2014 Aralık Anneleri

A aysenur1298 bu adamların azıcık burnunu sürtmek lazımmış eheheheh :KK70: hemen yola geliyorlar :) bugün benimkide aylaaaaar sonra ilk kez yurtdışından çikolata getirmiş. Sen seviyorsun bunu diye aldım diyor. Tiyatroya götürmese de kendi çapında romantik işteee N Nehir-derin2 :KK70:
Kız ne entelizya :) benim bi akrabamda fazla bilet varmış kendi programı çıkınca gidermisiniz dedi gittik ama berbat bi oyundu bu kezde oyunu beğenmedi ona trip attı yolu bulamadık ona suratını astı aman uyuz ya ha bide oyun geç bitti ona sinir oldu derken kavgayla döndük gitmsek daha iyiydi:) A aysenur1298 cano anneme bıraktım abim oğlu falan vardı baktılar

Allahım yaaa çocuğu da kendi gibi yapcak :KK70: yarın benim bi yere gitmem lazım aslında eşim de izinli ama mecbur gitcem artıkın :KK43: istanbulda soğudu yaaa.
Ayşenur aklınla bin yaşa kız bursa soğuk bi yer mi havası nasıl mesela ocakta falan nasıl olur
bursanın neresi ama, uludağ falan çok soğuktur kesin:KK70:bizim gemlik bence okadar soğuk olmuyo, ama bursa rüzgarlı baya.ay hava durumcu oldum ya kız sayende:phayırdır tatil planları var galiva
Tutturma konusu zaten bi kaos bazen acayip daralıyor um, yapı olarak sabırsız biriyim ve evde tek başımıza olduğumuz zamanlar beni çok darlatıyor ve parmağında oynatıyor resmen.benşm kızım 11 aralık doğumlu erken yürüdüğünü söylüyorlar ama bende 9.ayda yürümüş üm ve bide hiç sıralama dı emeklisi 15 gün felan Sonra ben onu elinden tutup sürekli yürütme denemeleri yaptırdım bi akşam otururken bi baktık hobaaaa gidiyo maşallah çok şaşırdık kuzum gayretli çok şükür bazen bu gayret anamı ağlatsada olsun. Sen kuzu hangi ay doğumlu
canım benimkide 14 aralık.3gün varmış arada:21:bizede erken dediler ama sen 9.ayda baya erken yürümüşün.benim konuşmam da yürümemde geç olmuş, biraz uyuzluk var bende diyorumda kimse inanmıyo:KK48:bide bende ilk aylarsan beri hep yürütmüştüm,emekleyince bi ara bıraktık çalışmayı:stop:.ama şu son 20gündür tam yürüyo.ondan önce bikaç adım atıp duruyodu.ben onu da yürüme sayıyorum :KK70:

Kız ne entelizya :) benim bi akrabamda fazla bilet varmış kendi programı çıkınca gidermisiniz dedi gittik ama berbat bi oyundu bu kezde oyunu beğenmedi ona trip attı yolu bulamadık ona suratını astı aman uyuz ya ha bide oyun geç bitti ona sinir oldu derken kavgayla döndük gitmsek daha iyiydi:) A aysenur1298 cano anneme bıraktım abim oğlu falan vardı baktılar
oyunun kötü olması sa sizin şansınızmış hee.bu kadar tripten sonrada bidaha ne zaman gidersiniz kim bilir:KK70:of acaba biz bir aktivite ne zaman yapiciizzz:mad:

Kızlar eşim izinli 9 gün başımda daraldım ya bi insan herşeye mi karısır sizinkiler de böylemi anam daraltıyo insanı:) T ththt ve A aysenur1298 idolümsünüz benim kocamı da şöyle göreve çağırsalar 10 gün kafamı dinlesem hele T ththt sen neden evde duruyosun ben anlamıyorm kız gitsene annene ne güzel o sana bakar bebeğede baban bakar öyle eşim bi gitse direk kapağı anneme atarım geçen hastaydım giremedim annemde kaldım oh mis:)
Kız az önce kadının birinin yazdıklarını okuyordum çocuğu uyumuyormuş doktora söylemiş doktor bana ninni diye bişey vermiş ilk 15 gün etki etmez ondan sonra görürsün demiş ama çok etki etmiş akşam 11 de yatıp sabah 10 na kadar uyuyormuş aklıma sen geldin hemen

oyunun kötü olması sa sizin şansınızmış hee.bu kadar tripten sonrada bidaha ne zaman gidersiniz kim bilir:KK70:of acaba biz bir aktivite ne zaman yapiciizzz:mad:
Anam bidaha biyere gitmem senle diye başlıyorum kavgaya yine dayanamıyorm :) mesela düğün dernek 2 ye gidicez yakın zamanda yani inş bi vukuat çıkmazsa:) sizde gidin ya

Kız az önce kadının birinin yazdıklarını okuyordum çocuğu uyumuyormuş doktora söylemiş doktor bana ninni diye bişey vermiş ilk 15 gün etki etmez ondan sonra görürsün demiş ama çok etki etmiş akşam 11 de yatıp sabah 10 na kadar uyuyormuş aklıma sen geldin hemen
Ay canım çok saol bakıyım araştırıyım bi ama benimki dişten ağlıyo heralde arka taraflara baktım azılar çıkıyo gibi geldi doktorda dişten dedi:KK43:

Ayy nehir kızma bana ama ergen çocuklar gibi eşin he :)
bursanın neresi ama, uludağ falan çok soğuktur kesin:KK70:bizim gemlik bence okadar soğuk olmuyo, ama bursa rüzgarlı baya.ay hava durumcu oldum ya kız sayende:phayırdır tatil planları var galiva

canım benimkide 14 aralık.3gün varmış arada:21:bizede erken dediler ama sen 9.ayda baya erken yürümüşün.benim konuşmam da yürümemde geç olmuş, biraz uyuzluk var bende diyorumda kimse inanmıyo:KK48:bide bende ilk aylarsan beri hep yürütmüştüm,emekleyince bi ara bıraktık çalışmayı:stop:.ama şu son 20gündür tam yürüyo.ondan önce bikaç adım atıp duruyodu.ben onu da yürüme sayıyorum :KK70:
Hava durumu sunmak bile yakışıyor sana bacım :KK53: sorma valla herşey birbirine girdi. Ben bursayı çok merak ediyorum daha öncede yazmıştım günübirlik birşeyler istiyorum ama yanımızda çocukla soğuk havada nasıl olur çok kararsızım eşime sürpriz yapmak istiyordum aslında. Yaza 2 bebekle hiç gidemeyiz :KK43:
T ththt 74 ölçtüm ben herhalde doğrudur
Sağol canım yaaa normal o zaman. Çünkü çok hareket ettiği için tam ölçülmüyor ama bu civarlarda bi değerdi işte içim rahatladı. Benim gibi cücük kalmasın oğlum :KK70:

Ayy nehir kızma bana ama ergen çocuklar gibi eşin he :)

Hava durumu sunmak bile yakışıyor sana bacım :KK53: sorma valla herşey birbirine girdi. Ben bursayı çok merak ediyorum daha öncede yazmıştım günübirlik birşeyler istiyorum ama yanımızda çocukla soğuk havada nasıl olur çok kararsızım eşime sürpriz yapmak istiyordum aslında. Yaza 2 bebekle hiç gidemeyiz :KK43:

Sağol canım yaaa normal o zaman. Çünkü çok hareket ettiği için tam ölçülmüyor ama bu civarlarda bi değerdi işte içim rahatladı. Benim gibi cücük kalmasın oğlum :KK70:
Benim kocam biraz gıcık sıkıntıya hiç gelemez ya benide geriyo onunla bi yere gitmek hani oyunu beğenmedi oyun bitsin diye dua ettim:)

Aaa ne güzel kız mı bebeğin erkek mi

A aysenur1298 kıs ankarada değilmisin sabahtan beri burada accayip bi havalar var yahu :) fırtına yağmur kar hem soğuk hem karanlık feci can sıkıcı bura :KK51:
Benim minik kuzum azcık hasta 2 gündür sesi kısık az azda öksürüyo ama kuru öksürük dün akşamdan beri ıhlamur flan içirdim sanırım ondan ishal oldu bide :KK57:
N Nehir-derin2 canım hangi tiyatroya gittiniz sölede bizde gitmeyelim haha :) çok gideriz ya :p
Güzel bi tiyatroya gitmek isterseniz Ertan gözteri merkezinde romeo ve julyet var yani yıllaaardır oynuyo geçen sezon gitmiştim çok güldüm ona gidebilirsiniz :KK70:

Bu arada çoook sıkıcı bi gün ya akşama yemek yapmıcam makarna yeter sabahtan beride oturuyom 3 gündür kocaylada küsüm konuşmuyom ama bu küslük bana yaramadı bence çünkü tv ye sardı big brother izliyom kendimden soğudum üffff :KK4::KK47::KK11::KK53::KK23::KK34::confused:
Bilmem ruh halimi anlatabildimmi :KK75:

Bu arada bizimkinin 8. Dişi geldi köpek dişlerini çıkarcak sanırım artık zor oluyo diyolar doğrumu çok korkuyoruuuuum :KK1::KK17:

Bana yanlışlıkla cevap veriyosun yani öylemi :KK12:
Nese sordun madem söyleyim :KK19:eşinle ikimizibkide a harfiyle başlıyoda bebelerde a olsun a ailesi olalım dedik :p
Benim de takintim var esimin ad soyad mft oluor biz lisede tanistik cocuk akli ile mft seni seviyorum die parola yapmistik her msjin sonuna eklerdik bi mft oglum yada kizim olsun bas harfleri mft olsuun istiordum ogluma kayinpederimin adini mustafayi yaninanada furkani koydum oglumda oldu mft :) bizde bn haric mft ailesi olcaz ins

Bu arada bizimkinin 8. Dişi geldi köpek dişlerini çıkarcak sanırım artık zor oluyo diyolar doğrumu çok korkuyoruuuuum :KK1::KK17:
Oglumunda 2 altta 4 ustte iki arkalarda igne ucu kadar cikmis iki tane dahada sismis . Fena ishalimiz var cok zayifladi aksam uykusunu unuttuk bide bnm oglanin yanaklari hafif sismis gibi. İlk dislerde hic jel kullanmadik ama simdi mecbur cok agrior cunku.

X