Canım ben halka hacıyatmazlar varya onlardan aldım çıkartıyo takmaya çalışıyo benimki bide oyuncaklarına isim koyuyorm mesela essek var bitane onun adı kadife:) kadife nerde diyorum oyuncaklarının içinden buluyo onu öp diyorum sarılıp öpüyo falan kitap almak istiyorm ben öğrenmek istiyo bazı şeyleriKızlar mesela eğitici oyun olarak oynattığınız oyunlar var mı? Renkli kulelerle oynatmaya çalışıyorum ben birkaç gündür kuleleri dağıtmada çok başarılıdağınık seviyor heralde :)) bir de bul tak kova aldınız mı sizce faydalı mı
Kız bende oynuyoruz şu şekilli kutucuklar var ya şekilleri deliklerden atıyorsun yok bizimki yapmıyor ben topluyorum kutusuna ben toplarken geliyor döküyorKızlar mesela eğitici oyun olarak oynattığınız oyunlar var mı? Renkli kulelerle oynatmaya çalışıyorum ben birkaç gündür kuleleri dağıtmada çok başarılıdağınık seviyor heralde :)) bir de bul tak kova aldınız mı sizce faydalı mı
Biz oynuyoruz kulelerle ama iç içe doldurabiliyoruz üst üste dizincede yukardan aşşağıya tek tek alıyo ama dizemiyo :)Kızlar mesela eğitici oyun olarak oynattığınız oyunlar var mı? Renkli kulelerle oynatmaya çalışıyorum ben birkaç gündür kuleleri dağıtmada çok başarılıdağınık seviyor heralde :)) bir de bul tak kova aldınız mı sizce faydalı mı
Halkayla oynayamadık biz bizdeki küçük biraz çocuk zorlandı ama bi arkadaşta var kocaman çok rahat takıp çıkardı ordaCanım ben halka hacıyatmazlar varya onlardan aldım çıkartıyo takmaya çalışıyo benimki bide oyuncaklarına isim koyuyorm mesela essek var bitane onun adı kadife:) kadife nerde diyorum oyuncaklarının içinden buluyo onu öp diyorum sarılıp öpüyo falan kitap almak istiyorm ben öğrenmek istiyo bazı şeyleri
Bende o şekillilerden almak istiyorum.Kız bende oynuyoruz şu şekilli kutucuklar var ya şekilleri deliklerden atıyorsun yok bizimki yapmıyor ben topluyorum kutusuna ben toplarken geliyor döküyor
Kızlar botumu yeniledik eşimle nasıl olmuş taşlılar modaya evde sıkılıyorum hayatıma renk gelsin dedim:)
Parasızlık diyelim canım:) bu tarz bişey beğendim hatta burayada resmini koymuştum tabi ben çulsuz alamadım onu içimde kalmasın diye eski botumu yaptık:)Vaaaay amma hamaratmışsın :))
Güle güle kullan çok şık olmuş.
Alsan bu kadar kıymetli olmazdı bu daha güzel olmuş o yüzden :)Parasızlık diyelim canım:) bu tarz bişey beğendim hatta burayada resmini koymuştum tabi ben çulsuz alamadım onu içimde kalmasın diye eski botumu yaptık:)
Aynen ya mutlu oldum bakalım uzun süre dayanacak mı taşlar:)Alsan bu kadar kıymetli olmazdı bu daha güzel olmuş o yüzden :)
Canım daha yapamıyor ama bakıyor ben yaparken kendi şekilleri hep ağzına sokuyor belki yaşından sonra anladıgı zaman yapar şuan anlamıyor dahaBiz oynuyoruz kulelerle ama iç içe doldurabiliyoruz üst üste dizincede yukardan aşşağıya tek tek alıyo ama dizemiyo :)
Halkayla oynayamadık biz bizdeki küçük biraz çocuk zorlandı ama bi arkadaşta var kocaman çok rahat takıp çıkardı orda
Bende o şekillilerden almak istiyorum.
Ben bide kızıma laptop aldım harflere basınca kelimeler soyluyor onuda açıp açıp kapatıyorKızlar bu akşam aldık bul tak kutudan sevdi gibi sanki. Kuleleri iç içe geçiriyor ama kule yapamıyor daha :) N Nehir-derin2 kız hem entellektüelsin hem becerikli hem sosyetegüle güle giy canım iyi günlerde çok şık olmuş
Banada öyle geliyo küçükler daha nornal yapamamaları :)Canım daha yapamıyor ama bakıyor ben yaparken kendi şekilleri hep ağzına sokuyor belki yaşından sonra anladıgı zaman yapar şuan anlamıyor daha
Çocuktan önce böyle değildim kız evde dura dura kafayı yedim:)Kızlar bu akşam aldık bul tak kutudan sevdi gibi sanki. Kuleleri iç içe geçiriyor ama kule yapamıyor daha :) N Nehir-derin2 kız hem entellektüelsin hem becerikli hem sosyetegüle güle giy canım iyi günlerde çok şık olmuş
Müzikli oyuncakları çok seviyorlar gerçekten bizim de baterimiz var :) hem çalıyoruz hem oynuyoruz ana oğulBen bide kızıma laptop aldım harflere basınca kelimeler soyluyor onuda açıp açıp kapatıyor
Kız ondan çok ben oynuyorum oyunda var içinde oynamaz oynamaz onunla ben elime alınca gelirMüzikli oyuncakları çok seviyorlar gerçekten bizim de baterimiz var :) hem çalıyoruz hem oynuyoruz ana oğul
Estağfurullah canım. Çocuk olunca anne babalar maddiyatı kendileri için kısmaya başlıyorlar hayat şartları işte :) bende yaz başında bi başladım bu kış kendime mont alacağım demeye ama hamile olunca yine almadım eski montla devamÇocuktan önce böyle değildim kız evde dura dura kafayı yedim:)
Bütün oyuncaklar için öyle canım biz alınca kıymetleniyor hemen :)Kız ondan çok ben oynuyorum oyunda var içinde oynamaz oynamaz onunla ben elime alınca gelir
Aynen valla aman tek onların olsunda modundayız:) kredi ödüyoruz ya ne Zormuş geçim yapmak hiç sevmedim anamın evinde hiç görmedim öyle kredi falan şimdide tek maasla zor geliyo ben hemen bunalımlara giriyom:)Estağfurullah canım. Çocuk olunca anne babalar maddiyatı kendileri için kısmaya başlıyorlar hayat şartları işte :) bende yaz başında bi başladım bu kış kendime mont alacağım demeye ama hamile olunca yine almadım eski montla devamannem dalga geçiyor sen bu gidişle her kış hamile olursun alamazsın mont diyor