Yastık kullanmıyorum cnm üstüne basop beşikten düşer diye korkuyorum o yüzden beşiği daha fazla düşürebilirsem başlatım bende çünkü yastıkda rahat uyuyo kuzu.aceace yastık kullanıyorm demişsin normalde yastıkta yatırmıyomusunuz kızlar gece hiç uyumadı nasll ağladı hıçkıra hıçkıra tabi hasta olduğunu anlamadım herzamanki huysuzluk sandım uyu artık yeter diye bağrıyoken eşim geldi bide fırça yedim çocuk brlliki hasta ne bağrıyosun diye sanki bizim çektiğimizin onda birini bunlar çekse evi terkederler
Çekerim bacım atarım sana. Bugün çok pişman oldum zaten sinirle fotoğraf çekmek aklıma gelmedi çünkü. Benim akıllı bıdık babannesinin getirdiği bulgurları ben ütü yapana kadar mutfağa dökmüş sonrada içine oturmuş oyun oynuyor o şokla bir bağırdım ama nasıl korktu çocuk sonrada foto çekmediğime pişman oldumne demek arkadaşım, adaşımgeçmiş olsun kuzucuğa ya, kıyamam hiç,Allah şifa versin bian evvel inşallah N Nehir-derin2 canım senin bıcırığa da çok geçmiş olsun.bende korkumdan çocuğu tee 1 haftadır bu akşam banyo yaptırdım.bişey olmaz inşallah.bu arada benimkide bgün mercimek yemedi ve tarhana seviyo.bu bebişlerin damak tadı aynımı ne kızlaryastık mevzusu olmş bide, ne zamandır yastıkta yatırıyosunuz,benim bildiğim 1 taşa kadar gerek olmadığı, ben hala kullabmıyorum o yüzden gerçi T ththt ince demişin, ondan bşi olmaz sanırsam onun dışında benim oğluşum kumandayı tvye falan tutmuyo ama telefona alo demeye başladı dün.ay çok tatlı ama ya, ailecek elimizde kalcak.bugün halamın misafirleri vardı, insan meraklısı yine iş başındaydı hiç durmadı sizinkilere maşallah. T ththt atom parçalayan küçük canavarı çok ısırasum geldi.koptum valla.o sıfatı merak ettim çok.çekseydin bi resim :)
Anayım ben anaaaaaa kimse benden iyisini bilemez deYastık kullanmıyorum cnm üstüne basop beşikten düşer diye korkuyorum o yüzden beşiği daha fazla düşürebilirsem başlatım bende çünkü yastıkda rahat uyuyo kuzu.
T ththt nin dediği gibi bende hiiiiç dikkate almıyorum artık çünkü bi naneden anladıkları yok ben bi namaz kılana kadar bile adam idare edemiyo bide lafa geldimi ahkam kesiyo bende gözlerimi devirip boş boş bakıyorum gerçi sen daha iyi bilirsine dönüyo muhabbet :)) ben bilirim tabii ben ben
Tarhana bizim de favori çorbamız. Canım benim oğlum mercimek ve ezogelini azar azar yerdi. Bu hafta ezogelini farklı bir kıvamda ölçülü yaptım ben koca bir kaseyi bitirdi hemde ekmek doğramıştım. Şimdiden kıvam arıyorlar çorbalarda bileA aysenur1298 tarhana favorimiz ama salçayıda seviyo gibi geldi mercimeği bide salçalı yapıcam yarın gerçi ezogelinde içmedi ama bakalın içer belki :)
Aslında bizimkide dönem dönem yedi hepsinden ama anlayamadım bi yiyyo bi yemiyo bi kaşık yoğurt bi kaşık çorba diye yoğurdun hatırına yiyyo bazen yoğurduda ayırt edebiliyo bu arada bakıyo yoğurt diğil hemen kafa dönüyo :) açmıyo ağzını bife yayla çorbasınıda sevdiTarhana bizim de favori çorbamız. Canım benim oğlum mercimek ve ezogelini azar azar yerdi. Bu hafta ezogelini farklı bir kıvamda ölçülü yaptım ben koca bir kaseyi bitirdi hemde ekmek doğramıştım. Şimdiden kıvam arıyorlar çorbalarda bile
Canım nasıl oldunuz iyi misinizTeyzeleri biz bugün sabahlıyoruz çok hasta oğluşum burnu tıkalı uyuyamıyo eli falan ateşli carpol verdim ama uyuyamıyo inliyo resmen
yavrum ya, burnu açık olsa bi nebze iyi olurdu.nasıl oldunuz geceden ziyade daha iyifir inşallah.sabahları biraz daha rahat oluyolar sanki.merakta bırakma bizi.fitil falan verdinmi bide.ateşi kaç dereceTeyzeleri biz bugün sabahlıyoruz çok hasta oğluşum burnu tıkalı uyuyamıyo eli falan ateşli carpol verdim ama uyuyamıyo inliyo resmen
Geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl oldunuz kıyamam kuzuyaTeyzeleri biz bugün sabahlıyoruz çok hasta oğluşum burnu tıkalı uyuyamıyo eli falan ateşli carpol verdim ama uyuyamıyo inliyo resmen
iyi yapmışın canım.şimdi nasıl pekiKızlar dr götürdüm burun için sprey ilaç ve peditus verdi baya enf olmuş boğazındada var ama antbyotik vermeyelim dedi T ththtaceace A aysenur1298
Hasta ya baya baya kötü uyutmaya çalıştım ağla ağla kendini paraladı geri kaldırdım şimdi hem uykusu var hemde uyumamak için direniyo bu gece ne yapacz hiç bilmiyorm valla bebekler hastalanmasın yaiyi yapmışın canım.şimdi nasıl peki
Geçmiş olsun canım tekrardan benim oğlumunda hala daha hırıltısı devam ediyor arada öksürüyorKızlar dr götürdüm burun için sprey ilaç ve peditus verdi baya enf olmuş boğazındada var ama antbyotik vermeyelim dedi T ththtaceace A aysenur1298
Ben doğumgünü hazırlıklarına başladım :) araştırmalarım sürüyor. Basit ama eğlenceli birşeyler yapmak istiyorum :)Kızlar naber nasılsınız bebekler nasıl neler yapıyorsunuz
Oh oh ben eşim kızım üçümüz biz bize kutlamak istiyorum ya hiç misafir ağırlayacak havam yok şuan yorgunum ondandır belkiGeçmiş olsun canım tekrardan benim oğlumunda hala daha hırıltısı devam ediyor arada öksürüyor
Ben doğumgünü hazırlıklarına başladım :) araştırmalarım sürüyor. Basit ama eğlenceli birşeyler yapmak istiyorum :)
Ya ben hiç sevmem böyle doğum günü hediye bilmem ne falan ama nedense çok istedim olsun diye. Çok basit birşey düşünüyorum bende zaten kalabalık istemiyorum zaten sürekli görüştüğüm insanlarla olacak inşallah :)Oh oh ben eşim kızım üçümüz biz bize kutlamak istiyorum ya hiç misafir ağırlayacak havam yok şuan yorgunum ondandır belki
Hasta ya baya baya kötü uyutmaya çalıştım ağla ağla kendini paraladı geri kaldırdım şimdi hem uykusu var hemde uyumamak için direniyo bu gece ne yapacz hiç bilmiyorm valla bebekler hastalanmasın ya
2nize de kıyamam ya.bian önce geçer inşallah.sende dirayetli olmaya çalış, aceace nin dediği gibi yanına çağırsan anneni falan iyi olmazmı acaba
Canım nerelerdesin biz hastayız ya iyleşmeye çalışıyorzKızlar naber nasılsınız bebekler nasıl neler yapıyorsunuz