- 29 Nisan 2014
- 137
- 35
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oo, biz bile deneyimli olduk desene, zaman çabuk geçiyo :) inşallah hepiniz pıtı pıtı atan kalpleri duyarsınız
ayy süper, Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :) bizde de öyle keseleri gördük kalp atışlarını duyduk çoğumuz, önümüzde 2li tarama ve cinsiyet heyecanları var inşallah :)
ben lierac aldım ama dr um 3 aydan önce onu kullanma dedi. badem yağı tüylenme yapıyor diye duyduğum için ben kakao yağı aldım. 2 günde 1 duştan sonra onu kullanıyorum. sadece göbek ve göğüse değil kalça ve üst bacaklara da uygula çünkü oralarda çatlıyormuş :13:
alışveriş çok çekici ama bana öyle geliyor ki alışverişe çıksam yine kendi bedenimi alır çıkarım bu huysuzluklagöğüs büyümesini hiç sorma, benim göğüslerim büyük değildir normalde ama tabi şuan aldı başını gidiyor. geçen gün anneme de dedim hatta baya güldük, hayatımda ilk defa göğüslerim birbirine değiyor
![]()
Bende gittim kendi bedenimi aldım yanlışlıklaBenim göğüsler zaten büyüktü ben hamilelik sonuna kadar 100 olurum böyle giderse
![]()
İyiyiz canim yarin Dr gidicem inşallahbu sefer kalp atislarini duyariz...
Kayinpederim hasta canim bütün aile olarak onun uzuntusundeyiz göremiyorum oyuzden azcik okuyup cikiyorim
kızlaar elocandan haberi olan var mı , ikizlerinin kalbini dinleyecekti hanii:18::18:
kızlaar elocandan haberi olan var mı , ikizlerinin kalbini dinleyecekti hanii:18::18:
yoğun bakım hemşiresiyim
Kalp atışları duyulmadı cnm. Kürtaj olucaktı en son. Bi daha da gelmedi
aa yok canım, merak ettim ben de şimdi. ben birazdan çıkarım da bakamam buralara, gelirse beni de alıntılayıp bir haber verin olur mu
arkadaşlar benimde pantolonlarım sıkmaya başladı ama hamile pantolonu için erken gibi geliyo.3 ay dolsa diyorum .. Ya bisey olursa bebeğime diyorum pantolona bile baktıkça üzülürüm sonra diyorum.. Diyorumda diyorum acaba hiç bunları düşünmeden gidip almak mı lazım anlamdım ki :44: Geçende mağazann birinde eşimle tulum beğendik sonra ben üzülürüm falan deyince eşim almayalım o zman dedi.adamında sevincini yarım bırakıyorum sankii
Bi ben mi böyleyim canlar![]()
ikinci bebekte böyle bi rahatlık oluyo işte :) ultrason kağıdımı bile kaybetmişim :) gerçi birincide de rahattım ben
kız bebeğinin ilk fotosu o nasıl kaybedersin![]()
Bende gittim kendi bedenimi aldım yanlışlıklaBenim göğüsler zaten büyüktü ben hamilelik sonuna kadar 100 olurum böyle giderse
![]()
merhaba cnm. senle satımız aynı gibi. benim 25 mart. şuan 7. haftaya girdik sayılır. ben 6+6 da duydum. doktorum bebeğin gelişimi 6+1 lik dedi.merhaba kızlar muhtemel doğum tarihim 31-12-2014.sanırım 7.haftanın içindeyim.bebeğin kalp atışlarını duymak için cumartesi doktora gidicem.aynı hafta içinde olup duyan var mı.geçen hafta salı gittim sadece keseyi gördü doktor.haftaya cumartesi gel dedi.endişelenmeye gerek yoktur umarım![]()
aaaahhhhhh bi yüzlükte benden çıkar heee bu gidişleşuan 90 bedenim dokuz aya ALLAH kerim
önceden büyük diye çok takardımda barıştım kendimle çok şükür.. bu arada bana cevap veren arkadaşlara teşekkur ederim ben bu forumdaki mesajları fln daha yeni kavradım okunmuş mesajları okunmamış işareti var diye tekrar tekrar açıp duruyoyodum.o yüzden çoğu kişiye cevap yazamış olabilirim ..yeni çözdüm
![]()