- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha iyiyim cancanim gecti sayilir arada geliyorlargünaydınn cancan iyimm sen nasılsınn geçtimi sinirlerinn
selam sana da hosgeldinselammm:2::2::2::2::2:
selammm:2::2::2::2::2:
slm kızlar nasılsınız sohbete katılamıyorum çunku vaktim olmuyor ablam yeni dogum yaptı onun yanındayım o yuzden ama okuyorum ve çok heyacanlıyım kime çıkıcam acaba bana kim çıkacak
ikinci gunaydin da benden olsun
Gunaydiiiiiiiiiiiiiinnn
nasılsın canım nasıl gidiyor
bu sabah henüz cici den ses çıkmadı
Günaydın herkese
Günaydın herkese
iyiyim canim boyle yazip kaciyorum gibiyim ama
haklisin nerde acaba
SÜPER OZMANben geldim nasılsınız
cici canım birkaç arkadaşım var yakın
linki gönderdim aramıza katılak için düşünüyorlar
yakında dahada canlı olacak topğimiz merak etmeyin
HAYIRLI OLSUN CANIM BEBİŞİNİZslm kızlar nasılsınız sohbete katılamıyorum çunku vaktim olmuyor ablam yeni dogum yaptı onun yanındayım o yuzden ama okuyorum ve çok heyacanlıyım kime çıkıcam acaba bana kim çıkacak
iyiyim canim boyle yazip kaciyorum gibiyim ama
haklisin nerde acaba
esracım erkek oldu 20 günlük daha o yuzden pek giremiyorum
slm kızlar nasılsınız sohbete katılamıyorum çunku vaktim olmuyor ablam yeni dogum yaptı onun yanındayım o yuzden ama okuyorum ve çok heyacanlıyım kime çıkıcam acaba bana kim çıkacak
Günaydın kızlar napıyosunuz kendımı hayalet gıbı hıssettım şimdi bı ce eee deyip gıdıyormuşum gıbı :))çok sık girmesemde aklımdasınız bu aralar yogun ay sonu malüm hepınızı kocaman öpüyorumm ilerleyen günlerde çok sık giricem tabı zaman yaklaştıkça daha hareketli olucak hiçbirşeyi kaçırmak istemem:)))