2014 Aralık Anneleri

benim kızımda bize vuruyor.elide çok ağır:) istediyi olmadığında kendini yere atıyor.sokakda olsada öyle.

elini bırakdığınızda alkışlayın aferin deyin.hoşuna gider. ozaman korkusunu çabuk yenər.

Ay canım deliricem artık benim kızımda sinirleniyor elindeki oyuncağı vuruyor kafasına sinirleniyor kafasını vuruyor nere olursa ben daha çok sinirleniyorum kendine zarar verince böyle yapınca kızım ne istiyorsan bana göster telefon görünce hemen alo alo diyo saklıyoruz ağlıyor sinirleniyor ne yapcam ben ya kafasını vuruyor bakmıyorum bile o zaman canı acıyorsa yapmasın böyle istediğini yaptıramaz alışmasın diye ilgilenmiyorum onunla ama üzülüyorum

Cok kaynaktan okudum gercekten ılgılenmemek gerekıyomus.vurdugu zaman vurmak yok deyıp baska yere yonlendırılmelı.bızde cogu zamn ıse yarıyo vurmak yok dedıgımde aglıyo ama daha kolay sakınleşıyo.bızdede telefon sıkıntı asla konuştrmuyo benı kımseyle ıstıyo vermıyorum tabıkı.bazen hıc ıstemedıgı zaman verıyorum.hayvan resımlerı ve seslerı cıkartan program var ona bakıyo sadece zaten yada muzık dınlıyo.tv ızlemez aksama kadar muzık fınlesın hayr demez gobek atar:))

Bizde öyle valla babasıyla hep Ankara havası açıp oynarlar ikisi ben ilgilenmiyorum hemen dağıtıyorum dikkatini yada bazen bakmıyorum öyle yapınca ona benin kızımda tv açık olur ma öyle izleyim bile demez benim kızım telefon çalsa hemen alo konuşturmaz teli ister alo demek için kapalıykende sıpa aşağı yukarı oynatıyor ekranı resim gosterirsem cici cici diyor ama sonra geri alırsam vay halime bide şu 2 yaş sendromu falan varmış ya aman ona yakalanmasak bide biri bitiyor biri başlıyor sıkıntıların

Kızlaaaar ben geldim karnım burnumda halimle sanırım bu vurma işi dönemsel bişey benim oğlumda yapıyor arada bende sinirli sinirli hayır diyorum. Yapmasını istemediğimiz şeylere gülmemeliymişiz. Gülünce iyi bişey yptığını zannediyormuş bu bebeler telefonla konuşmak bizde de mümkünnn değil ama benden pek isteyemiyor telefonu ben vermiyorum çünkü genelde babasından istiyor :)

:))) aynen o sendrom fenaymış .

Bızdede durum aynı benden cekınıyo babasını hemen kandırıyo.of ben ıkıncıyı dusunmeye bıle cesaret edemıyorum.cevre baskısı basladı bıle

Kızlaaar gece emmeyı bıraktıran varmı bırakmak ıstıyorum artık cok kullanmaya basladı benı karar verdım bıraktırıcam uyumak ıstıyorum artık .bukez net kararlıyım geceyı bıraksa yeterya.dun gece ıkı saat bırakmadı fenalık gevırdım artık

Ay canım valla aklım sendeydi ha naptı yazmıyorda doğurdumu acaba diye düşünüyordum kız haber ver doğurunca bende kızıma oynamaması gereken şeyleri aldığında hayır diyorum bana hayıy hayıy diyor sıpa demekki bir dönem butun çocuklar böyle baksana ilgileniyoruzda oynuyoruz dışarıda çıkarıyorum niye böyle sinirleniyor kafasını vuruyor anlamıyorum

Canım benim kızım gece kalkıyor ama emzirirsem emer yoksa uyur geri kucağımda babasıdq kalkıyor bazen kucağında uyuyor onunda bende yazın tamemen kesicem kızımı sütten eşimde izne çıkınca en azından yardımcı olur diye düşünüyorum

Ay canım haber vermez olur muyum inşallah hayırlısıyla doğum yapayım da yazıcam size :) bu halimde bile ihmal etmemeye çalışıyorum canım ya her gün muhakkak duşarı çıkıyoruz eve girmek istemiyor zaten bazen sinirlenince bağırıyor bana çok komik görünüyor gülmemek için tutuyorum kendimi şımarmasın diye
Sibeltanju canım ben hep 3 yaş ideal diye düşünmüştüm çocuklar arasında ama kısmet böyleymiş napalım. Ama bence çok ara verme gerçekten insanın gözü almaz üşenir valla bi daha çocuk bakmaya :)

Kızlar sizlere tavsiyem var eşim araştırmış bu adım adım yayınları aktivite olayı var, nasıl olduğunu anlatıyım bilen vardır belki ben ilk kez duydum, aylık yaş grubuna göre uzman pedegoglar tarafından hazırlanmış şuan için ne oyunlar oynatabiliriz ne yapabiliriz onunla ilgili dergi çocukların oynayacağı oyuncağa kadar gönderiyo evimize örnek veriyim şuan mesela tahta parçalarından puzzle gibi bişeyler gelecek, onunla oynıyacaz minik hikaye kitapları böyle aylık aylık evimize gelecek bide 50 lira yani hiç bişey beyin gelişimi için çok faydalıymış daha kullanmadık galiba yarın gelecekmiş ama sizler aklıma geldiniz araştırın kızlar ne oynatacağımı şaşırıyorum ben artık

Canım geçenlerde otobüsle bir yere gitmez eşim ben kayınvalidem kızımda kayınvalidemin kucağında oturuyor bende yanlarında bir kadın bindi oda yan koltuga oturdu onundq çocuğu var bana tutar mısın dedi aldım kızımda nasıl gülüyor bebeğe oynuyor cici yapıyor parmağına gözüne sokmaya çalışıyor sevcem diye neyse kadınında çocuğu almaya niyeti yok oturuyor öyle normalde ağlar sizde ağlamadı falan dedi korktum çocuğu mu bırakıp kaçacak diye eşim kayınvalidem ben üçümüzde aynı şeyi duşunmuşuz inmek uzereyken aldı çocuğu kızım bir başladı ağlamaya verdik diye dedim kızım yaparız biz sana merak etme

Benim oğlum öyle sevmiyo ya çocukları falan reklamlarda bebek bebek diyo ama geçen annemin komşusunun torunu gelmiş bizimkinden 4 ay küçük kız çocuğu biraz daha aktif olur derlerya benimki hiç oynamıyo saf saf suratını astı oturdu korktu kızdan kızda oynamak istiyo geliyo seviyo falan benimkide dokundurmuyo kendine çok asabi olacak ya oynamayı hiç bilmiyo

Masallah ona.benmkı resmen kıyametı kopartıyo hıc pıspıslemk vs ıse yaramıyo daha cok sınırlenıyo.napıcam bılmıyrm.bu gece sabah ezanını ettım yanı emzır yat kafamı koyyorum yarım saate yıne kalkıyo vermlı emmıyo alışkanlık.bıde bana cok baglı babasını aramıyo pek sabah uyandıgında bıle babasına hıc dokunmaz ben gozlerımı kapatsam tepemden ayeılmıyo anne hadıı dıye bagrıyo gozlerımı acmaya calışıyo

Kız cocukları babaya duskun olur derler bende oyleyım ama bızım kız hıc oyle .babadını kucagındaysa bıle ben mutlaka yannda olucam hıssedıcek benı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…