- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
ay ruh halini şu 3 gündür anlıyaniliyorum.demekki havalardanmış hahaaburda kar yoktu da kapalı ve soğuk bi havaydıı.şimdikde güneş açtı, soğuk olmasa hemen çıkardım yaa.bütün kış böyle mi geçcek eve tıkılıA aysenur1298 kıs ankarada değilmisin sabahtan beri burada accayip bi havalar var yahu :) fırtına yağmur kar hem soğuk hem karanlık feci can sıkıcı bura
Benim minik kuzum azcık hasta 2 gündür sesi kısık az azda öksürüyo ama kuru öksürük dün akşamdan beri ıhlamur flan içirdim sanırım ondan ishal oldu bide
N Nehir-derin2 canım hangi tiyatroya gittiniz sölede bizde gitmeyelim haha :) çok gideriz ya
Güzel bi tiyatroya gitmek isterseniz Ertan gözteri merkezinde romeo ve julyet var yani yıllaaardır oynuyo geçen sezon gitmiştim çok güldüm ona gidebilirsiniz
Bu arada çoook sıkıcı bi gün ya akşama yemek yapmıcam makarna yeter sabahtan beride oturuyom 3 gündür kocaylada küsüm konuşmuyom ama bu küslük bana yaramadı bence çünkü tv ye sardı big brother izliyom kendimden soğudum üffff
Bilmem ruh halimi anlatabildimmi
oh maşallah valla, baya şey öğrenmiş oğlusun.benimki bi dütdüt yapıyo arabasıyla. T ththt bende merak ediyodum bultakları, hatta en son kule ve halkalara karar verdim, alcam onu.ama bide bizde hiç müzikli oyuncak yok, o da aklımda bitaraftan, ay ama yok o yok bu daha 1 yaşında bile değiller ev oyuncak doldu yaaCanım ben halka hacıyatmazlar varya onlardan aldım çıkartıyo takmaya çalışıyo benimki bide oyuncaklarına isim koyuyorm mesela essek var bitane onun adı kadife:) kadife nerde diyorum oyuncaklarının içinden buluyo onu öp diyorum sarılıp öpüyo falan kitap almak istiyorm ben öğrenmek istiyo bazı şeyleri