2014 Aralık Anneleri

Benmkı bugun az cok yemeye bAsladı aynen ısrar etme

Benim kızım elinde ne varsa eline ne alırsa bak diyor öyle güzel diyorki bakk diyor işaret edip gösteriyor bak diyor cıss camın kenarına kuş pislemiş onu görmüş egg egg diyor hadi diyor hoppa diyor alkışş diyor alkış yaparken bizde anlar havalarına bayılıyoruz hemen alkış yapıyor oynuyor parmaklarınıda bizim gibi yapmaya çalışıyor annem kedilere mama veriyor evi bahçeli kızımda seviyor kedileri cici cici diyor kedileride çağırışı pisi pis kedi görsek pis pis çağırıyor

Bızdede butun hayvanlara hav hav kegi dıyo

Bızdede butun hayvanlara hav hav kegi dıyo
Babasına balkondan bakıyoruz akşam bakkala girdi babası diye ağlamaya başladı gidiyor diye ne güldüm akşam kızıma ya büyüdüler şaka maka ya bulaşıkları kaldırıyorum ben diyorum büyüsede yardım etse bana diyorum

Bizde makineden kadik catal bosaltma camasir asarken tek tek bana verme hirosa ait

Bizde makineden kadik catal bosaltma camasir asarken tek tek bana verme hirosa ait
Benim ki daha çok dağıtma peşinde çamaşırlarımı alıp yere atar çamaşır katlarım katladıgın çamaşırları çeker yere atar dağınık olanları almaz katladıklarımı bozar yalnız işte eline ne alsa bana gösterir ben oyuncağını bozuyor dağıtıyor diye bantladım onu bandı ağzıyla koparmış bak dedi bana ver kızım bana diyorum aa diyor veriyor :)

Kızlar benim tosbiğim dün tavşan dedi artık yavaş yavaş çıkartıyo ama devamı gelmiyo ki bi kere söylüyo:) bu arada arabayı hiç sevmiyo gene ve ben çıldırıyorum bana bi öneriniz var mı mayısta eşimin kuzeni evlencek antalyaya gitme durumumuz var ama ben uyuz oğlumla gitmeye cesaret edemedim uçaklamı gitsem diyorum eşimde belki gider içimizi karartmayalım diyo hiç rahat bi yolculuk yapmadık bana dua edinde güzelce gidiyim tatilde yapacaz gitmişken

selam kızlar
bebeklerin kelimelerini yazmışsınız
bizimki sadece birkaç kelime söylüyordu, şimdi onları söylemeyi bıraktı
siz çok mu konuşma alıştırması yapıyorsunuz, bana ne önerirsiniz

selam kızlar
Ben sürekli konuşuyorm gözünün içine bakarak sürekli ne anlatırsa dinliyorm sen çalışıyodun heralde onunda etkisi olabilir biz sürekli dibdibeyiz bebeğin onada tepki veriyo olabilir canm

selam kızlar
Ben ne yaparsam anlatıyorum tek tek.bırde ne konusursa dınlıyorum evet annecım ee baska neolmuş falan dıye gaza getırıyorum ne gorsem anlatıyorum onada.ama bazen cok sık soylefıgı kelımelere ara verıp soylemeyenılıyo bıyerde okumuştum normal bu.ama hıc konuşmadıgı olmadı daha.sadece allah demeyı ogretmıstım ıkı uc kere soyledı.bır haftadr ugradıyorum bır kere soylemedı cadı.buara hadi ve oohh demeye taktı sureklı herseye bunları kullanıyo

Bende ne anlatırsa dinliyorum ya öylemi kızım falan diye bende konuşuyorum istediği şeyi işaret ederek gösteriyor ben ismini söylüyorum su mu istiyorsun kızım diyorum şimdi işaret ederek şup diyor suyun nerde kızım diyorum şup diyor işaret ederek gösteriyor o bişey istiyorsa sen bunu mu istiyorsun diye ismini söyle askitotomsu

iyi akşamlar arkadaşlar.uzun zamandır yazamadım. bebişler hepsi iyidir inşallah. kızım iki gündür köpek oyuncağını alıp hav hav yapıp üstümüze geliyor.guya bizi korkutuyor.bunu nerden öğrendi bilmiyorum.biz hiç böyle bişey göstermedik.

Canım şehitleriniz için başınız saolsun demek istiyorm öncelikle...
Bizimki bu ara gene atak geçiriyo heralde büyüme atağı bizim sinirlerimizi tavan yaptırıyo herşeye ağlıyo zırlıyo uyumuyo yorgun bitkin bir ben yine babasıda az önce sinirlendi bağırdı artık bağırmak kızmak yanlışta insan kendini tutamıyo

sagol arkadaşım. Allah sizlerinde bizim de askerlerimizi korusun. benim kizimda bazen çok mizmiz oluyor. qaliba konuşmak istedikleri için böyle yapıyorlar. bizim uyku düzenimiz artık çok iyi.ancak gece iki kere çişe uyanıyor.bezine yapmıyor.çiş yaptıkdan sonra uyuyor.

Merhaba bayanlar birşey sormak istiyorum ben benim kardeşim 9 aralıkta doğdu. Hala yürümüyor. İlk adım ayakkabısı almayı düşünüyoruz çünkü parmak uçlarında durmaya çalışıyor ayakta dururken. Ortapedik mi olmalı sizce, nasıl olmalı?
Doktora götürmeli miyiz onu da bilemedim. İnternette 18. aya kadar normal deniliyor.

merhaba.doktora kontrol amaçlı götürseniz iyi olur. koçumun oğlu 19aylık yürüdü. kendi başına adım atmaya korkuyordu.

Bencede artık adım atmalı yani en azından bi çabalaması şart bem şuana kadr iki ayakkabı aldık ikiside ortapedik bemce ortapedik alın

Ya kizlar kizim sinirlennce vurmaya basladi.bana vuruyo bazen kendi kafasina vuruyo.varmi sizdede bunlar.disarda inatlasmalar tutturmalar basladi.vurma meselrsini nasil cozerim bilmiyorum.vurmak yok herkez cici diyorum biraz sert tonla sonra nazli nazli agliyo

Benim kizimda istedigi olmadiginda kendini geri dogru yere atiyor agliyor baska yone dikkatini cekip unutturmaya calisiyorum bazen basarili bazende pes ediyorum

merhaba.doktora kontrol amaçlı götürseniz iyi olur. koçumun oğlu 19aylık yürüdü. kendi başına adım atmaya korkuyordu.

Bencede artık adım atmalı yani en azından bi çabalaması şart bem şuana kadr iki ayakkabı aldık ikiside ortapedik bemce ortapedik alın

Teşekkür ederim hanımlar. Zaten adım atmaya çabalıyor, sıralıyor. Tek elle tutunca sarsılsada yürüyor. Ama sabinnaz dediğin gibi yardımsız ayakta durmaktanda adım atmaktan da korkuyor, 3 sn sonra öne yada arkaya bırakıveriyor kendini biz tutalım diye.. Annem doktora gösterelim dediğimde acele etme diyor bana kızıyor. Bi ayakkabı deneyelim ortapedik bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…