Kızlar uyku düzeniniz nasıl bizimki bu ara 12 den önce uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şuan cin gibi gözleri ortalıkta dolanıyo sabahta 7 de kalkar
Kız valla çok üzülüyorum sana ya Allah sabır versin neden böyle seninki sürekli ya duzeleceğine daha kötü oluyor bir sıkıntısı falan mı var acaba gece eşime diyorum maşallahı var bizimkinin bu aralar dedim sık uyanmıyor bir kere uyanıyor eşimde aman aman nazar değdirme diyorKızlar uyku düzeniniz nasıl bizimki bu ara 12 den önce uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şuan cin gibi gözleri ortalıkta dolanıyo sabahta 7 de kalkar
Bebekten bebeğe değişiyomuş canım benim şansımada böyle çıktı diyorum bende artık durumu kabullenecemKız valla çok üzülüyorum sana ya Allah sabır versin neden böyle seninki sürekli ya duzeleceğine daha kötü oluyor bir sıkıntısı falan mı var acaba gece eşime diyorum maşallahı var bizimkinin bu aralar dedim sık uyanmıyor bir kere uyanıyor eşimde aman aman nazar değdirme diyor
Ah yavrum benim ya kıyamam benim kızımda wc ye geliyor kapısına vuruyor aç diyeBebekten bebeğe değişiyomuş canım benim şansımada böyle çıktı diyorum bende artık durumu kabullenecembazı bebekler uykuyu hiç sevmezmiş sen sakın herkese anlatma Allah korusun bi nazar değer kötü olur benimki bide bişey yemiyoya memeye çok düşkün oldu ondan süreklide uyanıyo, dün akşamda kabızdı kaç gündür heralde ağrı yaptı çünkü sabah uyandı biraz sonra yapmıştı kakasını sevgileri yetiyo bizede brazda zor bebek olmasalar süper olcak :) mesela wc bile giremiyorm kapıda ağlıyo
Ya benımkıde oglen hosguzel uyuyo aksamda en gec 8 de uyuyo ama cogu zaman 12 11 de uyanıyo 2 ye kadar zor uyuyo.ama babasını sadece sabah yarım saat zor goruyo.babada gec gelıyo tam o saatte baba dıyetek uyanıyo kuzum.ozluyo ondanmı dıyorum bılmıyorumkı.Kızlar uyku düzeniniz nasıl bizimki bu ara 12 den önce uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şuan cin gibi gözleri ortalıkta dolanıyo sabahta 7 de kalkar
kizim sütten kesilince kızımın uykusu düzelmişdi.aksam8.30da uyuyup sabah aynı saatde uyanırdı.dün kv.de sabina nekadar uyuyor.büykler bile bukadar uyuyamaz dedi.bugece kızım aabaha kadar uyumadı.kadında nasıl göz varsa!Kızlar uyku düzeniniz nasıl bizimki bu ara 12 den önce uyumuyo sinirlerim yıprandı artık şuan cin gibi gözleri ortalıkta dolanıyo sabahta 7 de kalkar
Aynı benim oğlum :) bu bacaksızlarla işimiz zorAh yavrum benim ya kıyamam benim kızımda wc ye geliyor kapısına vuruyor aç diye
Özlüyodur ya kıyamam benimki babanım geleceği saat gidip kapıya bekliyo gerçekten nasıl anlıyolarsa şaşırıyorum bide 8 de uyusa 11 e kadar deliksiz uyurmu mesela benimki uyusa saat başı kalkar eşimle bi çay bile içemiyorumYa benımkıde oglen hosguzel uyuyo aksamda en gec 8 de uyuyo ama cogu zaman 12 11 de uyanıyo 2 ye kadar zor uyuyo.ama babasını sadece sabah yarım saat zor goruyo.babada gec gelıyo tam o saatte baba dıyetek uyanıyo kuzum.ozluyo ondanmı dıyorum bılmıyorumkı.
Allah nazarlardan saklasın minik kuşlarımzı ya sen 3. Düşünüyomusun artık ben ilkten sonra pes ettimde:)kizim sütten kesilince kızımın uykusu düzelmişdi.aksam8.30da uyuyup sabah aynı saatde uyanırdı.dün kv.de sabina nekadar uyuyor.büykler bile bukadar uyuyamaz dedi.bugece kızım aabaha kadar uyumadı.kadında nasıl göz varsa!
Yalniz degilsin iki saatte bi kalkip ayagimda sallayip tekrar uyutup besigine koyuyorum besikte kabul etmiyor sallanmayi emmekte istemiyoForumun en zavallısı benim ya üzülüyorum kendi halime 10 u 5 geçe falan uyudu buçukta uyandı ve 20 dk oldu ayağımda sallıyorum
Bırkere bazen hıc mızırdanır emer uyur kalkmaz yanı .işte baba olayı bıxı bozuyo:)))Özlüyodur ya kıyamam benimki babanım geleceği saat gidip kapıya bekliyo gerçekten nasıl anlıyolarsa şaşırıyorum bide 8 de uyusa 11 e kadar deliksiz uyurmu mesela benimki uyusa saat başı kalkar eşimle bi çay bile içemiyorum
Öf ya çok zor valla bıkıyorum bazen ağlıyorum artık çok yoruldumYalniz degilsin iki saatte bi kalkip ayagimda sallayip tekrar uyutup besigine koyuyorum besikte kabul etmiyor sallanmayi emmekte istemiyo
Benimki uyutuyum mutlaka 45 50 dk içinde uyanacak tekrar emecek uyursa uyur yoksa ağlar sallanma isterBırkere bazen hıc mızırdanır emer uyur kalkmaz yanı .işte baba olayı bıxı bozuyo:)))
Öf ya çok zor valla bıkıyorum bazen ağlıyorum artık çok yoruldum
büyük kızımda bende senin gibi düşünoyrdum.kızımda öyle yaramaz bebek diildi sadece geceleri cok sik aglayarak uyanirdi.küçük kızım çok yaramaz evde girmedik yer bırakmıyor.şimdide dolabın kapagını açıp içinde saklanıyır.peşinde koşmakdan çok yoruluyorum.ama anneliğe şimdi alışdım ve çok sevdim:) üçüncünü çok istiyorum.4 çocuğum olmasını çok istiyorum:)Allah nazarlardan saklasın minik kuşlarımzı ya sen 3. Düşünüyomusun artık ben ilkten sonra pes ettimde:)
hepinize geçmiş olsun.Ailecek grip olduk bide hem mizmiz bide hasta olunca
büyük kızımda bende senin gibi düşünoyrdum.kızımda öyle yaramaz bebek diildi sadece geceleri cok sik aglayarak uyanirdi.küçük kızım çok yaramaz evde girmedik yer bırakmıyor.şimdide dolabın kapagını açıp içinde saklanıyır.peşinde koşmakdan çok yoruluyorum.ama anneliğe şimdi alışdım ve çok sevdim:) üçüncünü çok istiyorum.4 çocuğum olmasını çok istiyorum:)
Sagol canim bi yaz gelseydi hastaliklardan kurtulaydikhepinize geçmiş olsun.
sagol canım.ikiz bebek severim de ama bakamam:)Maasallah arkadasim allah gonlune gore versin insallah ucuncu ikiz olup toptan kapat sen :)