- 9 Ekim 2014
- 1.145
- 368
ay bize malzeme çooook demi ya sevmek için.kaşının üstünde gözüde varmış bak zibiye bak deriz yine yerizAhahah ayıptır söylemesi akşam mısır haşlamıştım hafif ılıktı mısır oğlum dokunmaya çalışıyor bir de nasıl korkuyor hemen elini çekiyor mısırdan eline değince de gülme krizine giriyorbüyümüşte sıcak soğuk ayırt ediyor sıpa
Yok kızzzz gidemem burdan nisan annelerine gitmedim kiii :) benimde gözler kapanıyor canım hadi iyi geceler sizede tatlı rüyalar :)canım ben kaçıyım artık, bizim sıpa sabah erken dikicek ayaga beni belli.sana 2 oğluşunla güzel geceler diliyorum.ayy sen şimdik 2.doğunca başka başlığamı geçicen acaba..bizi bırakmassın heralde demi
canım benimkinin agzında yarası vardı, o çok etkiledi bu ağlayarak uyanmasını.geçti ama huy gibi bişey oldu, yanındayım, emmek için uyansa dahi bi ağlama.ogünden sonra sabahlarıda kalktıgında hep ağladı mesela.şükür bugun iyi uyanmış kendisi :)Kızlar sizin ufaklıklar diş çıkarıyo olabilirmi?
Ağrıdan bağırarak uyanıyo sanki kuzum benim derdinide söyleyemiyoki
Yada gaz yada kaka sıkıntısı sanki yatırmadan ağrı kesici deneyinsene bi gece yazık sizede bebeklerede.
Bu arada ththt cim Rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide oğyllarınsa sende çok kısmetlisiniz ne güzel hem oğulların yanlız büyümüycek arkadaş sıkıntısı çekmiycek hem sen bi bakcaksın ilerde 2 tane ohhh mis gibi paşan olmuş.
kız benimde senden farkım yok, her sabah inanki tır çarpmış gibi uyanıyorum, belim boynum kopuyo, sabah uyumasına fevam etsin diye dua etcem nerdeyse ayagımda uyusunda bende az uyuyım diye.geçen sabah artık şunu dedim, bende insanım ama yaa:) eşim yanımızdaydı ona verdim.sonrada uyandı zaten, uyanınca sustu ama.kız zaten kocam sırf bu uyanıp ağlamalarından başka odada yatmaya başladı tekrar :) umarım geçicidir yaBiz bugecede sabahladık yarım saate bi uyandı ağla ağlaçok uykum varya
Rabbim sabır versin kısa zamanda düzelir inşallah ayşecim (adaşmışız bu arada)canım benimkinin agzında yarası vardı, o çok etkiledi bu ağlayarak uyanmasını.geçti ama huy gibi bişey oldu, yanındayım, emmek için uyansa dahi bi ağlama.ogünden sonra sabahlarıda kalktıgında hep ağladı mesela.şükür bugun iyi uyanmış kendisi :)
kız benimde senden farkım yok, her sabah inanki tır çarpmış gibi uyanıyorum, belim boynum kopuyo, sabah uyumasına fevam etsin diye dua etcem nerdeyse ayagımda uyusunda bende az uyuyım diye.geçen sabah artık şunu dedim, bende insanım ama yaa:) eşim yanımızdaydı ona verdim.sonrada uyandı zaten, uyanınca sustu ama.kız zaten kocam sırf bu uyanıp ağlamalarından başka odada yatmaya başladı tekrar :) umarım geçicidir ya
Uygulama olarak indirdim çok güzelmiş makalelerdeb okumadım henüz ama hoşuma gitti saol.Bende size bir adres veriyim baya güzel bilgiler var.
http://www.ilk6yil.com/
Canım sende hurrem sultan gibi oldun adam ceketini atsa hamile kalcanM minigim34 canım eşime çok güveniyordum onunda bir hatası yok nasıl oldu gerçekten hala anlayamadık. Eşim bu bebek bir mucize diyor gerçekten öyle..
A aysenur1298 benimki de alıyor vermiyor
Ağladığı zamanda vermeyeceksin canım kıyamazsın ama maalesef sonunu düşün önüne geçemeyiz. Annem çiçekleri çok sever saksıda bir çiçeği var oğlum sürekli gidip onun toprağını dağıtıyordu birkaç kere yapma oğlum cıs mıs dedi annem. Ağladı zırladı. Sonraki birkaç seferde annem bakıyorsa çiçeğe gitmiyordu annem bakmıyorsa gidiyordu. Şimdi hiç yanına bile yaklaşmıyor çiçeğin. Bence eğitim şimdiden başlıyor evet çok meraklılar herşeye dokunmak dağıtmak istiyorlar ama onlara zarar verebilecek yada onların işine yaramayacak şeylere çok taklaştırmamalıyız diye düşünüyorum.
Eşin konusunda da beni yanlış anlama ama güzel bir tribi haketmiş ben olsam bende bozulurdum
3yas farkı var.ama buyuk kizim 9aylıkken ikinciye hamile kalmisdim.ben her hamileliyimi ilkmis gibi yasadim.her doktor kontrolunu sabirsizlıkla bekledim.her tekme atdiklarinda dünya benim oluyordu.sizleri gördükce üçüncüye heves ediyorum:)) ama kendimi durduruyorum.şimdide biraz kariyer yapma zamanı.Senin çocukların arasında ne kadar var canım
3 erkek kafayı sıyırtırlar artık banabize 3.çocuk yolu göründü bu gidişle :)
Sağol canım Allah raxı olsun. Tabii şu an daha 2.çocuk nasıl bi duygudur bilemiyorum ama cinsiyetini öğrenince ne üzüldüm ne sevindim. Belki beni çok yoracaklar ama şimdi oğluma bakınca 3ümüz çok güzel oyunlar oynarız diye geçiriyorum içimden 2si birlikte okula gider birbirlerine destek olurlar diyorum. Bende onu da bu kadar sever miyim hevesle herşeyini yapar mıyım diye merak ediyorum :)
saol adaşımRabbim sabır versin kısa zamanda düzelir inşallah ayşecim (adaşmışız bu arada)
işte annelik böyle bişey heralde.okadar sancıyla doğuruyosun, sonrasında öyle hemen düzelme de yok.yani benim öyle olmuştu.ama yine de hamileliği ve tekrar bi doğumu göze alabiliyosun.sırf küçük bi dünya tatlısı için.ay bende inşallah senin gibi ilkmiş heycanıyla yaşarım, 2. olursa yani3yas farkı var.ama buyuk kizim 9aylıkken ikinciye hamile kalmisdim.ben her hamileliyimi ilkmis gibi yasadim.her doktor kontrolunu sabirsizlıkla bekledim.her tekme atdiklarinda dünya benim oluyordu.sizleri gördükce üçüncüye heves ediyorum:)) ama kendimi durduruyorum.şimdide biraz kariyer yapma zamanı.
inşallah herkes bu heyecanı yasar.onlarsiz bu dunyavsusuz sahra gibi.işte annelik böyle bişey heralde.okadar sancıyla doğuruyosun, sonrasında öyle hemen düzelme de yok.yani benim öyle olmuştu.ama yine de hamileliği ve tekrar bi doğumu göze alabiliyosun.sırf küçük bi dünya tatlısı için.ay bende inşallah senin gibi ilkmiş heycanıyla yaşarım, 2. olursa yani
Canım sen baya baya düşünüyom ikinci:) bende büyüsün diye gözünün içine bakıyorm Allah büyük konuştrmasın kazaya kurban gitmezsem kesin kararlıyım yapmıycam 10 yaşına gelsin bu benden kurtulsun anca diyorm hayırlısı:)işte annelik böyle bişey heralde.okadar sancıyla doğuruyosun, sonrasında öyle hemen düzelme de yok.yani benim öyle olmuştu.ama yine de hamileliği ve tekrar bi doğumu göze alabiliyosun.sırf küçük bi dünya tatlısı için.ay bende inşallah senin gibi ilkmiş heycanıyla yaşarım, 2. olursa yani
Benimkide kahvaltı yapmıyo zaten yemekte çok yemez dün kabak mücver yapmıştım kendime ondan yedirdim kahvaltıda bugün bişey yemedi yumurtayı bi zahmetle ağzına tıkıyorum eliyle beceremezse diliyle dışarı çıkartıyo napacam bilemedim az bi yoğurt yedirdim onada pekmez bastım yoksa hayatta yemez uyanınca ne yiyecez kim bilir şimdi sallıyorum :)saol adaşımbugun 2miz içinde gün güzel gidiyo.kahvaltı yapmadı hiç ama hep öyle zaten.bu yemek mevzusu oturmadı zaten bi türlü.neyse sabahtan beri hiç susmadım desem yeridir boğazım acıyo.ama fark etti valla.sorun bendeymiş onu anladım.eskidende böyle hiç durmadan konuşup oynardım.bu ara insana alıştıgımdan zor geldiyse beceremedim demekki.ay bende eğleniyorum şükür.yoksa insan sabredemiyo.gerçi evle ilgili hiçbişey yapamadım daha ama uyansın bi beraber süpürürüz evi
K keinetraene uygulamaya bende baktım kısa kısaymış okudum hemen oyuzden.güzelmiş :))
Ben varım canım misafirlikteyiz eşimin arkadaşına geldik kızımıda uyuttum çay içiyoruzAnam bi ben varım buralarda bi boşluğa düştüm kızlar nerdesinz ben oğluma rezenesini içirdim sallıyorm inş uyuyacak