2014 Aralık Anneleri

Bende şimdi uyuttum daha. Yorgunluktan gözünü açmaya hali yok hala daha ayağımda sallıyorum orama burama tekme atmaya ayağa kalkmaya çalışıyor yemi fazla geliyor heralde bunların :)
Kızlar ben gündüzleri oğlumu uyutunca sık sık kontrol ediyorum uyanmış mı diye. Bazen uyanıyor kendi kendine oturuyor yada beşiğin içinde ki oyuncaklarla oynuyor. Bazende ağlayarak uyanıyor. Hala daha ağlayarak uyanmaları normal mi. Bu arada kendi kendine oynuyor olursa hiç görünmüyorum bilerek o mızmızlanana kadar :)

kız ben senin bu oğlanı valla merak ediyorum fenaa halde :)) inşallah artık büyüdüler sayılır bence daha rahatlıcaksın emin ol.bugun tvde ne izlwdim biliyonmusun, bi dr cıyak cıyak ağlayan bi bebeği, tutuş şekliyle anında susturdu.çok şaşırdım.ama bebişin rahatladıı ve kendini güvende hissettiği belliydi sıfatından.bu arada benim oğlumda geceleri çok fena ya.beni de katın araya thth ilee.son zamanlarda daha beter olduk

benimkide bazen uyanıp hiç ses etmiyip sonra bana sesleniyo, bazen sesleniyo hemen geliyorum beni görünce ağlıyo nazlı nazlıı.ha bide çok derin uyumşsa, çok fena ağlayarak uyanıyo, hele bide yoksam yanında eyvah.ama nerde oldugunu bitden anlayamıyo o derin uykusunda, zaten belli etrafa bakıp bakıp duruyo ya.kıyamam kız oyüzden bence normal heralde ya.kız sizde numaradan ağlamalar var mı

Bizdede var o numaralar ağlıyo ağlıyo arada gözünü açıp bana bakıyo bakıyosam devam ediyo :) kız benimki çok fena napacaksam canımdan bezdim vallaha hayatım sıfır ya bu kadarda olurmu diyorm buda benim şansım valla

Bende arada bakıyorm ama bazen mızır mızır yapıyo hiç bulaşmıyorm bi bakıyorm tekrar dalıyo

Numaradan ağlamak mı kız oscar yetkilileri bizim oğlanı görse yılın en iyi erkek oyuncu ödülünü verirler bir de bişey yapınca hemen kıkır kıkır gülmeye başlıyor yada istediğini verince :)

Ben hep 1 yaşına gelene kadar ağlayarak uyanmaları biter diye bekliyordum
Ne bitmesi al bi yaşına girecek ama uyuttuktan 45 dk sonra bi ağlama yataktan kalktık tekrar salladım uyudu çıldıracam artık M minigim34 yat kalk şükret valla prensesine 41 kere maşallah seni hiç üzmüyo bizimkiler ağzımıza ediyo carpol verdim ki rahat uyusun diye gene uyumuyo ne değişik bi bebeymiş çatladım sinirimden ağlıyorm artık ya dayanamadıkça Allah dahada sabrımı deniyo

günaydın herkese kızımın doğum günü için tabela hazaırladım. sizlere de fikir olsun diye yüklemek istiyorum. tabi yüleye bilirsem

tesekkurler arkadaslar. internetde gordum.esimle beraber yapmaya calisdik.birde cercevemiz var.kendim yapdim.bizim dogum gunune az kaldi.8aralikda kizim bir yasinda olacak.zaman nekadar da su gibi akib geciyor. gecen sene bu gunler sqnci cekiyordum.ama kizim gelmek bilmiyordu:)

Sizin az kalmış bizim daha 20 günden fazla var. Evde büyük kartonum vardı yapabilirsem bende yapayım :)

o zamaaaan, 10 points gooesss to
canım çok güzel olmuş.ben böyle elde yapılan el işi çizim karalama vs şeylerine çok değer veririm, daha orjinal hatta.kız siz azerimisiniz, yazı dilini ona benzettim ama senin yazın öyle değil.tam da bilmiyorum oyüzdem sorim desim merak ettim :)) bugün noldu,doğumgünü hazırlıkları için beynimde milyon fikir dolaşırken, ay eşimin bi arkadaşı demesinmi, 1yaş doğumgünümü olurmuş, yok arkadaşı bile yokmuş ne anlarmış.ahahaa.bende zaten maksat ilerde hatıramız olsun hemde biraraya gelelim diye dedim.komik geldi yani.dedimki ayşe sen kendini boiuna paralıyon heee

ay ama puanım gidememiş.demiştimkiiine; 1 points gooeesss tooooo Karabiberr

Kız sabinnaz azeri söylemişti daha önceden ben hatırlıyorum :) yazı dili çok güzel gerçekten 7 dene dişim var ı görünce istemsiz güldüm :) miss gibi el emeği valla çok güzel.
Bu arada o arkadaşta çok biliyor heee.. Boşuna değil bacım bence yaa ben keyifle hazırlanıyorum bebekle ne kadar zor olsa da :) kendi çapımızda küçük bir eğlence olacak işte :)

aa sölemişmiydi, görmedim ben daha önce.nasılda anlamışımhehe.aynen canım bende çok tınlamadım kendisini şahsenvakla ne yalan söliyim ben raz stres yapıyorum ama, o benim tipik özelliğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…