kızlar bi sorum daha var ben hamilelik için betahcg testi yaptırdım ve öyle öğrendim hamileliği. şu an 7. haftadayım. başka testlerde yaptırmalımıyım ya? arkadaşlar kan sayımı, kan şekeri testi falan yaptırmışlar ona görede kan ilacına vitamine başlamışlar..bana doktor öle şeyler demedi??
Hayit cnm karıştırdın galiba ben Turkiyede yim.ve baska nicim olmadı
canım ben 7+4te duydum geçen hafta. endişelenecek bir durum yok bana sorarsan, benim de önce sadece keseyi gördü bir hafta sonra hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. güzel haberlerini bekliyoruz
kızlarrrr, hamilelikle ilgili kitap almak istiyorum. önerilerinizi bekiyorum
günaydııınnnn....
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? dün aldım ama daha okumaya başlamadım.
kızlarrrr, hamilelikle ilgili kitap almak istiyorum. önerilerinizi bekiyorum
biliyorum soracağım soruya daha dur bismillah diyeceksiniz ama yine de sorayım dedim. biliyorum daha göbeklerimiz çıkmadı ama çıkmaya başlayınca göbek ve göğüs çatlamasın diye ne kullanmalıyız bilen varmı? şöle ufak bi araştırdımda eczanedeki pahalı kremler yerine genelde doğal yağlar önerilmiş zeytinyağı, badem yağı, kakao yağı ğibi. sizden de öneri bekliyorum.
ben bu cd yi izlemiştim tavsiye ederim çok hoş
http://www.belgesell.com/anne-karninda-yasama-yolculuk.html
yok kızlar. şimdi 9 hafta 1 günlük diye kağıdın üstünde yazıyo. o adete göre doğru. altta ga diyo 9 hafta 6 günlük diyo. onun altında yine sd diye bi değer var orda 10 hafta 3 günlük yazıyo. hani şu boyunun falan yazdığı yerde
günaydııınnnn....
bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? dün aldım ama daha okumaya başlamadım.
kızlar yaa sabah işe gelirken her zaman giydiğim pantolonlarımdan birini giydim ve biraz zor oldu ama kilo almak için çok erken değil mi? bir de o kadar çıkarıyorum yani, acaba daha önce mi almıştım fark etmeden :44: Geçen gün sağlık ocağı hemşiresi aradı beni baya bilgi verdi sağolsun, 9-12 kilo normal dedi ama şimdiden almaya başlarsak 20lere dayanmaz mıyız
Ben hic kilo almadim ama kotlarimi artik giymek istemiyorum sanki gobegime baski yapiyo gibi geliyo.haftasonu hamile pantolonu almaya gittim biraz buyuk olsun ayarlaniyo diye gittim 40 beden diye 36 denemisim meger olunca aldim ama geri vericem :) 40 alayim bari ustten ayarlaniyo biraz idare ederim ama 2 aya rahat giyerim..belki sende kilo almamissindir sadece gobegin cikmistir benimde cikti biraz :)
Ben 36 almıştım, hep de 36 giydim. 40 alma bence. İlla değiştiriceksen 38 al. Hem kilo kontrolünü sağlar:)
Kizlar gunaydin..biz bugun 9+5iz..sabah uyandim hicbisiyin yoktu..kalktim oturma odadina gelip biraz da orda uyukliim dedim.sol kasigima sanki adet olcakmisim gibi agri girdi.yatinca agriodu ayaga kalkinca sorun yoktu.iki uc dk falan surdu simdi gecti..benim kese arkasinda kanama bolgesi var.ama progestan kullaniorum..hic kanamam olmadi ins da olmaz ama o bolgeyle alakali olabilir mi agri?dunden beri mide bulantim da azaldi ogurmelerim yok mesela..korkuorum yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben lierac aldım ama dr um 3 aydan önce onu kullanma dedi. badem yağı tüylenme yapıyor diye duyduğum için ben kakao yağı aldım. 2 günde 1 duştan sonra onu kullanıyorum. sadece göbek ve göğüse değil kalça ve üst bacaklara da uygula çünkü oralarda çatlıyormuş :13:
Ben hic kilo almadim ama kotlarimi artik giymek istemiyorum sanki gobegime baski yapiyo gibi geliyo.haftasonu hamile pantolonu almaya gittim biraz buyuk olsun ayarlaniyo diye gittim 40 beden diye 36 denemisim meger olunca aldim ama geri vericem :) 40 alayim bari ustten ayarlaniyo biraz idare ederim ama 2 aya rahat giyerim..belki sende kilo almamissindir sadece gobegin cikmistir benimde cikti biraz :)
10.haftadayım,bende sürekli var karın ve kasık ağrısı.doktor her defasında korkacak bir şey olmadığını,ilk üç ay rahim hızla kalınlaşıp,büyüdüğü için normal olduğunu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?