Canım sen hiç dert etme dünyanın en güzel duygusu ve en güzel hediyesi sana verildi o kilolarda zamanla gider inşallah kaç haftalık tatlım senin?
Kesinlikle ben en son yarim saat once lavobaya yetisemeyip bir poset cikarmis bulunmaktayim iyyy igrencim demi alllahım gecsin nolur bende artik hamilelikten keyif almak istiyorum ufff
He hu ne büyük başarı bizimkiii
Ya Settar
Ayh yerim ben onu :)) ne guzel anlatmissin gozumde canlandi :)) onlar herseye deger :)) o kadar cok bebek sevesim varki biran once aralik gelsin :))))
12+4 tatlıminşallah şuan onu düşünmeye basladm bile koca göbüşümle
13.hafta
Tam geçti sanırım daha iyiyim diyorum bi koku yada bi yemek bişe hop başa dönüyorumzaten o karnımdaki şişkinlik ve gaz beni mahvetti henüz rahim portakal kadar ama benim göbek en az 6 aylık :)
Aynen cnm ya benim de gaz ve siskinlik problemim cok fazla özellikle geceleri.midemde sanki taş oluyor nefes bile zor alıyorum.
Eşime diyorum nefes alamıyorum daralıyorum diye sen şimdiden böyleysen ilerde ne olursun diyo tabi ilk bebekde hiç bi sorunu belli etmemiştim ona şimdi garip geliyo
Midesi bulanan ekşiyen Kokulara hassas olan kk aralık anneleri el kaldırsın
Ya Settar
Eşime diyorum nefes alamıyorum daralıyorum diye sen şimdiden böyleysen ilerde ne olursun diyo tabi ilk bebekde hiç bi sorunu belli etmemiştim ona şimdi garip geliyo
Ya Settar
Ahanda ben:) ilk gebeliğim çok rahattı hiç şikayet etmemişim herhalde gene çok şükür bulantım falan olmadı ama nefes alamıyorum diyorum eşim şimdiden böyleysen yandık diyo:)
Ya Settar
Benim ilk gebelikde 4 . Aydan itibaren çok şiddetli sırt ağrılarım oldu gece ağlayarak uyandım ilaç da kullanamadim kremi sürerken uyuyodu eşim ama şimdi daha tecrübeliyim ne yaşarsam aynen ona da hissettiriyorum zaten hamile kalmadan önce de söyledim çok çekeceksin diye :)
Hım yok ben çok rahattım ya kendime nazar değdirecem şimdi maşallah diyim de hergün 1 saat işe git gel yürüdüm 37. Haftaya kadar doğumum da çok rahat olmuştu ama bunda her yere arabayla gidiyorum 20 gündür araba yoktu okula 15 dakika yürümek nasıl zor geldi eşim de farkında tabi o zaman da beraber yürüyorduk son 20 gün de beraberdik gülüyo halime :)
Maalesef bende ayni durumdayim evin en kucuk odasina yerlestim kucuk tv koydum ev kokuyo diyorum kapiyi acmiyorum tatile cikacaz insallah biran once duzeliriz..boyle yasanmiyor:)Beeeen! Evimin kokusundan tiksiniyorum yaa,, tütsü falan alıcam ne bu böyle..
Bu durumda olan var mı?
Ya Settar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?