evet duydum onu ama 7.30da uyuyan bi bebeğin emmeye kalkmaması mümkün değil bence.eğitimciye hak verdim bu konuda :) bu arada yatma kalkma saatleri çok iyi olmuş.sende bebeğine ayak uydurabiliyosan sana da maşallah.aalımda en önemli şey, bu eğitimcilerin mesleklerinin ne oldugu, bebeklerle ilgili eğitim almış birileri heralde, yada kendi yöntemlerini ıspatlamış anneler grubu :)) şaka bi yana, sende duymuşundur biçok pedagogun önerisidir, hatta kolikliğe çözümüdür anne kucagında yatmak, sıcaklıgını duymak.ilk aylarda her ağlaması korkudan oluştugu için tek tesellisi anne ğöğsü,sıcklığı ve onun hareketleridir.bunu bi baba malesef karşılayamıcagı için sizde baba yeterli kalamamış anladgm kadr.benim takip ettiğim pedagogdan öğrendigim sonrasında kendi tecrübelerimle, ben oğlumun uyku sorunu olmamasını buna bağlıyorum, bu arada uykuyu çok seven ve derin uyuyorum, ilk zamanlar göğsümde uyutuyodum o yüzden.şu zamana kadar olan herseyleride tamamen alışkanlık bence.koliklikse ona da artık alışmıştır, 7 de uyuyosa ona da alışmıştır gibi.onuda çocuhumdan tecrübe ettim, mızmızlığını düzeltmessem, gülecegi yerde bile ıııııaaaıııı diye saçmalayabiliyo.neyse çok uzattım.ama problem yaşayan annelere sesleniyorum
birden 7 de uyumasını beklemeden uzun bir döneme yayarsanız bu süreci, ve sakin, dingin, huzurlu yaklaşırsanız, he illa da dk dk şu saatte uyucak diye sallaya sallaya bi hale getirmesseniz , ben eminim ki herşey 10 numara olur.asla ukala olan biri değilimdir kimse yanlış anlamasın, ama bu konuda çok eminim kendimden, istedigim bişeylere yardımcı olmaktı.düz mantıgı görmeniz sadece.eğitimcilerin yaptıgı çocugu bir düzene sokmak sadece bu arkadaşlar.siz sevginizle sıcaklığınızla sevginizle bu dönemi ona zarar vermeden bile atlatabilirseniz.bu konuyla ilgilide son yorumum, daha da gelmem davosa