2014 Aralık Anneleri

Kızlar sizin ufaklıklar diş çıkarıyo olabilirmi?
Ağrıdan bağırarak uyanıyo sanki kuzum benim derdinide söyleyemiyoki :KK43:
Yada gaz yada kaka sıkıntısı sanki yatırmadan ağrı kesici deneyinsene bi gece yazık sizede bebeklerede.
Bu arada ththt cim Rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide oğyllarınsa sende çok kısmetlisiniz ne güzel hem oğulların yanlız büyümüycek arkadaş sıkıntısı çekmiycek hem sen bi bakcaksın ilerde 2 tane ohhh mis gibi paşan olmuş.
ağrı kesici, anason çayı vs bebekleri uyuşturuyor, çok zararlı hem bedenlerine hem zekalarına

kızlar nasılsınız
bizim bebek çok mızmızlanıyor
dilini ve damağını kanatmış dişini kaşırken
gece uykuları da düzelmedi hala
ne zaman düzeliyormuş acaba
bir de banyodan sonra yağlıyor musunuz
ne zamana kadar yağlayacağız
Canım ben yazın yağlamadım hiç şimdi başladım yeni sürmeye cildi kurumasın diye daha doğduğunda sürüyordum tabi eşim bir taraftan giydiriyordu ben bir taraftan uşumesin diye eşim kızıyordu yağlayınca giydirmekte zorlanıyorum surme şunu deyip duruyordu

Ben varım canım misafirlikteyiz eşimin arkadaşına geldik kızımıda uyuttum çay içiyoruz
Oh mis valla uyusun kızın benim oğlum uyumazdı maşallah kızına uyusada eve nası gelirdik bilmem :) bende de misafir vardı gittiler uyuttum oğlumu yarım saate kalkar:)

Canım ben yazın yağlamadım hiç şimdi başladım yeni sürmeye cildi kurumasın diye daha doğduğunda sürüyordum tabi eşim bir taraftan giydiriyordu ben bir taraftan uşumesin diye eşim kızıyordu yağlayınca giydirmekte zorlanıyorum surme şunu deyip duruyordu
Ben her banyodan sonra yağladım cildi çok kuru yağla dedi doktoru hep devam ediyorm

Bebişleri kaç günde bi banyo ediyosunz benim baya oldu hasta olacak diye korkuyorm yazın hergün yapıyoduk şimdi biraz sarktı

Benim kızımın sırtı soyuluyordu kuruluktandı galiba doktorumuz bir krem vermişti çookk güzel bir kremdi ama geçmişti 2 güne
Bizimki soyulma değilde normal kuru yani benimkide öyle anasına çekmiş:) sebamed yağ kullanıyorm benim oğlumun parfümü var teyzesi gohnsons baby kolanyaları varya biz onu kıyafetine sürüyoruz elimizle oğlumun parfümü oluyo her gezmede kullanıyoruz senin kızını tavlarız belki:)

3-4 günde bir
ama sürekli yıkamayınca kokuyorlar sanki
kışın ne yapacağız
Havalar birden soğudu bide ankaranın ayazı çok ev sıcak ama gecede üstünü örttürmüyo uyku tulumu aldım çıkarttırana kadar ağladı bilmiyorm ne yapacaz valla anne olmak zormuş:)

Havalar birden soğudu bide ankaranın ayazı çok ev sıcak ama gecede üstünü örttürmüyo uyku tulumu aldım çıkarttırana kadar ağladı bilmiyorm ne yapacaz valla anne olmak zormuş:)
seninkinin sırtı çok sık terliyor mu nehir
ben sık sık ter bezi değiştiriyorum, nem oluyor çünkü

kızlar, bizim bakıcı çok öksürüyor, faranjiti varmış
dr sıcak bakmadı bu duruma
birlikte çalışmayacağız artık, içim rahat etmiyor çünkü

Canım sen baya baya düşünüyom ikinci:) bende büyüsün diye gözünün içine bakıyorm Allah büyük konuştrmasın kazaya kurban gitmezsem kesin kararlıyım yapmıycam 10 yaşına gelsin bu benden kurtulsun anca diyorm hayırlısı:)
haa neden olmasın demi ama:) ay bişey değilde annem kızar bana resmen 2. olsa.malum çalışmamı istiyo.
okdar okudun modunda tipik anne modeli.:63:
kızlar nasılsınız
bizim bebek çok mızmızlanıyor
dilini ve damağını kanatmış dişini kaşırken
gece uykuları da düzelmedi hala
ne zaman düzeliyormuş acaba
bir de banyodan sonra yağlıyor musunuz
ne zamana kadar yağlayacağız
canım yaa, kıyamam, canı acımıştır baya ondandır bence mızmızlığı.bizimkininde az kanamadı dişleri.emeklerken agzının üstüne düşüyodu bazen.ayy içim gitti yine :KK43:

haa neden olmasın demi ama:) ay bişey değilde annem kızar bana resmen 2. olsa.malum çalışmamı istiyo.
okdar okudun modunda tipik anne modeli.:63:

canım yaa, kıyamam, canı acımıştır baya ondandır bence mızmızlığı.bizimkininde az kanamadı dişleri.emeklerken agzının üstüne düşüyodu bazen.ayy içim gitti yine :KK43:
yok balım bir süredir öyle
diş çıkarma zormuş

Bebişleri kaç günde bi banyo ediyosunz benim baya oldu hasta olacak diye korkuyorm yazın hergün yapıyoduk şimdi biraz sarktı
aynen canım.benimde 3 4 günde 1 e düştü.tamda küvette oynama moduna geçmişken.bende çok korkuyorum hasta olmasın diye.ama bazen öyle kaka yapıyoki mexbur banyoya giriyoruz.ya bide ben daha hiç yağlamadım.zaten şimdilerde hiç yapmam heralde üşütür diye

3-4 günde bir
ama sürekli yıkamayınca kokuyorlar sanki
kışın ne yapacağız
evet ya bi ekşi kokusu oluyo bizimde hafiften.gece terlerse oluyo o da.burcu burcu kokuyo yaa.yirim:21:bu arada diş zaten başlı başına huzursuzluk sebebii.kaçıncu diştrsiniz baakalım

Benimkide kahvaltı yapmıyo zaten yemekte çok yemez dün kabak mücver yapmıştım kendime ondan yedirdim kahvaltıda bugün bişey yemedi yumurtayı bi zahmetle ağzına tıkıyorum eliyle beceremezse diliyle dışarı çıkartıyo napacam bilemedim az bi yoğurt yedirdim onada pekmez bastım yoksa hayatta yemez uyanınca ne yiyecez kim bilir şimdi sallıyorum :)
bizimkide bi yoğurt yiyo düzgün elimden.diger herşeye kafa çeviriyo daha tadına bakmadan.illa o eliyle alıcak mıncıklıcak agzına götürcek vs.ay eline bişe vermeye de gelmiyo, heryeri mi batar.buna bi çözüm lazım.bi tane hırka gibi bişeyi feda edip, yedirirken onu mu giydirsem hep diye düşündüm, önlükte kolları batıyo çnkü

kızlar, bizim bakıcı çok öksürüyor, faranjiti varmış
dr sıcak bakmadı bu duruma
birlikte çalışmayacağız artık, içim rahat etmiyor çünkü
canım zaten kış geldi, riskler çoğaldı.bide bakıcınız eklenmesin.dgru bi karar olmuş bence.bizimde ççok dikkat etmemiz lazım.aman hasta olmayın güzel annişler.bebeklerimiz de mahvolur bizle.ay benim kimsem de yok bakacak:KK43:

canım zaten kış geldi, riskler çoğaldı.bide bakıcınız eklenmesin.dgru bi karar olmuş bence.bizimde ççok dikkat etmemiz lazım.aman hasta olmayın güzel annişler.bebeklerimiz de mahvolur bizle.ay benim kimsem de yok bakacak:KK43:
ya ben de hasta oldum zaten ama maskeyle gezdim evde
etrafta öksürüp durunca onu da uyardım, o da bazen maske takıyor ama mesela maskesini çıkarıp olur olmaz yerlere koyuyor, halbuki çöpe atması lazım
onu da geçtim, faranjit herkeste olabilir ama bu bayan sürekli öksürüyor, riske atamıyorum
dr en baştan gönder dedi

ya ben de hasta oldum zaten ama maskeyle gezdim evde
etrafta öksürüp durunca onu da uyardım, o da bazen maske takıyor ama mesela maskesini çıkarıp olur olmaz yerlere koyuyor, halbuki çöpe atması lazım
onu da geçtim, faranjit herkeste olabilir ama bu bayan sürekli öksürüyor, riske atamıyorum
dr en baştan gönder dedi
Canım bencede değiştir ben çok takıntılıyım sen söyleyince mesela aklıma sürekli öksürüyodur e sanmıyorum her zaman peçete kullansın eliyle kapatıyodur ağzınıo ellerle o kıyamadığın yavruna dokunacak falan bence hemen değiştir bulması elbette zordur bende evde çok bunaldım ve kariyerim yerle bir oldu hemen başlıyacam dedim ama kıyamadım şimdilik bakıyorum ücretsiz bitince babamne anneanne bakacak

X