Kızlar nerdesiniz nasılsınız neler yapıyorsunuz bebişler nasıl
:) alıştık artık bu duruma başka çare yokHergun bir diger gunun aynisi:)
Ben çıldırma aşamasındayım kızlar oğlum çok mızmız ya sürekli ağlıyo bende hergün kendime gezme buluyorm ama tabiki arabada yine ağlıyo ben dahada geriliyorum annem falanda diyo insan bunla biyere gidince yoruluyo arabada oyalanmıyo diye benim oğlum neden her normal bebek gibi arabayı sevmiyo niye herşeyim zor benimHergun bir diger gunun aynisi:)
Bizde daha 3 sene olacak nisanda sanki 10 senelik evli gbi hissediyorm kendimi Allah uzun sağlıklı ömürler mutlu evlilikler versin hepimize8 mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar. kadınların şiddet gərmediyi, öldürülmediyi bir dünya dileyiyle!
bu arada bugün evlilik yildönümümüz.5yılı geride biraktık.acısıyla,tatlısıyla!
Ah canım benim zaten bebekten zorlanıyorsun eşinde supriz yapsaydı iyi gelirdi sana bende hastayım ya burnum akıyor boğazın acıyor Allahtan kızımda bişey yokKızlarrrr ne diyecektim unuttum size ben hani eşime çok güzel süpriz yapıp doğum günü kutlamıştım burayada resim falan atmıştım dünde benim doğum günümdü hödük kocam bana hiç bişey yapmadı ve unutmuş bende kırıldım bu kadar mı vurdumduymaz olunur sonrada nası unuttum diye vicdan yaptı
Şimdi eve orkide göndermiş çikolatayla bir oluyoya çikolatada bir ömür beraber diye yazılı e be adam şunu dün yapsaydında anlamı olsaydı demi:)Ah canım benim zaten bebekten zorlanıyorsun eşinde supriz yapsaydı iyi gelirdi sana bende hastayım ya burnum akıyor boğazın acıyor Allahtan kızımda bişey yok
Sanada geçmiş olsun canım eşim hastada bizde bulaşmasından korkuyorzAh canım benim zaten bebekten zorlanıyorsun eşinde supriz yapsaydı iyi gelirdi sana bende hastayım ya burnum akıyor boğazın acıyor Allahtan kızımda bişey yok
Sanada geçmiş olsun canım eşim hastada bizde bulaşmasından korkuyorz
Ben çıldırma aşamasındayım kızlar oğlum çok mızmız ya sürekli ağlıyo bende hergün kendime gezme buluyorm ama tabiki arabada yine ağlıyo ben dahada geriliyorum annem falanda diyo insan bunla biyere gidince yoruluyo arabada oyalanmıyo diye benim oğlum neden her normal bebek gibi arabayı sevmiyo niye herşeyim zor benim
Koltuk aldık yeni ondada durmuyo araba tutuyo demissinya midesi mi bulanıyo acaba benimkide öylede ben mi anlamıyormBenim kizimda arabada en fazla on dk sonra sıkılıp mizmizlanmaya baslar bide arabada tutuyo simdilerde
Koltuk aldık yeni ondada durmuyo araba tutuyo demissinya midesi mi bulanıyo acaba benimkide öylede ben mi anlamıyormbenimki binmesiyle kendini ittiriyo kucağımdan inmeye çalışıyo tuhaf tuhaf hareketler çıldırtıyo insanı
Ah aynı benim oğlanı anlatmışsın demekki bizimki gibide varmış:) işkence valla biyere gidemiyorumEvet kusuyo canim ...bulansa kusar ama
Bebinkide koktugunda oturmaz kucagindada az bişi oyalarsam camlara tirmaniyo ayakta on koltuga tutunup duruyo sabit durmuyor bi yere gitmek iskence...
Bebek arabasindada durmaz bizimki sikilir hemen ağlıyo ille alican ya yurucek ya kucak boyle gecti simdiye kadar bi yere gideriz esimle alisverismerkezine falan kizimi oyalamaktan ikimizde kanter icinde kalip pisman olup eve doneriz. .
Simdilerda biraz duruyo oyalancak bisiler veriyom eline sikilip onuda atiyo bazen agiz tadiyla kullanamadim hic bebek arabasini hevesle cikip husranla dönüyoruz
Ah aynı benim oğlanı anlatmışsın demekki bizimki gibide varmış:) işkence valla biyere gidemiyorum
Benim akrabalar şükür yakınımda oturuyolar arabayla 5 10 dk yine ben gidiyorum ağlasada zırlasada:) ama uzak olsa anneme bile gidemezdim bide herkes aynı tepkiyi veriyo normalde bebekler arabayı sever ama... AmA da bizimki sevmiyo işte:)Duzelsinler artik ya bizde cocugumuzla gezelim tozalim bide demezler mi bizde çocuk buyuttuk hep evde durulurmu sinir oluyorum cocuk var cocuk var
Kızlar nasılsınız canım sıkkın benim dertleşmeye geldim yoksunuzbugün yine ankarada patlama oldu hergün geçtiğim bindiğim durakta ve kaç kişi bugün evde bekleyen ailesine çocuğuna ulaşamadı bi hiç uğruna