2014 Aralık Anneleri

insan dayanamıyo alıyo demi.aklımda olsun nesin yayın,en kısa zamanda bakıcam inşallah.ay benimki yine uyandı yanındayımda, meme veriyorum almıyo ağlıyo, sallamaya yatırdım sustu hemen.bu akşam erken mi yattı ne, işimiz var bu gece.

Canım dediğin kitaba baktım ama bulamadım ben netten
bende baktım şimdi bulamadım.kızlar bide bişi sorcam.bu javanların konuştueuldugu hikayeleri bi anne okutmuyomuş. bloğunda okudum bende.ama nedenini unuttum.varmı ki böyle bi kötü etkisi hiç duymamıştım

bide yazabilsem.hayvanların konuşturuldugu hikayeler

Kızlar bu saatte oldu hala uyku yok
bide fisher pricein aylık oyun vs yazıları var.ona da bakın derim kızlar.ne kadar oyun okadar rahatlık.ben hep napıyım napıyım diyorum.gerçi genele bakılcak olursa biraz yaratıcılıkla ilgili.bi sandalyedende oyun yapabilmek lazım.tabi bunun içinde zinde, mutlu, pozitif, işigücü olmayan bi anne lazım.hahaa:)))

Fisher price nin ki dergi gibi mi

Fisher price nin ki dergi gibi mi
yok kız, internetten bakarken gördüm.aylık dediğim ay ay yanii, yanlış oldu ))ay benimki yine ağladı kucagımda.kız bizimki hep böylede aslında,baya sorunluymuşuz bizde baksana.uyumayıp gözlem yapınca daha net gördüm :)

Heee bende aylık dergi gibi bişey sandıydım gız benimki az önce bir çığlıkla uyandı şimdi tekrar uyudu. Arada geliyorlar galiba

Heee bende aylık dergi gibi bişey sandıydım gız benimki az önce bir çığlıkla uyandı şimdi tekrar uyudu. Arada geliyorlar galiba
he yaa aynen, geldimi de tam geliyolar hemde.bide sürekli ni iç çekiş.nasıl rüya görüyolarsa kıyamam yaa

he yaa aynen, geldimi de tam geliyolar hemde.bide sürekli ni iç çekiş.nasıl rüya görüyolarsa kıyamam yaa
Sen daha bit kadar aklınla ne rüyası görüyorsun lan diyip patlatcan kafaya bi tane ayy gece gece alıp şöyle ısıra ısıra sevesim geldi karabiberimi

Sen daha bit kadar aklınla ne rüyası görüyorsun lan diyip patlatcan kafaya bi tane ayy gece gece alıp şöyle ısıra ısıra sevesim geldi karabiberimi
hahaa demi, bende bugun ellerini tuttum soğuktu.ne alakaysa, büyüdünde ellerinmi soğudu senin dedim

hahaa demi, bende bugun ellerini tuttum soğuktu.ne alakaysa, büyüdünde ellerinmi soğudu senin dedim
Ahahah ayıptır söylemesi akşam mısır haşlamıştım hafif ılıktı mısır oğlum dokunmaya çalışıyor bir de nasıl korkuyor hemen elini çekiyor mısırdan eline değince de gülme krizine giriyor büyümüşte sıcak soğuk ayırt ediyor sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…