Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bugün akşamüstü 5-6 kg lık bir şey kaldırdım. O an cok agır gelmedi ama eşim kafasına taktı benim de ayarlarımı bozdu. Bir şey olmamıştır değil mi?? Bi fikri olan..
Kızlar ben bugün akşamüstü 5-6 kg lık bir şey kaldırdım. O an cok agır gelmedi ama eşim kafasına taktı benim de ayarlarımı bozdu. Bir şey olmamıştır değil mi?? Bi fikri olan..
Sabah olsun nöbet bitsin ben de evime gideyim artık![]()
Ayy canm Allahın izniyle bişey olmaz ben misafr agırlayıp duruyrm bide üstüne dün 5lt suları tasıdım 2şerli okadar agır gelmedi aynen banada ama evham yapma kendine tabiki dikkat etmemiz gerek yinede işlerde bizi bekliyo cok yapacak bişeyde yok🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba hanımlar;
6 hafta 6 günlük hamileyim. dün kanamam oldu. hemen doktora gittik ve bebeğin sağlıklı olduğunu gördük. şuan kalp atışı var. doktor progestan 100 verdi. onu kullanıyorum. 13. haftaya kadar kullanıcaz dedi. düşük tehlikem varmış. dünden beri üzülüyorum. kanamam da çok değildi. ama yine de insan tedirgin oluyor. benden ileride olup böyle bişi(kimse yaşamasın aman) yaşayan varsa yazabilir mi?
ne iş yapıyorsun canım?
ben günde 4-5 kez 15 kilo bir minnoş kaldırıyorum :) Allaha emanetiz..
Yok canim sanmiorum bisi olacagini :) icini ferah tut..esine de sole seni etkilemesin bebis de etkilenio cunku..gerci ben de bulanti olayini takmis durumdaydim ama yine basladi saolsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir şey olsa belli ederdi canım, olmamıştır ama birdahakine dikkat et yapma böyle şeyler..![]()
Ayy canm Allahın izniyle bişey olmaz ben misafr agırlayıp duruyrm bide üstüne dün 5lt suları tasıdım 2şerli okadar agır gelmedi aynen banada ama evham yapma kendine tabiki dikkat etmemiz gerek yinede işlerde bizi bekliyo cok yapacak bişeyde yok🙈
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne iş yapıyorsun canım?
ben günde 4-5 kez 15 kilo bir minnoş kaldırıyorum :) Allaha emanetiz..
biliyorum soracağım soruya daha dur bismillah diyeceksiniz ama yine de sorayım dedim. biliyorum daha göbeklerimiz çıkmadı ama çıkmaya başlayınca göbek ve göğüs çatlamasın diye ne kullanmalıyız bilen varmı? şöle ufak bi araştırdımda eczanedeki pahalı kremler yerine genelde doğal yağlar önerilmiş zeytinyağı, badem yağı, kakao yağı ğibi. sizden de öneri bekliyorum.![]()
biliyorum soracağım soruya daha dur bismillah diyeceksiniz ama yine de sorayım dedim. biliyorum daha göbeklerimiz çıkmadı ama çıkmaya başlayınca göbek ve göğüs çatlamasın diye ne kullanmalıyız bilen varmı? şöle ufak bi araştırdımda eczanedeki pahalı kremler yerine genelde doğal yağlar önerilmiş zeytinyağı, badem yağı, kakao yağı ğibi. sizden de öneri bekliyorum.![]()
kızlar bi sorum daha var ben hamilelik için betahcg testi yaptırdım ve öyle öğrendim hamileliği. şu an 7. haftadayım. başka testlerde yaptırmalımıyım ya? arkadaşlar kan sayımı, kan şekeri testi falan yaptırmışlar ona görede kan ilacına vitamine başlamışlar..bana doktor öle şeyler demedi??
kızlar bi sorum daha var ben hamilelik için betahcg testi yaptırdım ve öyle öğrendim hamileliği. şu an 7. haftadayım. başka testlerde yaptırmalımıyım ya? arkadaşlar kan sayımı, kan şekeri testi falan yaptırmışlar ona görede kan ilacına vitamine başlamışlar..bana doktor öle şeyler demedi??
cnm ben ilk gebeliğimde mustela kullandım çok da memnun kaldım. oldukça yoğun bi krem. az bişi sürmek bile yetiyo. doğal yağların tüylenme yaptığını duyduğum için nadiren kullanmıştım. % 100 engellemiyor tek tük de olsa çatlağım var ama çatlama olayı genetikmiş. bir de benim karnım çok büyüktü. bir de karın büyüdükçe kaşınmaya başlıyo özellikle son aylar. kaşımamaya çalışın ya da direkt derinin üstünden kaşımayın sakın. çatlamayı hızlandırıyormuş