2014 Aralık Anneleri

Kızlar ben size söylemeyi unuttum benim kızım bayadır biz parmağımızı alt dudağına koysak hemen babababa diyor sonra biz çekiyoruz kendi parmağıyla yapıyor ağzına elimizde dokundurup dokundurup çekiyoruz aaaaaaaaaa diyor eşim öğretti onlarıda

Kızlar mesela eğitici oyun olarak oynattığınız oyunlar var mı? Renkli kulelerle oynatmaya çalışıyorum ben birkaç gündür kuleleri dağıtmada çok başarılı dağınık seviyor heralde :)) bir de bul tak kova aldınız mı sizce faydalı mı

Canım ben halka hacıyatmazlar varya onlardan aldım çıkartıyo takmaya çalışıyo benimki bide oyuncaklarına isim koyuyorm mesela essek var bitane onun adı kadife:) kadife nerde diyorum oyuncaklarının içinden buluyo onu öp diyorum sarılıp öpüyo falan kitap almak istiyorm ben öğrenmek istiyo bazı şeyleri

Kız bende oynuyoruz şu şekilli kutucuklar var ya şekilleri deliklerden atıyorsun yok bizimki yapmıyor ben topluyorum kutusuna ben toplarken geliyor döküyor

Biz oynuyoruz kulelerle ama iç içe doldurabiliyoruz üst üste dizincede yukardan aşşağıya tek tek alıyo ama dizemiyo :)

Halkayla oynayamadık biz bizdeki küçük biraz çocuk zorlandı ama bi arkadaşta var kocaman çok rahat takıp çıkardı orda
Kız bende oynuyoruz şu şekilli kutucuklar var ya şekilleri deliklerden atıyorsun yok bizimki yapmıyor ben topluyorum kutusuna ben toplarken geliyor döküyor
Bende o şekillilerden almak istiyorum.

Kızlar botumu yeniledik eşimle nasıl olmuş taşlılar modaya evde sıkılıyorum hayatıma renk gelsin dedim:)

Eklentiler

• image.jpeg
    77,9 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar bu akşam aldık bul tak kutudan sevdi gibi sanki. Kuleleri iç içe geçiriyor ama kule yapamıyor daha :) N Nehir-derin2 kız hem entellektüelsin hem becerikli hem sosyete güle güle giy canım iyi günlerde çok şık olmuş

Canım daha yapamıyor ama bakıyor ben yaparken kendi şekilleri hep ağzına sokuyor belki yaşından sonra anladıgı zaman yapar şuan anlamıyor daha

Ben bide kızıma laptop aldım harflere basınca kelimeler soyluyor onuda açıp açıp kapatıyor

Çocuktan önce böyle değildim kız evde dura dura kafayı yedim:)
Estağfurullah canım. Çocuk olunca anne babalar maddiyatı kendileri için kısmaya başlıyorlar hayat şartları işte :) bende yaz başında bi başladım bu kış kendime mont alacağım demeye ama hamile olunca yine almadım eski montla devam annem dalga geçiyor sen bu gidişle her kış hamile olursun alamazsın mont diyor

Aynen valla aman tek onların olsunda modundayız:) kredi ödüyoruz ya ne Zormuş geçim yapmak hiç sevmedim anamın evinde hiç görmedim öyle kredi falan şimdide tek maasla zor geliyo ben hemen bunalımlara giriyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…