima bi parca bisi aldim ben cok sevdim aldigimi eve de alicam bi tane benim hediye faslim bitmek uzere :) kirmizi don bulamadim:) bende abutcubut koyacam kurtuma cikolata jelibon tofita falan:)
Slm kizlar yorucu gunun ardindan burdayim:) bugun kurbanima bi parca bisi aldim ben cok sevdim aldigimi eve de alicam bi tane benim hediye faslim bitmek uzere :) kirmizi don bulamadim:) bende abutcubut koyacam kurtuma cikolata jelibon tofita falan:)
Burası da aynı. Her yer kar buz. Cocukların ayağında çorap yok. İncecik kazakla geliyorlar hastaneye. E tabi hastalanırlar, az giydirin çocukları.
sende ala ala bitiremedin canım ya
kırmızı don ne bulursak aldık olcaz artık canım
çünkü son zamanda çıkıyor yeni model donlar
Ben internetten sipariş verdim kırmızı donu. Geldi, çok beğendim. Aynısından kendime de sipariş verdim.
bende aklıma geldikçe alıyorum canım hala
kırmızı dona baktım beğenmedim hiç kutusu falan güzel olsun istiyorum bırak kutuyu doğru düzgün kırmızı don yok ya
Valla ufak tefeklerle birlikte 12parca oldu
cok sanlisin canim:)Ben internetten sipariş verdim kırmızı donu. Geldi, çok beğendim. Aynısından kendime de sipariş verdim.
bende aklıma geldikçe alıyorum canım hala
kırmızı dona baktım beğenmedim hiç kutusu falan güzel olsun istiyorum bırak kutuyu doğru düzgün kırmızı don yok ya
cok sanlisin canim:)
valla bulsam kutum hazirda don yok:)katilim donsuz kaldi:)
Valla ben bayildim super olmus:) katilime sesleniorum benimkide boyle guzel olsun:)bende çok özeniyorum senin gibi
geçmiş sayfalardaki hediye kutumu gördünmü
cici olmuşmu bi bak
Valla ben bayildim super olmus:) katilime sesleniorum benimkide boyle guzel olsun:)
kurbanın canım donsuz kalan
iyi fikir canım bende bir bakıyımBen internetten sipariş verdim kırmızı donu. Geldi, çok beğendim. Aynısından kendime de sipariş verdim.
benim 25parça oldu canım küçük hediyelerde aldım takılar falan yani.Valla ufak tefeklerle birlikte 12parca oldu
internneten bakıcaz canım mecburcanım kutusuda önemli değil tek güzel don bulsam ben paketlerimde işte
neyse bulucaz bakalım artık
Ne bilion belki katilim de donsuz kaldi
iyi fikir canım bende bir bakıyım
benim
internneten bakıcaz canım mecbur
canım sipariş versek yetişmezki gelmesi
iyi fikir canım bende bir bakıyım
benim
internneten bakıcaz canım mecbur
senin?anlamadim senin ne?
Benim hic paketim yok