- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
you're welcomeee efenim bu arada bidaha dışarı çıkmam arkadaş.elerimi hala oynatamıyoruummmmmheleki burnum adeta katılaştı.bu ney.en son bu kadar soğuk ne zaman grdüm bilemedimAyy teşekkür ederiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
you're welcomeee efenim bu arada bidaha dışarı çıkmam arkadaş.elerimi hala oynatamıyoruummmmmheleki burnum adeta katılaştı.bu ney.en son bu kadar soğuk ne zaman grdüm bilemedimAyy teşekkür ederiz :)
Ben normal misafirde bile stres yapıom yaa bu seefer daha heyecanlı :) keşke oğluşum bana sürpriz yapsa bir de yürüse :)aa sölemişmiydi, görmedim ben daha önce.nasılda anlamışımhehe.aynen canım bende çok tınlamadım kendisini şahsenvakla ne yalan söliyim ben raz stres yapıyorum ama, o benim tipik özelliğimm
Bu sene kış erken geldi valla. Gerçi istanbul da hala kar yok ama geçen sene ilk kar 30 aralıkta yağmıştı o gün kv ler gelmişti ordan hatırlıyorum :)you're welcomeee efenim bu arada bidaha dışarı çıkmam arkadaş.elerimi hala oynatamıyoruummmmmheleki burnum adeta katılaştı.bu ney.en son bu kadar soğuk ne zaman grdüm bilemedim
demiii aynen valla bende öleyim.kaeabiberr süprizlere açık annesi.bakarsın yapar bişiler srnin içinBen normal misafirde bile stres yapıom yaa bu seefer daha heyecanlı :) keşke oğluşum bana sürpriz yapsa bir de yürüse :)
heralde ondan canım.biz tüm kış donucağızzz anladımBu sene kış erken geldi valla. Gerçi istanbul da hala kar yok ama geçen sene ilk kar 30 aralıkta yağmıştı o gün kv ler gelmişti ordan hatırlıyorum :)
İnşallah çok istiyorum onu kendi ayakları üzerinde görmeyi :) dün baya bi durdu ayakta ben hiç tepki vermedim bir adım attı ama ikinciye cesaret edemedi :)demiii aynen valla bende öleyim.kaeabiberr süprizlere açık annesi.bakarsın yapar bişiler srnin için
Ben doğum yapana kadar ısınır inşallah yaaa bu sefer soğukta doğurmayım :) geçen sefer hastaneye gidene kadar ellerim donmuştu :)heralde ondan canım.biz tüm kış donucağızzz anladım
ayy maşallah.ozaman doğum gününe kadar yürür annessi.adım atıyosa tamamdır.sende çalıştır gün içinde bak hızlandırıyo inanki yürümesini :)İnşallah çok istiyorum onu kendi ayakları üzerinde görmeyi :) dün baya bi durdu ayakta ben hiç tepki vermedim bir adım attı ama ikinciye cesaret edemedi :)
aslında ben soğukta doğumu sevdimkız yazın çok sıcak oluyo be.ama senn tam ılık olcak.en iyisi galibaBen doğum yapana kadar ısınır inşallah yaaa bu sefer soğukta doğurmayım :) geçen sefer hastaneye gidene kadar ellerim donmuştu :)
Evet canım tam bahara gelecek kısmetse. Havalar sıcak olana kadar bebek büyür baya :)ayy maşallah.ozaman doğum gününe kadar yürür annessi.adım atıyosa tamamdır.sende çalıştır gün içinde bak hızlandırıyo inanki yürümesini :)
aslında ben soğukta doğumu sevdimkız yazın çok sıcak oluyo be.ama senn tam ılık olcak.en iyisi galiba
Sizin az kalmış bizim daha 20 günden fazla var. Evde büyük kartonum vardı yapabilirsem bende yapayım :)
internetden nasil yapildigina baka bilirsin.cok kolay.uzerinide istediyimiz gibi susleye biliriz.Sizin az kalmış bizim daha 20 günden fazla var. Evde büyük kartonum vardı yapabilirsem bende yapayım :)
ben daha buyuk yapacakdim da nereye koyacagimi bulamadim.kucuk yapmaya karar verdim.sabinnaz ham anı olarak saklarım :) biraz daha küçük boy yapayım ben odamızda artık asacak yer kalmadı :)
Ne yazıp aratayım canım netteinternetden nasil yapildigina baka bilirsin.cok kolay.uzerinide istediyimiz gibi susleye biliriz.
Azerbaycanliyam.turk dizileri ve turk arkadaslar sayesinde turkceyide kendi dilimiz gibi.ogrendik:))o zamaaaan, 10 points gooesss to
canım çok güzel olmuş.ben böyle elde yapılan el işi çizim karalama vs şeylerine çok değer veririm, daha orjinal hatta.kız siz azerimisiniz, yazı dilini ona benzettim ama senin yazın öyle değil.tam da bilmiyorum oyüzdem sorim desim merak ettim :)) bugün noldu,doğumgünü hazırlıkları için beynimde milyon fikir dolaşırken, ay eşimin bi arkadaşı demesinmi, 1yaş doğumgünümü olurmuş, yok arkadaşı bile yokmuş ne anlarmış.ahahaa.bende zaten maksat ilerde hatıramız olsun hemde biraraya gelelim diye dedim.komik geldi yani.dedimki ayşe sen kendini boiuna paralıyon heee
dogum gunu cercevesi yapimi yazsan cikiyor.Ne yazıp aratayım canım nette
Ne güzel yaa çok düzgün yazıyorsun gerçekten azeri olduğunu sen söylemesen anlamak mümkün değil :)Azerbaycanliyam.turk dizileri ve turk arkadaslar sayesinde turkceyide kendi dilimiz gibi.ogrendik:))
tum suslerimizi kendim yapdim
insan biseyleri kendi yapinca daha da degerli oluyo.mutlu oluyosun. İnsallah guzel yas gunu hatiramiz olur.esimin fotografci arkadasi var.yarin evi suslicem.yilbasi agacini da.pazar fotograf cektiriceZ .dogum gununde mumkun olmuyo.buyuk kizimda benim hic fotom yok.hep mutfaktaydim
Bugün aktivite masası aldım bende birsürü para verdik hata mı ettimki.
Maşallah sana ya ben hayatta yapamam öyle bişi varsa harca benim mantık yoksada hiiiç imrenmem başkasına var olanla yetinirim şunumda yok demem ama birijtirememde yani hatta bişi diim parasız daha mutluyum param olunca dur bununla şunu yapıyım şöyle olsun moduna girip birsürü stres yapıyorum :)
Bul tak kovadan önce çocuklara bişeyleri sepette flan toplamayı öğretmek lazım bence öyle daha anlaşılır olur çocuk için.
Bizimki oyuncaklarını kirli sepetine dolduruyo :))
Bide masasına damlayan yoğurdu suyu flan tabağına suluğuna geri koymaya toplamaya çalışıyo :))
Müzikli oyuncak bizdede çok var ama gına geldi heryerden bi ses geliyo vik vik üf bence sesli oyuncaklar bebekler için çok sağlıklı değil oynamayı öğrenemiyılar düğmesine bas çalsın bu oyun diil ama aman nese çok yazdım yine
elimden geldiyi kadar duzgun yazmaya calisiyorum. bizdede kizima ne yapsak ablasida anne benim adimi da yaz diyor:)Ne güzel yaa çok düzgün yazıyorsun gerçekten azeri olduğunu sen söylemesen anlamak mümkün değil :)
Ben bir sürü foto video istiyorum o günden inşallah çekebiliriz.
Kızlar size birşey itiraf edeyim bu oğlumun ilk yalnız doğumgünü olacak o yüzden de heves ediyorum benim sonra ki bütün doğumgünlerinde 2 kardeş olacaklar inşallah.. Bazen büyüğe haksızlık ettiğimi bazen de küçüğe haksızlık ettiğimi düşünüyorum :)
Kuleleri bizimki de dağınık seviyor.bultak aldım sokmaya çalışıyo ama Daha beceremiyor bit iki tane yuvarlak attı okdr pek ilgilenmedi. Bugün Bolu ya gittik e bebek mağazası var kızım için faydalı oyuncaklar bulmaya.kar kış yollar çok fena idi.saatlerce inceledim ne alsam hangisi daha iyi olur die.aktivite masası aldım faydalı olabileceğini düşünerek çok ta emin değilim tabi.ahşap oyuncaklar aldım yap Boz tarzı ittirmeli top aldım ve bence bu çok faydalı el göz koordinasyon için çünkü denge gerektiren birşey ve en çok onunla ilgilendi.aman başım çatlak yahu bazen çok abarttığımızı düşünüyorum anamız bizi böle oyuncaklar la mı büyüttü en fazla 2 bebe oda kumaştan fwlan bi kaç oyuncak okdr n olmuş eksik mi ilerlemiş biyer lerimiz.paralar bitti gitti oyuncaklar a kıyafetlere kendime bi şey alamadım oyuncu anne nin kitabını aldım sonunda olsun yeter banaKızlar mesela eğitici oyun olarak oynattığınız oyunlar var mı? Renkli kulelerle oynatmaya çalışıyorum ben birkaç gündür kuleleri dağıtmada çok başarılı dağınık seviyor heralde :)) bir de bul tak kova aldınız mı sizce faydalı mı
Sanırım gelecekteki halim böyle olacakelimden geldiyi kadar duzgun yazmaya calisiyorum. bizdede kizima ne yapsak ablasida anne benim adimi da yaz diyor:)
Canım eğer çok çok hareketli bir bebek değilse aktivite masasını sevebilir. Mesela benim oğlum asla onun başında durupta oynamaz çok hareketli çünkü o yüzden almadım ben hem evim küçük hemde dünyanın parası bencede bazen abartıyoruz ama onlar için en güzeli en iyisi olsun istiyoruz :) oyuncaklarda çılgın pahalı yani geçen hafta e bebek e gittik bizde babannem para verdi oğlumun doğum günü için bende babannemle dedem adına hediye aldım oğluma. Saatlerce çıkamadık eşimle nerdeyse açık olan her oyuncağı denedik oyuncu annenşn hangi kitabını aldın. Bende 2side var ama birini okumaya vaktim olmadı daha. Şimdi de oyun takvimi çıkaracakmış heyecanla bekliyorum uygun fiyatlı olursa almak isterimKuleleri bizimki de dağınık seviyor.bultak aldım sokmaya çalışıyo ama Daha beceremiyor bit iki tane yuvarlak attı okdr pek ilgilenmedi. Bugün Bolu ya gittik e bebek mağazası var kızım için faydalı oyuncaklar bulmaya.kar kış yollar çok fena idi.saatlerce inceledim ne alsam hangisi daha iyi olur die.aktivite masası aldım faydalı olabileceğini düşünerek çok ta emin değilim tabi.ahşap oyuncaklar aldım yap Boz tarzı ittirmeli top aldım ve bence bu çok faydalı el göz koordinasyon için çünkü denge gerektiren birşey ve en çok onunla ilgilendi.aman başım çatlak yahu bazen çok abarttığımızı düşünüyorum anamız bizi böle oyuncaklar la mı büyüttü en fazla 2 bebe oda kumaştan fwlan bi kaç oyuncak okdr n olmuş eksik mi ilerlemiş biyer lerimiz.paralar bitti gitti oyuncaklar a kıyafetlere kendime bi şey alamadım oyuncu anne nin kitabını aldım sonunda olsun yeter bana