2014 Aralık Anneleri

Canım artık çok kilo almazlar hem hareketliler hem de boya gidiyorlar artık sıkma canını boşver kiloya takılma benim kızımda 10 kilo ya var ya yok 9860. Dı
Zayıfladıya ona moralim bozuldu ne zormuş anne olmak senin minik prenses napıyo:)

Zayıfladıya ona moralim bozuldu ne zormuş anne olmak senin minik prenses napıyo:)
Benimki uyuyor canım bende iş yapamıyorum uyansın diye bekliyorum sese uyanıyor hemen ses yapmayayım diye oturuyorum öyle bende sıkma canını bence gayet normal biz annelere öyle geliyor çocuk yesede doymuyormuş gibi gelir şahsen bana öyle geliyor

Benimki uyusa hemen bende uyuyorum uyku sorunumuz fazlaya daha devam ediyo hayırlısıyla büyüseler inş ikinciyi düşünüyomusun son durum ne:)

Hemde 10 sene:) çocuk deyince aklım çıkıyo hamile görünce vah diye üzülüyorum:)
Her çocuk bir olmaz canım belki ikinci sakin bişey olur ama senin durumun zor bende olsam cesaret edemezsin senin durumunda ama en azından neler yapmamalıyız neler yapmalıyız tecrübe ettik ikinciye daha iyi olur diye düşünüyorum

Ben daha çok deliksiz uyku mızırdamayan bi çocuk rahat bi çay içebilme umudu taşıyorum kazaya kurban gitmezsem uzuuuun bi süre Allahım isteyenlere versin en çokta sana uslu bi oğlun olsun inş:)

Ben daha çok deliksiz uyku mızırdamayan bi çocuk rahat bi çay içebilme umudu taşıyorum kazaya kurban gitmezsem uzuuuun bi süre Allahım isteyenlere versin en çokta sana uslu bi oğlun olsun inş:)
Ay canım inşallahhhh :) aminnnn inşallah sanada allahım uslu sakin bir kız verir

Ay canım inşallahhhh :) aminnnn inşallah sanada allahım uslu sakin bir kız verir
Bugünden sonra 10 senedende vazgeçtim bugün demir hapına başladım başlamaz olaydım bulantı kusma yaptı tuvaletten çıkamıyorum bitaraftan oğlan paçalarımda ne zor anneyken hasta olmak benim hamileliğimde hep bulantıyla geçti o günler aklıma geldi

Mrb arksdaslar nasılsınız.bebıslerde ıyıdır bebişlerın kılosu konusulmus.artık almazlar vermelerıde cok normal hareketlıler diş çıkıyodur az yıyolar.bızımkı 200 300 gram ya alıyo ya almıyo azı dış donemındeyıx ıkı haftadr nerdeyse bısey yemedı bır lokma sadece yavas yavas acılıyo ıstahı.kesın vermıstr kılo .ama saglıklı keyfı yerınde şükür kıloyu pek takmıyorum.boyundada uzama olmazsa gelışımınde gerıleme soz konusu demektır.uzama varsa kılo ıcın hıc o guzel tatlı canınızı sıkmayın annişler

Ah canım bahsettiğin anniş benim:) çünkü benim küçük tosbağam bişey yemiyo ama artık emme sürelerini artırmaya başladık doktorumuz bağımlı olmuş saatli emecek dedi arada da çorba yiyo bide kan ilacına başladık azı dişimiz çıktı bugün 2. Patlamış ön köpek dişler varya onlarda baya beyazlamış çıkmak üzere hepsini aynı anda çıkarıyo çok zorlanıyoruz

Yemek konusunda hıc zorlama derım canm.benmkı gunlerı emerek gecırdı onune koydum yemıyomu pekı annem gel dıyıp alıyodum.ne acı çekıyolar kımbılır.emmek dişlerını rahatlatıyo ondan emıyolar sık sık.ama bızde gunduz emmelerı azaldı bıraz.bız daha patlatamadık dişlerı sabırla beklıyoruz.

Kızlar buarada periscope de adem gunesın konferansı var şiddetle ızlemenızı tavsıye ederım çok guzel seyler anlatmış

Kan ılacına basladık demişsın degerlerıne baktrdnmı düşükmü çıktı cnm

Kan ılacına basladık demişsın degerlerıne baktrdnmı düşükmü çıktı cnm
Evet hemde baya bi düşük çıktı sünnet zamanı 7 aylıkken baktırmıştım normaldi bidaha baktırmamıştım yemiyo diye şikayetle gittim kansızlık iştahı keser dedi

Bizde 3 azı diş birden çıkarıyoruz canım bana bugün zayıflamış dediler kızım için napim bir iki kaşık yiyor yok mümkün değil daha yemiyor bazen tabi eskisi kadar iştahlı değil tabi bide kaşığı gordumu hemen kaçıyor zorlamakta istemiyorum peki neler soyluyor kızlar bebişleriniz

Canım benimki çok fena ya maşallah deyimde biz telefondan kendi videolarını izletiyoruzya telefnu görünce cicio diyo bizde anlamıyoduk meğerse video diyomuş şimdide didio diyo:) anne babayı çok söylüyo abimin adı fatih ati diyo ona sonra hadi mutfağa deyince benden önce gidiyo cici diyo bide buş diyo kuşa:)buuuuş hatta:))

Maşallah canım ya benim kızımda telde resmini görünce cici cici diyor kendi yanağınada cici cici diyor eliyle cici yapıyor :)bay bay diyor aman telefon görmesin birinde falan hemen aloo diyor babası arayınca veriyorum aloo baba diyor :) bir alo deyişi var içime sokasım geliyor ditti aşkım cee e hayıy bir bir babaya soylicem yapıyor deyişide şöyle bi bi Bi diyor babasının ayaklarına çıkıyordu kaldırıyordu babası bir iki diyordu gidip ayağına çıkıyor bibi bibi diyor :)dayi diyor bide

Kızlar kızıma sütlü şehriye çorbası yaptım çok sevdi birinden almıştım tarifi bebekler seviyor bu çorbayı demişti kızım maşallah yedi ya

Cıcı.bıdakka.bebek.havkav.kedı.gel.çiş.kakaya eg dıyo.kakadını çişini yaparken elıyle gosterıp soyluyo bana.hadi.alo.anane.anne baba zaten soyluyodu.teyze.seda.memmem.gece gunduz muzık dınleyıp gobek atıyo.gulşenın dandan sarkısını cok sevıyo.her sarkıya dandan dıyo.elıyle agzını kapatıp aaaa dıyo.bezını kendı atıyo.masa kurmana toplamama yardm edıyo.makıneyı beraber bosaltıyoruz.camasır asıyoruz.aklıma gelen bunlar simdilik:)).buyudukce hersey cok daha guzel oluyo madallah butun kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…