- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 33
Kızlar çıldıracam ben ya ne zaman normale dönecek benim oğlum ya hiç bi zaman yiyen bi bebek olmadı ama artık bi buçuk yaşına girecek sadece emiyo sütte yetmiyo aç aç dolanıyo aptamilin devam sütünü aldım arada biberonla içer diye bi iki kere içti artık onuda içmiyo napacam ben zaten yoğurt süt hiç içmedi nasıl büyüyecek
Benimki zorlada yemiyoYemeyen cocuk cinnet gecirme sebebi resmen zorla yediriyorum bende dogdu dogali
Canım dun amcamın kızıyla konuşuyorduk oğlunu 16 aylıkken memeden kesmiş sebebi yemek yememesiymiş 16 aya kadar sadece anne sütü alıyormuş yemek yemediği için kestim demişti sana kes demiyorum ama emin ol düzelir kestigin zaman merak etme acele etme zorlama sinirlenmeKızlar çıldıracam ben ya ne zaman normale dönecek benim oğlum ya hiç bi zaman yiyen bi bebek olmadı ama artık bi buçuk yaşına girecek sadece emiyo sütte yetmiyo aç aç dolanıyo aptamilin devam sütünü aldım arada biberonla içer diye bi iki kere içti artık onuda içmiyo napacam ben zaten yoğurt süt hiç içmedi nasıl büyüyecek
Masallah senin bebisin disleri hizliymis bizim bes disimiz varBenim oglumda 3 aralik dogumlu butun azi disleri cikti simdide kopek dislerini cikariyo bi gunu bi gununu tutmaz genelde yemek isinide oluruna biraktim artik yapip dokmekten bikkinlik geldi disleri yuzunden istahsiz diyorum kendimi teselli ediyorum
Erken cikarmasida iyi degil aslinda zavalli bebisim alti aydan beri dis cikaricam diye ugrasiyo az kaldi diyorum diren emircikMasallah senin bebisin disleri hizliymis bizim bes disimiz var
Evet canım benim gidişatta öyle gözüküyo bak bugün yediğini sayıyım sana bi balık yedi somon oda 6 7 lokma, aptamil günlük süt ısıttım içmiyo ya beni çıldırtacak yarın doktora gidicem büyük ihtimal kes diyecek yediği en fazla tarhana çorbasıCanım dun amcamın kızıyla konuşuyorduk oğlunu 16 aylıkken memeden kesmiş sebebi yemek yememesiymiş 16 aya kadar sadece anne sütü alıyormuş yemek yemediği için kestim demişti sana kes demiyorum ama emin ol düzelir kestigin zaman merak etme acele etme zorlama sinirlenme
Kızlar doktordan geldik gelişimi normal kendine sıkıntı yapma hem diş çıkartıyo bu aralar çok normal zorlama sakın istediği zaman yer dedi kan verdik idrar verececez şimdi evdeyim tekrar gidicem hastanede beklemeyelim yapmaz diye :)
Çok sevindim dert etme kendine yemiyor diye şu diş sıkıntıları geçsin düzelecek bizde 2 gündür huysuzuz bir ağladı dun kızım durup dururken inan zor uyuttum uyurken bile iç çekiyordu ne oldugunuda anlamadım neye ağladı bilemedim o an hem sinirleniyorum hem üzülüyorum emmiyor gezdiriyorum susmuyor zor uyuttum bendeKızlar doktordan geldik gelişimi normal kendine sıkıntı yapma hem diş çıkartıyo bu aralar çok normal zorlama sakın istediği zaman yer dedi kan verdik idrar verececez şimdi evdeyim tekrar gidicem hastanede beklemeyelim yapmaz diye :)
Yok canım daha doğurmadım. Aşağı yukarı 1 ay var doğuma. Doğum hazırlıklarına başladım. Küçük bir canavarla başetmeye çalışıyorum oğlum iyice yaramazlaştı
Koldan aldılar canım Allah razı olsun hemşire çok iyiydi hemen tak diye aldı 4 5 tüp aldı ama iki dakika sürdü tabi o sırada sürekli ağladı içim gitti ama şükür aldırdık en son sünnetinde aldırmıştık taa temmuzdu iyi olduKani koldanmi aliyolar bende kizima yaptirmak istiyorum ama korkuyorum
Kıyamam ya nazarda değmiştir minik prensese Allah esirgesin meleklerimizi, diştir büyük ihtimal çünkü ben 3 hafta burun akıntısı şikayetimiz vardı baya uyumuyodu sürekli mızır mızr çıldırıyodum azı dişi patladı diğeride patlamak üzere yazık onlarada çok zor ama bende tahammül edemiyorm evde vakit geçiremiyorm sürekli dışarı yada birilerine falan gidiyorm vakit geçsin diyeÇok sevindim dert etme kendine yemiyor diye şu diş sıkıntıları geçsin düzelecek bizde 2 gündür huysuzuz bir ağladı dun kızım durup dururken inan zor uyuttum uyurken bile iç çekiyordu ne oldugunuda anlamadım neye ağladı bilemedim o an hem sinirleniyorum hem üzülüyorum emmiyor gezdiriyorum susmuyor zor uyuttum bende
Allah sana güç kuvvet versin canım arada dinlenebilsen keşke annen falan gelsede çok zor en zor zamanları şimdi hem yürüyolar hem anlatamıyolar ilgi beklyolarYok canım daha doğurmadım. Aşağı yukarı 1 ay var doğuma. Doğum hazırlıklarına başladım. Küçük bir canavarla başetmeye çalışıyorum oğlum iyice yaramazlaştıderdinide anlatamıyor garibim sinirlenip duruyor :) sen neler yapıyorsun cimcime nasıl
Bizim cimcimede yaramazlık peşinde orta sehpanın üstüne çıkıyor koltuğa çıkıyor sıpa onları öğrendi şimdi ağırlaşmışsındır sende artık zorlanırsın çocukla nasıl heyecan var mıYok canım daha doğurmadım. Aşağı yukarı 1 ay var doğuma. Doğum hazırlıklarına başladım. Küçük bir canavarla başetmeye çalışıyorum oğlum iyice yaramazlaştıderdinide anlatamıyor garibim sinirlenip duruyor :) sen neler yapıyorsun cimcime nasıl
Tarif etmeye çalışıyor istediğini bazen o anlatamıyor bazen ben anlamıyorum sinir krizlerine giriyoruzAllah sana güç kuvvet versin canım arada dinlenebilsen keşke annen falan gelsede çok zor en zor zamanları şimdi hem yürüyolar hem anlatamıyolar ilgi beklyolar
Heyecan olmaz mı yaaaa gerçi heyecandan çok korkum var şu an nasıl doğum yapıcam diye korkuyorumBizim cimcimede yaramazlık peşinde orta sehpanın üstüne çıkıyor koltuğa çıkıyor sıpa onları öğrendi şimdi ağırlaşmışsındır sende artık zorlanırsın çocukla nasıl heyecan var mı
İlkinde nasıl olduğunu bilmediğin için çok korkuyla heyecanı anlamamışsındır ama bunda biliyorsun korkuda heyecanda normal yani bizimki de ilk defa bişeyi çok eline alınca bize bakarak aaaa diyorTarif etmeye çalışıyor istediğini bazen o anlatamıyor bazen ben anlamıyorum sinir krizlerine giriyoruzannemdende fayda yok yalnız yalnız takılıyoruz oğlumla yoruluyorum ama alıştım bu tempoya :)
Heyecan olmaz mı yaaaa gerçi heyecandan çok korkum var şu an nasıl doğum yapıcam diye korkuyorumher yere tırmanıyor bizimkide herşeyi dağıtıyor. Sürekli benden kaçıyor onu kovalayım diye
Yürümeye başladı dimi canım. Sende merak ediyordun ne zaman yürüyecek diye. Allah konuştukları günleride görmeyi nasip etsin :)İlkinde nasıl olduğunu bilmediğin için çok korkuyla heyecanı anlamamışsındır ama bunda biliyorsun korkuda heyecanda normal yani bizimki de ilk defa bişeyi çok eline alınca bize bakarak aaaa diyortabi almaması gereken şeyler bunlar katladıgım çamaşırları bozar boynuna dolar evde gezer