2014 Aralık Anneleri

Ben geldim kızlar o kadarda hava attım size ama beğenmedim şu soğuk havada çıkmayaymışım daha iyiymiş:)

Yav he he biz çok duyduk bu lafları :KK70: arada insanın ihtiyacı oluyor bötle gezintilere iyi yapmışsın canım takılıyorum ben sana :)
Kız beni çıldırtıyo ben ufaktan bunalıma giriyorum eşimde farkediyo çok mız mız bak 4 gecedir sabahlıyoruz her 15 dk bi emmek istyo geri uyutamıyorm ağlıyo bağrıyo şimdide öyle bi kaka yapmışki acaba diyorum kabızdı onun için mi ağladıda ben anlamadım anne sütüyle 10 gün ek gıdaya başlayınca kaç gün kızlar

Kız beni çıldırtıyo ben ufaktan bunalıma giriyorum eşimde farkediyo çok mız mız bak 4 gecedir sabahlıyoruz her 15 dk bi emmek istyo geri uyutamıyorm ağlıyo bağrıyo şimdide öyle bi kaka yapmışki acaba diyorum kabızdı onun için mi ağladıda ben anlamadım anne sütüyle 10 gün ek gıdaya başlayınca kaç gün kızlar
Merhaba hanimlar:KK3:Buraya aysenur sayesinde bakiyorum arada. Yazina denk geldim. Kabizlik icin ispanak cok ise yariyo.
Simdi zamaniyken aklinda olsun arkadasim.birden atladim ama bebeklerle hersey zor. Belki bi yardimim olur dedim:KK73::KK6:

Merhaba hanimlar:KK3:Buraya aysenur sayesinde bakiyorum arada. Yazina denk geldim. Kabizlik icin ispanak cok ise yariyo.
Simdi zamaniyken aklinda olsun arkadasim.birden atladim ama bebeklerle hersey zor. Belki bi yardimim olur dedim:KK73::KK6:
Hoşgeldin o zaman:) bugün ıspanak yapıyım o zaman gerçi içinde hiçbişey kalmadı çıkardı oğlum :)

kızz whatsaptan yetmiyo burdanda konuşalım:KK19:sevgili evlimutluu evlimutluu gardaşım benim, arada değil hep yazsana sen.tecrübelerini paylaş bizimle:KK54: kız varya biz bi pazara gidemiyoruz hee, ıspanak istedi canım şimdi sen söleyince.ah ahhh eski evimin dibinde pazar olurdu:KK51:bu evi hiç sevmiyoruum:KK34:

N Nehir-derin2 bence ilk günlerde daha kötü şeyler paylaştık canım gazını mazını herşeyini yazdık :KK70: benim oğluşum kolikti ya eşimin izinli olduğu günlerde sabaha kadar birlikte bakıyorduk o zamanlar o kadar çok bunalıyorduk ki eve getirdiği ilk kız arkadaşına bu bizi sabaha kadar uyutmazdı gazdan diyelim demiştik :KK70:

Hadi bir iğrençlik daha yapayım benim oğlumda ishal sabahtan beri tepesine kadar çıkmış 3 bez değiştirdim tipim kaydı valla altını alana kadar :KK70: bizim 5.dişimiz daha yeni geliyorda ateş ishal salya ne ararsak bizde :)

N Nehir-derin2 bence ilk günlerde daha kötü şeyler paylaştık canım gazını mazını herşeyini yazdık :KK70: benim oğluşum kolikti ya eşimin izinli olduğu günlerde sabaha kadar birlikte bakıyorduk o zamanlar o kadar çok bunalıyorduk ki eve getirdiği ilk kız arkadaşına bu bizi sabaha kadar uyutmazdı gazdan diyelim demiştik :KK70:
ayy ama çok acımaszsınız annesii.demeyün öylee:KK70:
Hadi bir iğrençlik daha yapayım benim oğlumda ishal sabahtan beri tepesine kadar çıkmış 3 bez değiştirdim tipim kaydı valla altını alana kadar :KK70: bizim 5.dişimiz daha yeni geliyorda ateş ishal salya ne ararsak bizde :)
ay normali bile fena kokuyoken sen bi gaz maskesi takaydın şekerim:KK70:dişler bu ara atak yaptı heralde herkeste:cool:

ayy ama çok acımaszsınız annesii.demeyün öylee:KK70:

ay normali bile fena kokuyoken sen bi gaz maskesi takaydın şekerim:KK70:dişler bu ara atak yaptı heralde herkeste:cool:
Ya benim tosbikim zaten çok geç kaldı diş konusunda inşallah yanılmıyorumdur diştir :) hamileliğimin ilk günlerinde çok tiksinmiştim ben oğlumun altını her açışımda kendimde lavaboya koşuyordum allahtan o haleti ruhiyem geçti :KK70:
Napalım kızım söyleyeceğiz kız arkadaşına o da bilsin neler çektik biz utandıracağız böceğimi :KK70:

kızz. hatsaptan yetmiyo burdanda konuşalım:KK19:sevgili evlimutluu evlimutluu gardaşım benim, arada değil hep yazsana sen.tecrübelerini paylaş bizimle:KK54: kız varya biz bi pazara gidemiyoruz hee, ıspanak istedi canım şimdi sen söleyince.ah ahhh eski evimin dibinde pazar olurdu:KK51:bu evi hiç sevmiyoruum:KK34:
Bugun whatsaptan gorusmedik ben de burdan yazayim bari :) Tam tersine benim de bu evimin dibinde pazar var. Ama iyice soguyunca nasil gderim bilmem yselimle

Bugun whatsaptan gorusmedik ben de burdan yazayim bari :) Tam tersine benim de bu evimin dibinde pazar var. Ama iyice soguyunca nasil gderim bilmem yselimle
Ben önceden bebek arabasıyla pazara gidenlere sinir oluyordum hele bir de bebek arabasını ortaya koyup konuşanlarla falan :KK70: çok büyük konuşmuşum heralde seneye 2 bebekle ne yapcam bilmem eheheh :)

X