Eskiye nazaran daha iyi durumdayız canım uyumasa bile deli gibi ağlamıyorUyku duzeniniz düzeldi mi kızlar merak ettim
Olsun canım yaşını giriyorlar bu zamana kadar emdiler ya bunada şükür bizimde çok ama çok iyi.eskiye göre ya ben gece zaten emzirmiyordum memede aramıyor bizimki zaten eşim bile kalksa kucağında uyuyordu hemen şimdi bazen uyanmıyor bile sabaha kadar maşallah yaEskiye nazaran daha iyi durumdayız canım uyumasa bile deli gibi ağlamıyoruyansada hemen uyuyor. Ben artık biberona mama hazırlıyorum geceleri çünkü artık emmeyi bıraktırıyorum çok üzülüyorum ama elden ne gelir
Öyle tabii canım çok şükür şimdiye kadar emdi.. Benimkide uyansada beni sinir krizine sokmuyorOlsun canım yaşını giriyorlar bu zamana kadar emdiler ya bunada şükür bizimde çok ama çok iyi.eskiye göre ya ben gece zaten emzirmiyordum memede aramıyor bizimki zaten eşim bile kalksa kucağında uyuyordu hemen şimdi bazen uyanmıyor bile sabaha kadar maşallah ya
Benimde martın 5 nde aşım iyi bari büyüdükçe düzeliyorlar işteÖyle tabii canım çok şükür şimdiye kadar emdi.. Benimkide uyansada beni sinir krizine sokmuyor
Bugğn çok yoruldum yaaa tetanoz aşısı oldumkolum ağrıyor
Ben ilk hamileliğimde olmamıştım. Bunda oldum bakalım be faydası olacakBenimde martın 5 nde aşım iyi bari büyüdükçe düzeliyorlar işte
Vallahi hatırlıyorum hep ne zaman büyücek bu hiç büyümeyecek gibi geliyordu bana nasıl çabuk geçti ya ben 4. Dozu olcamBen ilk hamileliğimde olmamıştım. Bunda oldum bakalım be faydası olacak2.dozuda oğluşumun 1 yaş aşısıyla aynı güne denk gelecek nasipse :) minik yaa şaka maka büyüttük çocukları beee 1 yaşlarına geldiler şaka gibi geçti bu sene. Sanki hep benimleymiş gibi..
Sen 5 e tamamlayacaksın heralde. Ben ilk hamileliğimde istememiştim aşı olmak bunda da ani bi kararla gittim oldum :)Vallahi hatırlıyorum hep ne zaman büyücek bu hiç büyümeyecek gibi geliyordu bana nasıl çabuk geçti ya ben 4. Dozu olcam
İnşallah 5 son zaten demi hamilelik falan varsa yapamam diyor her gittiğimde çok hamilem var sakın diyor hep banaSen 5 e tamamlayacaksın heralde. Ben ilk hamileliğimde istememiştim aşı olmak bunda da ani bi kararla gittim oldum :)
bana 1kez yaptılar gerisine gerek yok dediler resmenBenimde martın 5 nde aşım iyi bari büyüdükçe düzeliyorlar işte
Evet canım 5 sonmuş bende sona kadar yaptırırım heralde artık. Hemşirede deli mi ne beİnşallah 5 son zaten demi hamilelik falan varsa yapamam diyor her gittiğimde çok hamilem var sakın diyor hep banasanki kendisi bakıyor bir arkadaşımın yengesinin çocuğu 1,yaşına yeni girmişti hamile olduğunu öğrendi hemde. İkizmiş uçuzde olabilir demiş bir kese daha var ama boş demiş
Ahahah ayşe abla neden öyle diyorsun yaaabana 1kez yaptılar gerisine gerek yok dediler resmenhatta dr um demişti yani..gerçekten 1 sene bitiyooor bunun gibi su gibi geçicek seneler.inanamıyoeum evli ve çocuklu olduguma.hatta 30a merdiven dayamışlığıma da hiiiç inanamıyorum.ay gerçi görenler küçük göstrrdiğimi söylerler ehım havamı da atıyım ay havam batsın
Bende gostermem yaşımı eşimde öyle valla inşallah nice güzel yıllara daha seneye bir çocukta ben yapıcam inşallah kazaya kurban gitmezsem o zaman istiyorum bu sefer bahara falan denk gelsin istiyorumbana 1kez yaptılar gerisine gerek yok dediler resmenhatta dr um demişti yani..gerçekten 1 sene bitiyooor bunun gibi su gibi geçicek seneler.inanamıyoeum evli ve çocuklu olduguma.hatta 30a merdiven dayamışlığıma da hiiiç inanamıyorum.ay gerçi görenler küçük göstrrdiğimi söylerler ehım havamı da atıyım ay havam batsın
Benim kazayla oldu ama zamanı tam istediğim gibi oldu hep nisanda olaun koç burcu olsun istemiştim ben ilk hamileliğimi olmamıştı kısmet bunaymış :)Bende gostermem yaşımı eşimde öyle valla inşallah nice güzel yıllara daha seneye bir çocukta ben yapıcam inşallah kazaya kurban gitmezsem o zaman istiyorum bu sefer bahara falan denk gelsin istiyorum
öyle benim eşimde der,brnimde hoşuma gider vallaBende gostermem yaşımı eşimde öyle valla inşallah nice güzel yıllara daha seneye bir çocukta ben yapıcam inşallah kazaya kurban gitmezsem o zaman istiyorum bu sefer bahara falan denk gelsin istiyorum
Yok kız 10 sene istemeyen N Nehir-derin2 :) insan pişman olur mu ya bu şebeleklereöyle benim eşimde der,brnimde hoşuma gider vallaamin canımm inşallah.kız sen seneyemi istiyosun hemen, aay niyeyse sende bi10 sene istemicekmişin gibi bir intiba bırakmışın bende.heheh benimde planlı olmasını isterim.ama bakalım.bebek özler insan demi ama.hayatın neşesi onlar.geçen oğlumla gülüp oynarken annem dediki, sen şimdi bunu doğurduguna pişman değilsin demi, gülüyo bi taraftan.direk yooo dedim.neden olcakmışım.nerden çıktı bilmiyorum ama, o da benim mutluluğumu gördükçe seviniyo
haha evet haklısın tatlım.ama minikim de seneye istiyo yani, ona da bi şaşırmadım değil
Koç burcunu napcan kıss başa bela :)) şaka şaka şahsen nisanlı bir koçum ve koçdan daha harika bi burç tanımamBenim kazayla oldu ama zamanı tam istediğim gibi oldu hep nisanda olaun koç burcu olsun istemiştim ben ilk hamileliğimi olmamıştı kısmet bunaymış :)
Kızzzzz kocacığım koççççç. En iyi anlaştığım burç koçtur o yüzden istiyordum :)Koç burcunu napcan kıss başa bela :)) şaka şaka şahsen nisanlı bir koçum ve koçdan daha harika bi burç tanımam
Şaka bi yana nasıl oldun daha iyimisin ?
Geçmediyse bi hastaneye git istersen
benim her aşıda kolum agırır hep.ama iğne yeri daha çok.inşallah geçer yarına kadar cznım benim.Allah şifa versiiinnKızzzzz kocacığım koççççç. En iyi anlaştığım burç koçtur o yüzden istiyordum :)
İlacı mı içtim canım hemen biraz da uzandım. Kasık ağrım geçti ama halsizlik devam ediyor. Netten baktım biraz aşının yan etkisiymiş o da. Yarın daha kötü olabilirmiş