2014 Aralık Anneleri

Yastık kullanmıyorum cnm üstüne basop beşikten düşer diye korkuyorum o yüzden beşiği daha fazla düşürebilirsem başlatım bende çünkü yastıkda rahat uyuyo kuzu.
T ththt nin dediği gibi bende hiiiiç dikkate almıyorum artık çünkü bi naneden anladıkları yok ben bi namaz kılana kadar bile adam idare edemiyo bide lafa geldimi ahkam kesiyo bende gözlerimi devirip boş boş bakıyorum gerçi sen daha iyi bilirsine dönüyo muhabbet :)) ben bilirim tabii ben ben

Çekerim bacım atarım sana. Bugün çok pişman oldum zaten sinirle fotoğraf çekmek aklıma gelmedi çünkü. Benim akıllı bıdık babannesinin getirdiği bulgurları ben ütü yapana kadar mutfağa dökmüş sonrada içine oturmuş oyun oynuyor o şokla bir bağırdım ama nasıl korktu çocuk sonrada foto çekmediğime pişman oldum o kadar ince bir yastık ki adı yastık işte birde ikeadan minder almıştım ben bazen onda yatırıyorum o da hem ince hem pofuduk.
Anayım ben anaaaaaa kimse benden iyisini bilemez de ben her zaman şuna inanıyorum özellikle de çocuğum olduktan sonra bunu düşünmeye başladım. Bir kadın dünyanın en kötü anneside olsa çocuğu için en iyisini yapmaya çalışan kişidir. Bu yüzden anne hakkı ödenmez işte. Allah verdiğimiz emeklere karşılık evlatlar olmayı nasip etsin çocuklarımıza inşallah. Onlar bize birer emanetler. He bu arada bence bir erkek dünyanın en en en iyi eşi de olsa babası da olsa bir vurdumduymazlık var bu adamlarda. Artık önemsememeyi öğrendim ben gerçi geçen hafta bir tartıştık eşimle bana bir sözler verdi ki görmeyin bakalım nasıl gelişmeler olacak

A aysenur1298 tarhana favorimiz ama salçayıda seviyo gibi geldi mercimeği bide salçalı yapıcam yarın gerçi ezogelinde içmedi ama bakalın içer belki :)
Tarhana bizim de favori çorbamız. Canım benim oğlum mercimek ve ezogelini azar azar yerdi. Bu hafta ezogelini farklı bir kıvamda ölçülü yaptım ben koca bir kaseyi bitirdi hemde ekmek doğramıştım. Şimdiden kıvam arıyorlar çorbalarda bile

Aslında bizimkide dönem dönem yedi hepsinden ama anlayamadım bi yiyyo bi yemiyo bi kaşık yoğurt bi kaşık çorba diye yoğurdun hatırına yiyyo bazen yoğurduda ayırt edebiliyo bu arada bakıyo yoğurt diğil hemen kafa dönüyo :) açmıyo ağzını bife yayla çorbasınıda sevdi

Teyzeleri biz bugün sabahlıyoruz çok hasta oğluşum burnu tıkalı uyuyamıyo eli falan ateşli carpol verdim ama uyuyamıyo inliyo resmen

Teyzeleri biz bugün sabahlıyoruz çok hasta oğluşum burnu tıkalı uyuyamıyo eli falan ateşli carpol verdim ama uyuyamıyo inliyo resmen
yavrum ya, burnu açık olsa bi nebze iyi olurdu.nasıl oldunuz geceden ziyade daha iyifir inşallah.sabahları biraz daha rahat oluyolar sanki.merakta bırakma bizi.fitil falan verdinmi bide.ateşi kaç derece

Kızlar dr götürdüm burun için sprey ilaç ve peditus verdi baya enf olmuş boğazındada var ama antbyotik vermeyelim dedi T ththt aceace A aysenur1298
Geçmiş olsun canım tekrardan benim oğlumunda hala daha hırıltısı devam ediyor arada öksürüyor
Kızlar naber nasılsınız bebekler nasıl neler yapıyorsunuz
Ben doğumgünü hazırlıklarına başladım :) araştırmalarım sürüyor. Basit ama eğlenceli birşeyler yapmak istiyorum :)

Oh oh ben eşim kızım üçümüz biz bize kutlamak istiyorum ya hiç misafir ağırlayacak havam yok şuan yorgunum ondandır belki

Oh oh ben eşim kızım üçümüz biz bize kutlamak istiyorum ya hiç misafir ağırlayacak havam yok şuan yorgunum ondandır belki
Ya ben hiç sevmem böyle doğum günü hediye bilmem ne falan ama nedense çok istedim olsun diye. Çok basit birşey düşünüyorum bende zaten kalabalık istemiyorum zaten sürekli görüştüğüm insanlarla olacak inşallah :)

Hasta ya baya baya kötü uyutmaya çalıştım ağla ağla kendini paraladı geri kaldırdım şimdi hem uykusu var hemde uyumamak için direniyo bu gece ne yapacz hiç bilmiyorm valla bebekler hastalanmasın ya
2nize de kıyamam ya.bian önce geçer inşallah.sende dirayetli olmaya çalış, aceace nin dediği gibi yanına çağırsan anneni falan iyi olmazmı acaba

2nize de kıyamam ya.bian önce geçer inşallah.sende dirayetli olmaya çalış, aceace nin dediği gibi yanına çağırsan anneni falan iyi olmazmı acaba
aceace canım inş sabah kv çağırcam kaç gündür uykusuz sabahlıyoruz bide normalde de derin uykusu yok biliyosunz şimdi hiç yok Allah sabrını verir heralde tek iyleşsinde biz bile grip olunca dayanamıyoruz onlar ne yapsın şimdi salondayız oyuncaklarıyla oynuyoruz hiç uykusu yok:) A aysenur1298 bendeki şans kimsede yok annemi hiç kaçırmazdım ama abimin eşi hamile demiştimya bulantıdan hastanede yattı çıktı annemin yanına yerleştiler anamıda çağıramıyom oy oyyy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…