cok gecmis olsun canim. benim kizimin da burnu akiyor.oksurugu de basladi.dogum gunune de az kaldi.insallah cabuk iylesir bebeklerimiz.dogum gununde hasta olmazKızlar dr götürdüm burun için sprey ilaç ve peditus verdi baya enf olmuş boğazındada var ama antbyotik vermeyelim dedi T ththtaceace A aysenur1298
Yaaa çok korkuyorum böyle duyunca bende kullanmıyorum çünküBiz bugün hastaneye gittik kızımın kanı düşük çıktısağlık ocağının verdiği damlayı 2 3 aydır kullanmıyodum sanırım ondan 2 yaşına kadar beyin gelişimi etkilenir kana dikkat edin dedi bide d vitamininide mutlaka kullan hatta 4 damla kullan kış boyu dedi et yedir ve hergün mutlaka 1 yumurta sarısı yedir dedi...
Çok üzüldüm ya inş. geçer hemen
Hastanede yaptırdım cnm sağlık ocakları bebeklerden almıyo kan tahliliYaaa çok korkuyorum böyle duyunca bende kullanmıyorum çünkükan tahlilini hastanede mi yaptırdın sağlık ocağında mı
Biliyorum canım bende yaşını bekliyordum zaten ama beklemeyim bari
kızlar çok zor demir takviyesi gıdalarla zaten.zararlı maddelerine rağman kullancaz mecbur heralde.benimkide evde kaldı.hep getirirdim herşeyi halbukiBiz bugün hastaneye gittik kızımın kanı düşük çıktısağlık ocağının verdiği damlayı 2 3 aydır kullanmıyodum sanırım ondan 2 yaşına kadar beyin gelişimi etkilenir kana dikkat edin dedi bide d vitamininide mutlaka kullan hatta 4 damla kullan kış boyu dedi et yedir ve hergün mutlaka 1 yumurta sarısı yedir dedi...
Çok üzüldüm ya inş. geçer hemen
kızlar 2 hafta bile sürmez.damlayı kullanımca düzelir.paniklenmeyinBiliyorum canım bende yaşını bekliyordum zaten ama beklemeyim barinasıl gerildim anlatamam. Allah senin bebişine de sağlıklı uzun ömürler versin ama ana yüreği işte :)
Dikkat et kııız tabi oğlana kalk yat derken kendine bakamıyon gece dimi nese kocan bakıversib sanada :))kızlar 2 hafta bile sürmez.damlayı kullanımca düzelir.paniklenmeyinasıl bugun ben panik oldum.öğlen birden ateşim çıkmaya başladı, tüm eklemlerim ağırdı derken hasta olcam dedim.parol aldım hemen , oğlumu uyuturken bende yattım.düzeldim.nedeni de gece üstün çok açık kaldı o kesin bu akşam eskimolar gibi sanınıyım bari
kocam yokki, ayrı kaldık ben annemdeyim.özledim iyce bak yine aklıma düşürdün yarimiDikkat et kııız tabi oğlana kalk yat derken kendine bakamıyon gece dimi nese kocan bakıversib sanada :))
Et kavuruyom şimdide uyusun uyansında ondanda yedireyim inş. :))
Sen yumurtadan niye korkuyosun bu arada?
Ay kıyamaaam nese yari özlemek güzeldir :)kocam yokki, ayrı kaldık ben annemdeyim.özledim iyce bak yine aklıma düşürdün yarimikız alerjiden korkuyorum tabiki.fazlası dokunur diye.sende akşam akşam bebişi demir bomvardımanına tutcan hee yedir anam yedir.bal şifa olsun ohh
Kız güldürdün beni heee dur bende yapmak isteyip yapamadığım smiley leri yapıyım :)Ay kıyamaaam nese yari özlemek güzeldir :)
Bunu kullancak yer bulamuyom ama çok hoşuma gidiyo yapiim didim :) bide bunlar
Vaaayyy neler varmışş hatunun içinde korktum ben sendenKız güldürdün beni heee dur bende yapmak isteyip yapamadığım smiley leri yapıyım :)
Ahahahhaah kız işte içimde olmadığı için yapamıyordum fırsatını bulunca yapıyım dedimVaaayyy neler varmışş hatunun içinde korktum ben sendenbak bu tam senlik aşeriyo :)) haha
Hehe şirin anne hemde iki tane :))Ahahahhaah kız işte içimde olmadığı için yapamıyordum fırsatını bulunca yapıyım dedim
Kızzz şüpheleniyor muydun yoksa :) istiyor musun peki. Ayy heyecan yaptım ya ben bazen çok mutlu oluyorum şükrediyorum. Bazende üzülüyorum yaa nasıl bakıcam diyeHehe şirin anne hemde iki tane :))
Bu arada ben test yaptım bişi çıkmadı
buda iymiş kııız A aysenur1298 sana gelsin buda :))
İstemiyom kıs ben Rabbim verirse başımız üstüne tabi :) daha hastalanmadım ben doğumdan beri bide mide bulantım flan olunca şüphelenilen halada şüpheliyim aslında ama test yok dedi :)Kızzz şüpheleniyor muydun yoksa :) istiyor musun peki. Ayy heyecan yaptım ya ben bazen çok mutlu oluyorum şükrediyorum. Bazende üzülüyorum yaa nasıl bakıcam diye
Ya ayşenura öyle şeyler gönderme şimdi yarine kaçmaya kalkar
Geçmiş olsun canım bende bizimkiyle uğraşıyorum allahım bir yerlere gitcem diye uğraşıyo düşüyor kafasını vuruyor korkuyorum kafasını vurmasın diye peşindeyim hep yok bazen yetişemiyorum şimdide kapıya vurdu alnınıCanım nerelerdesin biz hastayız ya iyleşmeye çalışıyorz