2014 Aralık Anneleri

Slm kızlar nasılsınız.kızım buara cok korkmaya basladı dısardan gelen sese ani yuksek sese bazen hapşırık sesıne bıle.hemen bana sarılıp opmeye baslıyo korkunca.bırde çişini kakasını yapınca soyluyo.egıtım nezaman vermeyı dusunuyosunuz.yazı beklıyodum bende ama sınyallerıde verıyo bılemedımkı

Maşallah size ya benim kızım soylemiyor yazın dene bir istersen tuvalet eğitimini bişeyden korktuysa o yüzden olabilir korkuları varsa tanıdığın Biri okuttur bir sende oku eşinde okusun nazar falan değmiştir belki

Okuyorum canm sureklı okumadan yatırmam asla.netten baktım bu aylarda korkular dahada belırgınlesır dıyo.çiş zaten dıyodu.kaka yaptıgında eg eg dıyo bızım cadı.bezını falanda alınca kendı atar hep gıdıp banyoya.ıkı gundur kaka yapınca poposunu gosterıp egg dıyıp duruyo alana kadar :)

Bırde kızlar bu yaz ılk defa kızımla tatıle gıdıcez.nasıl gecer naparız bılmıyorum.sizce mutlaka almam gerekenler dıkkat etmem gerekenler neler.bebişiyle denıze havuza gıdenınız varmı.

Benim kızımda altını değiştirdiğimde kirli bezine eğ eğ diyor arada ısırıyor bizi bazen severken kızıyorum benim kızımda karanlıktan korkar oldu

Bırde kızlar bu yaz ılk defa kızımla tatıle gıdıcez.nasıl gecer naparız bılmıyorum.sizce mutlaka almam gerekenler dıkkat etmem gerekenler neler.bebişiyle denıze havuza gıdenınız varmı.
Ben gittim o zaman 8 aylıktı deniz kremi mayo bide bebek şemsiyeli simit yeterde artar bile :) kıyafet çok almıştım yanıma ama benim bakanım vardı annemgille gittik denizde uykusu gelse annem götürüp uyutuyodu ben denizde keyif yapıyodum bu senede ailecek gidecez tek gitmeye cesaretim yok daha

Kızlar iki gecedir felaket durumdayız azı dişi teki çıktı bitanesi yolda galiba köpek dişlerde geliyo sürekli uykudan uyanıp ağlıyo acıyo diyo bide öyle ağlıyo bende carpol vermedim daha doğrusu ateşi yoktuvermek istemedim bide uyku arasknda içiremem uyanıncada gözü kapalı içmez diye sabahta eşim bana kızdı çocuğa eziyet ediyosun diye moralim bozuldu sizler ateşi olmadan veriyomusunuz M minigim34 T ththt

Canım bizde aynı durumdayız gece yavrum o kadar çok ağlıyorki gunduzde çok ağladı gezdirsim susmadı eli ağzında hep dili hep yanlarda ben calpol değilde dun gece minoset şurup verdim o kadar ağlamadı şükür ya hepsi çıksada rahatlasalar ya

Canım bizde aynı durumdayız gece yavrum o kadar çok ağlıyorki gunduzde çok ağladı gezdirsim susmadı eli ağzında hep dili hep yanlarda ben calpol değilde dun gece minoset şurup verdim o kadar ağlamadı şükür ya hepsi çıksada rahatlasalar ya

Canım doktordan yeni geldim vitaminlerimiz yerinde değilmiş kan değerlerinize baktırın sizlerde bizde kansızlık ve b12 eksikliği çok fazla çıktı gelişim uzmanına da yönlendirdi çocuk hematoloji doktoruna yönlendirdi oda tahliller istedi yeniden kan verdik çok hasta oğlum

Daha önce bakmışlardı kızımın kan değerlerine gayet iyi çıkmıştı gelişim uzmanına neden yonlendirdi canın ay hadi inşallah düzelir oğlun canım

Daha önce bakmışlardı kızımın kan değerlerine gayet iyi çıkmıştı gelişim uzmanına neden yonlendirdi canın ay hadi inşallah düzelir oğlun canım
Yemiyo içmiyo diyosun kilosu normal ama yinede orası bi değerlendirsin dedi bende temmuzda sünnet zamanı baktırmıştım o zaman gayet iyi demişlerdi aonradan çıktı canım çok üzüldüm

Yemiyo içmiyo diyosun kilosu normal ama yinede orası bi değerlendirsin dedi bende temmuzda sünnet zamanı baktırmıştım o zaman gayet iyi demişlerdi aonradan çıktı canım çok üzüldüm
İnşallah düzelir canım ya bizimkinin yemesi normal sevdiği bişey olursa yer sadece peşinde gezmek gerekiyor hiç oturmuyor yemek yedirirken o zor işte

İnşallah düzelir canım ya bizimkinin yemesi normal sevdiği bişey olursa yer sadece peşinde gezmek gerekiyor hiç oturmuyor yemek yedirirken o zor işte
Biz bugün tartıldık 10 kg 200 gr boyuda 82 artık geriliyo sanki oğlum 11 gibiydi kilosu canım sıkıldı

Biz bugün tartıldık 10 kg 200 gr boyuda 82 artık geriliyo sanki oğlum 11 gibiydi kilosu canım sıkıldı
Boyu iyi maşallah canım ya belki boya vermeye başlamıştır artık. Hastanede falan mı tartıldınız. Doktora falan söyledin mi zayıflamış diye. Eğer gerilediğini düşünüyorsan sağlık ocağına da götürebilirsin

Doktor normal dedide zayıflaması canımı sıktı canım ama ilaçlar iştahını açar ve her istediğinde de emzirme biraz acıksın resmen bağımlı olmuş dedi saatlerini düzenlemeye çalışıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…