Biz sağlık ocağında yaptırdık canım 8 aylıkmı neydi yapmışlardıYaaa çok korkuyorum böyle duyunca bende kullanmıyorum çünkü kan tahlilini hastanede mi yaptırdın sağlık ocağında mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz sağlık ocağında yaptırdık canım 8 aylıkmı neydi yapmışlardıYaaa çok korkuyorum böyle duyunca bende kullanmıyorum çünkü kan tahlilini hastanede mi yaptırdın sağlık ocağında mı
Banada burda yapamayız hastaneye gidin dediler demekki bazılarında yapıyolar :)Biz sağlık ocağında yaptırdık canım 8 aylıkmı neydi yapmışlardı
ayy koptum heee bende çok seviyorum bu tipsizleri ya. bunlarda benden olsun habide şuhahaha.kız T ththt cim yarıime kavuşmama var heralde daha.o da bana yazmış çok sıkıldım artık diye, daha da özledim aceace ben de hastalanmadım daha,midem bulansın bişi oşsun tırsıyorum hemen hahaAy kıyamaaam nese yari özlemek güzeldir :)
Bunu kullancak yer bulamuyom ama çok hoşuma gidiyo yapiim didim :) bide bunlar
Bana 8.ayda kolundan almışlardı canım bana gün vermişti bu tarihe kadar hastaneye gidersen yaptır gitmezsen gel burda yapalım demişti hemşire bu arada bugün uğradın hemşiremizin yanına çocuk yapmayayım diye elinden geleni yapıyor bana bir sürü prezervatif verdiaceace öyle tabii canım bazen bende düşünüyorum Rabbim beni layık görmüş böyle güzel bi vazife için sabrınıda verir inşallah :) M minigim34 ben 9.ay aşısında sağlık ocsğına sormuştum hemşirede 1 yaşında hastanede yaptır parmaktan alınan kanda doğru sonuç çıkmıyor demişti. Bende 1 yaş aşısında kan tahlili yaptırcam inşallah. Bugün korkuyla hemen kan damlası verdim oğlum :) A aysenur1298 keşke benim eşim beni şöyle bir tatile gönderse herkesten herşeyden uzağa ama ben yalnız gitmek istiyorum sadece 1 haftacık :)
kızz varya senin bu nickin benim beynimde yankılanıyo sürekli çok akılda kalıcı bişey bulmuşun anacım.ha bide askitotomsu yankılananlar arasında.sahi sen nerdesin aşkitotomm kızlar ebebekten 50 tllik hwdiyem var.ne alsamki bilemedim.bişeye ihtiyaç yok.oyüzden güya 50tl yi harcamadım var mı bi tavsiye acepBanada burda yapamayız hastaneye gidin dediler demekki bazılarında yapıyolar :)
Vermezmi kızım Rabbim daha ne mükafatlar verir :)aceace öyle tabii canım bazen bende düşünüyorum Rabbim beni layık görmüş böyle güzel bi vazife için sabrınıda verir inşallah :) M minigim34 ben 9.ay aşısında sağlık ocsğına sormuştum hemşirede 1 yaşında hastanede yaptır parmaktan alınan kanda doğru sonuç çıkmıyor demişti. Bende 1 yaş aşısında kan tahlili yaptırcam inşallah. Bugün korkuyla hemen kan damlası verdim oğlum :) A aysenur1298 keşke benim eşim beni şöyle bir tatile gönderse herkesten herşeyden uzağa ama ben yalnız gitmek istiyorum sadece 1 haftacık :)
Bende çok seviyorum cnm saol :)kızz varya senin bu nickin benim beynimde yankılanıyo sürekli çok akılda kalıcı bişey bulmuşun anacım.ha bide askitotomsu yankılananlar arasında.sahi sen nerdesin aşkitotomm kızlar ebebekten 50 tllik hwdiyem var.ne alsamki bilemedim.bişeye ihtiyaç yok.oyüzden güya 50tl yi harcamadım var mı bi tavsiye acep
Korkunun ecele faydası yok heheheh bakın ben yarıladım hamileliği bu arada allah kavuştursun bacım sağ salim sıkma canını :)
Bizim hemşirede bana acaba yanlış mı kullandınız dediBana 8.ayda kolundan almışlardı canım bana gün vermişti bu tarihe kadar hastaneye gidersen yaptır gitmezsen gel burda yapalım demişti hemşire bu arada bugün uğradın hemşiremizin yanına çocuk yapmayayım diye elinden geleni yapıyor bana bir sürü prezervatif verdi
Ayyy ne güzel ya inşallah ben de güzel güzel yetiştiririm oğluşlarımı :)Vermezmi kızım Rabbim daha ne mükafatlar verir :)
Benim kuzenim 2 ve 3 peşpeşe oldu 3 kazara kız o halde ilahiyat bitirdi şimdi en küçük 4 5 yaşında gayetde memnun hayatından :) 3 çocukla çalışıyo bide.
aceace yi görünce benim aklıma ayşe teyze cııııırtttt reklamı geliyor :)kızz varya senin bu nickin benim beynimde yankılanıyo sürekli çok akılda kalıcı bişey bulmuşun anacım.ha bide askitotomsu yankılananlar arasında.sahi sen nerdesin aşkitotomm kızlar ebebekten 50 tllik hwdiyem var.ne alsamki bilemedim.bişeye ihtiyaç yok.oyüzden güya 50tl yi harcamadım var mı bi tavsiye acep
Hahaha nasıl yanlış.kullanılırki o eşime söyledim onun inadına kullanmıcam işte diyor inat uğruna bir tane daha yaparız o zaman dedimKorkunun ecele faydası yok heheheh bakın ben yarıladım hamileliği bu arada allah kavuştursun bacım sağ salim sıkma canını :)
Bizim hemşirede bana acaba yanlış mı kullandınız dedi
Ayyy ne güzel ya inşallah ben de güzel güzel yetiştiririm oğluşlarımı :)
ay srnin hemşirenin içine fena oturmuş heralde, yanlış kullandınız ne demekmiş be canım sen aceace nin dediği gibi, çok değil kosa bi zaman sonra iyki olmuş bçyle diceksin inşallah.cidden hamileleği yarıladın demi.kaç haftalıksın şimdi tamKorkunun ecele faydası yok heheheh bakın ben yarıladım hamileliği bu arada allah kavuştursun bacım sağ salim sıkma canını :)
Bizim hemşirede bana acaba yanlış mı kullandınız dedi
Ayyy ne güzel ya inşallah ben de güzel güzel yetiştiririm oğluşlarımı :)
Bende sizce öyle bir ihtimal var mı dedim sanırım yoktur diyor :)Hahaha nasıl yanlış.kullanılırki o eşime söyledim onun inadına kullanmıcam işte diyor inat uğruna bir tane daha yaparız o zaman dedim
İnşallah canım yaaa inşallah 19 haftalık olduk bıcırığımla :)ay srnin hemşirenin içine fena oturmuş heralde, yanlış kullandınız ne demekmiş be canım sen aceace nin dediği gibi, çok değil kosa bi zaman sonra iyki olmuş bçyle diceksin inşallah.cidden hamileleği yarıladın demi.kaç haftalıksın şimdi tam
oh ohh maşallah size ya geçen kuznim geldi hamile olan.okadar heycanlı anlatıyoduki her ayrıntıyı, Allahım dedim şükürler olsun yani ne büyük nimet bu bebişler aslındaBende sizce öyle bir ihtimal var mı dedim sanırım yoktur diyor :)
İnşallah canım yaaa inşallah 19 haftalık olduk bıcırığımla :)
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten öyle velinimetleroh ohh maşallah size ya geçen kuznim geldi hamile olan.okadar heycanlı anlatıyoduki her ayrıntıyı, Allahım dedim şükürler olsun yani ne büyük nimet bu bebişler aslında
kıız dün benim oğluşum naptı biliyonmu :) ben mutfakta bişiler yapıyodum, bizimkinin uyuma zamanı geçiyodu.geldi bacagıma tutunup hadi hadi der gibi eşofmanı çekiyo.1 2 kez yere bıraktım kalkıp yine aynısını yaptı.ona dönüncede ellerini açıyo.annemde bende sevindik tabi.hiç böyle yapmamıştı:)Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten öyle velinimetler
Daha sadece sabinnaz ın kızımyürüdü sanırım başka yürüyen yok heralde. İnsan hemen seviniyor dimi :)kıız dün benim oğluşum naptı biliyonmu :) ben mutfakta bişiler yapıyodum, bizimkinin uyuma zamanı geçiyodu.geldi bacagıma tutunup hadi hadi der gibi eşofmanı çekiyo.1 2 kez yere bıraktım kalkıp yine aynısını yaptı.ona dönüncede ellerini açıyo.annemde bende sevindik tabi.hiç böyle yapmamıştı:)
teyzesi biz de yürüyok ve galiba içe basıyo anlayamıyorum da çok normalmi diilmi.ananesindeki insan nufusu çocuğa neler yaptırdı bi görsen.bizde sevindik ama, sevinen bi anadan ziyade panik atak krizi geçiriyorum diyebilirim sürekli.abartmıyorum o giderken yüreğim ağzımda, hissedebiliyorumahanda sıfatım aynen böylee hahahaa.ve bana hala daha bu nekiiiii diyen pek sevgili akrabalarım var ben şokSıpalar büyüyorlar artık
Daha sadece sabinnaz ın kızımyürüdü sanırım başka yürüyen yok heralde. İnsan hemen seviniyor dimi :)
niden bizim haberimiz yoooook nideeeeen :) maşallah maşallah mv ye çok sevindim canım. Ben hiç ablamam ki içe mi basıyor dışa mı allah o akrabaları ne yapsın bilmem kiteyzesi biz de yürüyok ve galiba içe basıyo anlayamıyorum da çok normalmi diilmi.ananesindeki insan nufusu çocuğa neler yaptırdı bi görsen.bizde sevindik ama, sevinen bi anadan ziyade panik atak krizi geçiriyorum diyebilirim sürekli.abartmıyorum o giderken yüreğim ağzımda, hissedebiliyorumahanda sıfatım aynen böylee hahahaa.ve bana hala daha bu nekiiiii diyen pek sevgili akrabalarım var ben şok